Monday, August 23, 2010

Bukan Cinta Suci

Selamat datang . 


Punca lama tak update blog adalah kerana kesesakan dunia blog yang semakin hambar . Ramai yang menulis untuk aim yang tinggi dan bukan sebagai terapi . Mekasih .


Kalau tak ada apa rasanya esok akan melawat bean moreno , ada siapa - siapa yang mahu follow ? Boleh la kita berjemaah ke HUKM . Mungkin rasa nikmat lawatan itu nanti lebih menyengat sanubari . Kalau ada yang tahu masak lauk kegemarannya sila lah bawak sekali sekaligus kita dapat berbuka di sana dan menjimatkan kos secara tidak langsung .


Hari - hari kini semakin sibuk selain tidur lebih masa , menonton tv juga menjadi satu agenda utama . Kekerapan membeli DVD dan mendownload movie semakin rancak dari hari ke hari . 


Sekian .






12 comments:

Shahrul Shaharuddin said...

Terasa kekok dengan penulisan posting nie.. mengapa eh?

yours
SH

akufrazi said...

Elehhh.. Dulu pun ko pengkejar trafik gakk!!wehh kem salambean yep!! Kasehan dia... Byk bersabar2..

Akufrazi cau cin cau..

.::WaNiE::. said...

oh semoga bean sembuh

ween said...

simply agree with ur statement :)

aus, sampaikan salam pd bean ya. aku x dpt join sbb aku kt mlk. mendoakan dr jauh.

zella y said...

tu la psl... klu tulis setakat nk dpt trafik tinggi..asyik cerita buffered earning stiap hr...rs mcm xsyok plak....dh jd mcm beban plak nk update... nk blogwalking...

menulis blog ni satu terapi yg baik...

semoga bean cpt sembuh... ;)

eykameow said...

bean macam mana? dah okay belum?

CikLilyPutih said...

ala tak yah kejar traffic lah sebab traffic datang kat kite kan.. hehehhe

kak ina kl said...

semuga bean cepat sembuh..susah nak berbuka kat luar lah..masalah orang dah berkeluarga ni...faham ajerlah yer.

Matjoe said...

hang dh pegi ker?

Hasrol Nizam said...

baru tahu kisah bean tu..moga dia cepat sembuh jugak.

aku skrg selesa dgn cara aku blogging.. =)

Pendapat anda?
Awak, boleh pakai purdah tak?

tuanbri said...

apa cerita Bean ?

kasi la update sikit...


Tuanbri

Aus MeLankoLik said...

@Shahrul Shaharuddin

awat kekok lak ?? hahahak . biase je la .

Anda Mungkin Meminati Juga