Monday, November 16, 2009

jeLajah bLoG [ shariNG is caRING ]






dulu kalo on9 je mest aku bukak
facebook no 1
skang aku rase blog lagi best dari facebook

nak taw knape

?????

tadi baru je aku buat penjelajahan blog
a.k.a blog walking
memang best
byk info aku dapat
yg paling penting pasal projek alpha aku 2
hahak

blogger2 kat msia ni bgos btol aku tgk
seap buat cam satu network
same2 tolong klik nuffnang @ nuffnanger
bkn power ranger ek !

ape2 pon aku nk ckp mekasih la kat bro [hbz]

die memang rajin
xkedekot nk share ape yg die taw
lg2 dgn blogger sampah yg baru nak naek cam aku ni
entri die pon bgos
cantik..tertarik dan menarik
hahak

kalo dlu 1st on9
facebook
skang kalo on9
blog dlu

aku pon nk jadi nuffnangers gk
same2 tolong satu same lain
cam best lak

tapi ape yg aku dapat malam ni
satu je aku nak pesan kepade sme

jangan kedekut nk share ape yg kite ade
slagi boleh membantu
bantu je..itu cara terbaek nk improve diri korang

okies..penat ni blog walking
dari satu blog ke satu blog
tapi aku puas
kadang2 mane yg aku xsempat nk bce entri diorg
aku follow je dlu

korang jgn mare ek
nanti ade mase
insyaallah aku bace satu persatu entri korg
seap komen lg
hahak

ok..to all bloggers
keep up wif gud work !!

and thnx 2 bro [hbz]

18 comments:

cik EPAL said...

nuff tengah tido..nanti saya klik ;)

MOHD FIRDAUS WAHAB said...

cik epaL..okeh2..thnx..!!!

t saye click urs gk..hehe..

Atiqah said...

nuff x muncul ptg ni..nnt dtg blk..by the way thanks sudi sggh blog 'rubbish' sy..hehe..blog awk smpah..sy pkai English version..haha...

MOHD FIRDAUS WAHAB said...

nuff tido la..
ujan2 ni.

nway..
thnx gk kat iqa k..

fatynlicious said...

betul kah nak sangat join alpha pojek?

check out for this website:

www.redmummy.com

beliau finalis untuk blogger award di singapore baru2 ni

baca blog dia, pandai2 la korek.
banyak ilmu blog dia kongsi kat situ

MOHD FIRDAUS WAHAB said...

faty2..

yke..
thnx 4 da info

hehe..!!

sInicHi' said...

ha,click r nuff watashi..;p
eheh

MOHD FIRDAUS WAHAB said...

orait2..walking 2 ur blog !!

shima said...

nk klik nuff,tpi die nyorok..heehe..ye..tol2,blog lg bez dr fb,sbb 2 sy xde fb..hhaaha..

MOHD FIRDAUS WAHAB said...

haha..
2la shima..
skang fb jd no 2..
hahak..

em..
nuff mmg ske nyorok..
ngade tol..

t sy walk 2 ur blog k..!!

Fifi Hanie said...

hhehe, i thnk nuffnang is a great thg. kalau cre senang, duduk dpn computr pun boleh dpt duit, why not kan?

tp seeloknya, bile nk tulis satu entri, biarlah dgn ikhlas, dan ble blogwalk, kwn2la, mesra2la. bce blog, knl blogger (; i thnk thats the best part of blogging, kte rase mcm kte boleh knl dgn org yg kte tak pena jumpe.

MOHD FIRDAUS WAHAB said...

2la fifi..

i pon bru je stat blogging..

lg sronok knl2 rmai2 org kat luar 2..

thnx taw fifi 4 ur opinion !!

Cath J said...

Best jugak ada group yg nak click2 blog kite.. tolong menolong...hehheheh...

Jgn lupa jelajah blog akak jugak tauuu....

^_^

MOHD FIRDAUS WAHAB said...

ok kak..

smbl2 bleh bekenal-kenal..

boleh share2 lg..

zlan said...

jom sama² kita klip nuffnang kat blog kwn²...jgn kedekut..

MOHD FIRDAUS WAHAB said...

zlan..

orait..

nuffnangers !!

haha..

IeYzA said...

aus...nak wat cam akk tu??wat jer la yek...senang skit nak cari nama untuk klik...xyah nak selongkar kat shoutbox tu...hehehhe

Aus said...

yup..
btol kak..
snang sket..
hehe..

Anda Mungkin Meminati Juga