Sunday, August 22, 2010

Masih Ingat Pada Bean Moreno ?

Salam ramadhan . 



Masih ingat pada Bean Moreno ?




Sekadar menyampaikan berita , Bean sekarang berada di HUKM atas sebab masalah kesihatan iaitu paru - paru berair


Para bloggers ada mencadangkan satu lawatan muhibah bagi memberikan bean semangat agar bean dapat mengukir kembali satu senyuman dan kembali sihat seperti dulu . 


Kepada sesiapa yang ada cadangan sila berikan di ruangan komen . Sekian .


Cadangan 1


Hari : Selasa 
Tarikh : 24 August 2010
Masa : Selepas waktu kerja .


Ada cadangan lain sila nyatakan . Mungkin ada yang ingin menyewa satu bas , hahahahak . Boleh dikemukakan .




22 comments:

~ ReD ~ said...

kalau semua setuju selasa, aku x leh join sbb ada premiere screening kat OU..huhu

Aus MeLankoLik said...

@~ ReD ~

yke ??
ceh ,mesti ramai gak yg pegi ni . sori , xtaw lak .

Anonymous said...

Yeke? Ptot diam je bliau. Smoga cpt sembuh. Kalo g lawat die, kem salam eh :)

Anonymous said...

Eh.jd anon plak.ni aku, ery farieha. Mls nk log in blogger.

Jard The Great said...

slps waktu keje.. manyak jem oooo.. tp insyaAllah gi

cik Nemo said...

Tak dapat join, guwe di Johor sekarang nih!

cik bunbun said...

aus, bunbun mahu ikut. sila sponsor transport tapi tarak mawu naek itu motor kapcai juga sekian terima kasih

MX said...

sama-sama doakan bean moreno ye...

cik ena merduwaty said...

huhu..baru tahu..harap en.bean sembuh seperti sedia kala..amin..

Cik Norfa said...

halamak...sama ngan red...daku jua pergi screening.

tahu tadi gi je ek..takut dia terkejut plak aku lawat dia. huhuhu

aien comel said...

klu bz xpela..doakan sama2 mudah2an dia cepat sembuh pun memadai.. :)

cengkerangcipot said...

aku xdpt dtg kot..
sile smpai kat salam ye..
semoge die cpat sembuh..

=====================
entri terbaru : http://cengkerangcipot.blogspot.com/2010/08/eh-jangan-la-usik-montot-i.html

eykameow said...

weyh, yeke?! kesian. tak tahu lak. em nak ikut weyh!!!!!!! selasa aku free. HUKM katne ea?

JAI said...

Insyallah pergi..dah agak dah sebab bean kata bengkak kat dada..takpe bro..gua menyusul kemudian..harap aien bersabar byk2 hendaknya..kitaorang sentiasa mendoakan moga bean kembali sihat..amin

laila said...

aku jauh weh
tp kirim salam kt bean tau
aku doakan dia cepat sehat

ween said...

semoga bean cpt sembuh..

aRoL said...

moga Bean cepat sembuh, Amin..

Che Armster said...

thx sebab bagitau aus.. aku ngan ex-schoolmate bean maybe pegi sana ari rabu kot

Shahrul Shaharuddin said...

Thanx Aus tell me thru sms. Terkejut giler gak masa ko text tu..

Insyaallah, aku in... tak pon aku g sorang.. thanx Bro!

jajarina said...

ala, x dapek nk join.. jaja kt pineng.. huhu
aus, sampaikan salam jaja pada bean eyh..
semoga cepat2 sembuh.

hakimfaridzul said...

mak ai...sebulan lebih kau baru nak update kan???

hahahaha, aku jauh, dekat kedah..kirim salam je sama bean ye!

Matjoe said...

giler x sangka bro, bean kene

Anda Mungkin Meminati Juga