Wednesday, November 25, 2009

hey !! foLLow La saYE..



"..i follow u..follow me back k !!.."

biase x korang dapat ayt cmni ??
b4 tu nk mintak maaf la kalo ade yg terase ke ape.

perlu ke kita wat camni utk srh org follow kite.
kenape...kalo ramai org follow feymes ke ??
bgos ke ??

sepatot nye kalo dikut secare logik akal...memang cm2 la kan..lagi ramai follower bermakne entri kite bgos..and org akan tertarik utk bace entri kite yg seterusnya.

dgn ini gk..aku nk ckp congatz la kat blogger2 yg rmai follower..cnthnye [melz] ngn [hbz]
die kate bru je start blogging dalam 3 bln..tapi follower da mcm 3 thn..haha

berbalik pade kisah follower ni

perlu ke kite cakap cm2 kat org..

ibarat ko ckp ape ko taw x

"..oi aku ambik sign ko...nanti ko dtg amek sign aku blik taw.."

bia org tgk..aku ni gempak..
padahal..

hampeh..

even aku ade 32 follower pun
aku xrase malu
biala org nk kate ape
aku nye entri xbgos ke
xmenarik ke..xde info yg best ke
sbb memang aku taw
aku xpandai nk becerita..even mase skola dulu nak wat karangan pun kantoi.
and thanx kepade sesape yg sudi follow ok.

sbb aku adelah aku
biala org knl aku dgn cara cmni..xpyh aku nk sbuk2 promote..

"..hey..marilah kenal dgn aku.."


maybe diorg wat cmni ade reason tersendiri
ape2 pun..aku cakap ni dgn idea aku sendiri..pendapat dari aku

kalo aku tersalah tlg btolkan..ok !!



p/s : nsb baek blog bleh tnjuk follower je..kalo boleh tunjuk sape yg kite follow..kantoi la..dats people are u following more than people that follow u..haha..!


14 comments:

nizaa said...

banyak org jadi follower tak ikhlas...tak perlu nk paksa paksa org kot aku rasa..tapi aku layan jer sbb baru 2 3 org jer aku dapat cmtu..haha

Aus said...

haha..
yke..
eh..bile leh taw jwpn..
hehe..

em..
2la..
aku follow ko ikhlas k..
sbb blog ko best..
haha..
ade info2 yg aku taw..
hehe

thnx niza !!

YobSumo said...

good entri.

aku malas nak sound org yang buat mcm tu. tp kau dah tulis bgslah.

aku tunggu ada connection dgn org tu baru aku follow dia. Kalau tak malaslah.

tp aku sama gak ngan niza atas tu dalam 2-3 org yg buat camtu aku tak kisah. especially kalau drg susun ayat cantik punya. hehe.

Aus said...

yoB >>

nk aku tag ko skali ke kat post ni..
haha..

2la..
actulally biase je..
manusia memang la cm2..

ok yob thnx 4 ur opinion !!

hBz said...

haha..aku kawin anak ko.ko kawin anak jiran aku yea..

Aus said...

hahak..

lg 10 thn ko aku nk ade ank..

ko book la cept2..
haha..

Capo Grande said...

jadi diri sendiri sudey...yg pnt gkita tau apa motif kita berblog nih...

bg aku xde paksaan utk apa2...buat apa jadi follower kalau xfollow...better follow senyap2 tapi berisi...tuan blog mungkin xtahu, tapi ada isi penting yg diambil di situ :-)....

fatynlicious said...

ha ah kan
klo setakat buat blog untuk cari publisiti, buat jadik artis ja
haha

Aus said...

capo >

byk kot aku blaja kat ko..
haha..
ko la blog mle2 aku jmpe kat nuffnang..
pas2 hbz..
haha..

Aus said...

faty >

haha..
u la wat blog artis..
u kan vogue..

Cath J said...

kweng...kweng...kweng.... betui tu....

Aus said...

hye kak CJ..
hehe..

[z@ck] said...

big number of followers is an advantage for the blogger..tp bukan untuk mncari publisiti murahan..in terms nk tingkatkan trafik mmg boleh mmbantu..

apa brg mintak org follow blog kita..jadah apa..hahaha

Aus said...

@zack >>

hehe..
jadah 2 ape..
ala2 sejadah ke..
haha..
yup..
every1 have their own reason mak cik oi..
hehe..

Anda Mungkin Meminati Juga