Friday, October 15, 2010

Jumaat Indah Bila ?

Selamat datang .


Kenapa bila hari jumaat , bangun pagi saja kau tiba - tiba rasa berat hati nak pergi kelas ?


Kenapa kalau kelas 3 jam tiba - tiba kau rasa macam 3 tahun berada di dalamnya ?


Kadang - kadang rasa kau lebih rela berjoging padang 3 round tanpa henti dari berada dalam kelas ini .


Sekian . 


Motif : Bosan dalam kelas BI .



15 comments:

Kancilbiru said...

bosan?? owh kelas BI tu feveret tu walaupun aku tak pandai cakap BI..hehehe

zella y said...

b.i pon bosan aus??
aku xsuke kelas math hahahahah

fatynlicious said...

kelas BI 3 jam?
peh. memang la mengundang kebosanan
sabaq na auss

cik Nemo said...

hahaha bawak2 la sabo !

Encik Psychopath said...

aus. ko da takde komitmen blogging ke ?

CikLilyPutih said...

3 jam, may be pas kuar class BI tu tentu ko berabuk speaking lah

Hasrol Nizam said...

standard la tu.. kelas semua memboringkan.. :D

Ery Farieha said...

kah3

tibe2 kan update?

=P

Aus MeLankoLik said...

@Kancilbiru


ni pasai lecturer aku la , hahah . aku suka je blaja bi , hahahak

Aus MeLankoLik said...

@Encik Psychopath

takde , sbb blogging tak payah komitmen , hahaha .

INTANKUTERPILIH said...

kalau aku kelas sampai 3 jam, confirm 2 jam tu aku tdo..

~ ReD ~ said...

kelas 3 jam??!! muntah drh aku la weiii..kelas yg 2 jam pn aku dh panas montot..hehe

Berjumpa Dengan Blogger-Blogger Hebat di Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting

maisyara Pot! Pot! said...

kenapa ko kekadang je update? T____T

samanosuke_04 said...

BI penting wooo bila nak jenjalan pasnie.. kalo xsuke cikgu ngajar tengok rrr drama series cam prison break ke paper ke.. aku pun memang x suke blajar bi ngan cikgu.. tapi kepentingan BI tue takleh deny..

Matjoe said...

bi adalah penting

Anda Mungkin Meminati Juga