Thursday, July 8, 2010

8 July 2010

Selamat datang . 


Hari ni boleh dikatakan aku bangun awal iaitu tepat 1030 pagi dan ini antara rekod terpantas aku bangun berbanding hari - hari lain . 


Biasalah , dah bangun awal sorang - sorang kat rumah tentu rasa bosan boleh mencecah tahap maksimas lagi - lagi apabila kau orang belum mandi dan takde apa - apa aktiviti mahu dilakukan . Aku bukan seorang aktivitis yang mana hari - hari dipenuhi program sepanjang masa . Hendak berkebun , pokok pun takde cuma setakat bagi kucing makan itu je kerja yang aku ada .


Nak beronline pun mana ada gadis comel mahu bersembang . Aku bukan berwajah jambu , menaiki skuter pink rambu - rambu dengan jaket kulit bersepatu yang boleh memikat gadis - gadis comel di bandar . 


Kesimpulannya , point aku hari ni . Aku sedang mengalami bosan yang melampau dan segala cerita di atas satu pun tiada kena mengena .


Terima kasih .




25 comments:

Ery Farieha said...

laaaa
kate nak dating weh kt sunway?
hahahah
aku x on9 kan, tu ko bosan
wakakkakakakaak

Aus MeLankoLik said...

@Ery Farieha

aku tak gerak lagi la .
hahaha .

ishiko said...

berblogwalkig buleyh mghilang kan keboringnan...

eykameow :) said...

ohh ada date ngan ery sekali rupenye ehhhh... ok fine.


p/s : bosan pegi lah blog aku. hahahaha

JMR said...

1030pg ko kt awal???

.::WaNiE::. said...

memang agak boleh rasa la tak kene mengena tu

hahaha

~ ReD ~ said...

1030 pagi aku dh kt opis..hahaha ;p meh buat kan keje aku yg mlambak ni mehh...


Latest entry : Pengakuan Terbuka : Aku Curang Pada Kekasihku!

BeaN MorENo said...

tapi ko ada kelisa aus...aku tertawan

fatynlicious said...

patut la post ni pun macam bosan ja
aus tengah bosan rupanya hehe

ElyaElmo said...

Hi sy gadis comel itu...hak3

maisyara Pot! Pot! said...

ahaks! ko yg dah senyap.... aweks2 cun pong lari... :P

Frank Lampard said...

ko bosan aku lg la.

Matjoe said...

ikut suka nkgo lerr

Sir Marcello said...

anda bosan??
taip BOSAN dan send ke 33232

sama r...semenjak germany kalah...rasa hari2 menjelang final wc macam malap jer...

CikLilyPutih said...

cuti lagi? ke dah berhenti nie jadi tokeh plak? ishk kagumlah

suri said...

Hai kawan..
wowowowooo..
npe nie..cam kebosanan jer..jum jalan kt luar..senam ko..jumoa kwn lama bg fikiran kita berfikir di luar kotak..re freshkan smula ok

- zuriey - said...

cian dia bosan..kuarlah jumpa member2

Mr.Z said...

ko bosan sebab dah lama tak dtg blog aku.. haha..

Q said...

mengapakah kau bosan masa harijadi aku. haih. sia2 je aku bagi cuti umum.

s4m said...

10.30 kta awl? naseb baek x pkl 10.30 mlm..hahaha..
esok mekap muke wrna pink..msti rmai awek comel melekat..huahuahua..

Eyriqazz said...

sibuk ke skang ni bro?makin menyepi nampak..apapun, good luck bro dengan study...pelajaran tu penting

RasaHatiku said...

bosan?
saya tak boleh nak bagi motivasi kerana saya pun tengah nak memotivasikan diri sendiri.

semoga bosan akan segera lenyap.
TQ

Syahida said...

ada tak member2 yang tak kawin lagi???akak tengah cari calon suami tuk anak sedara suami...(org kelate ni)...kalau ada ctc akak...

nursarah said...

huhu, mana aus menghilang ni dah lebih sebulan takda update. :p

Elzy Ovktafia said...

wah bestnye dpt cuti sminggu..
g la bercuti aus oiii

Anda Mungkin Meminati Juga