Monday, December 27, 2010

BIG Gathering | Rambang Mata Memilih Teman | Part 1

Hai korang ! 



Semalam selesai satu sesi Big Gathering . Jadi hari ini terpaksa update entri . Yelah nanti kang apa pula kata orang , melihat aku sebegini , cakap punya la rajin tapi nak taip entri malas nak mati . Air muka kena la jaga juga semenjak dah bergambar dengan Rina Salleh dan Cikepal




Masa ni aku dah nak balik , tapi atas desakan Cikepal dan Rina Salleh untuk bergambar aku turutkan juga , yelah , nanti apa pula kata mereka berdua , first impression kena jaga . Dari gambar yang diambil , rasanya keserasian gaya antara aku dan Cikepal terserlah , jelas kelihatan disitu . Haha .




Semalam aku sampai lambat , rupanya diorang ada buat sesi bacaan doa , ucapan manifesto dan berbalas pantun pada mulanya . Tidak mengapa , muncul lambat baru misteri sikit . kah kah kah .



Macam biasa , target aku pergi gath adalah mencari jodoh . Semalam rambang mata jugak untuk memilih tapi tidak mengapa , aku tekun memerhati satu - persatu , takut kalau - kalau terlepas point penting memilih pasangan sehidup semati ni . Tengok saja gambar kat atas . Tapi yang kiri sekali tu Cik Hel , maaf aku dah reject awal - awal atas sebab sebab tertentu . kih kih kih .




Tak lupa juga gambar ni , dua - dua menggoda dan menghairahakan , nyumnyum ! 



Ini Phreak-id , aku syak dia sudah berbini tapi semalam cuba menegaskan bahawa dia masih bergerak solo .

Sedikit nota untuk Mrs.Phreak-id

" Akak , kalau akak baca post ni , semalam laki akak cuba kata yang beliau masih muda remaja kak , gadis - gadis ada yang hampir tergoda kak , saya cadangkan akak turut serta dalam gath yang akan datang bagi mengawal tingkah lakunya kak " 


************



Aku harap tiada yang tertipu dengan gambar ini . Walaupun anda nampak chearm khusyuk membaca komik , tetapi hakikat sebenarnya beliau ada agenda sendiri . Berbekalkan sebuah komik dan cermin mata hitam , matanya melirik ke gadis di hadapan . Aku tak pasti siapa , tapi aku dapat agak siapa orangnya . 



Haa , sekian dulu untuk hari ni , dah cakap BIG gathering , tak kan nak muat dalam satu entri je . kah kah kah 






27 comments:

mAsHiMaRo said...

ala!!!!ni aku sentap ni!!!
nama aku tade!!hampes!!!

maiMOONyet! said...

ciss! bakal akak ipar aku pun ade? tidakkk!!! T___T

Jard The Great said...

hahahaha... lawak giler dowh...

phreak-id said...

grrrr. cubaan Aus untuk menjatuhkan saham aku dengan Rina Salleh. Grrrr

Kalau ikut carta umur.

>Aku, Tia = 20thn
>Rina Salleh = 25thn
>Che Arm, Bean 28, Eyriqazz = 28thn

patutnya aku suluh laser kt muka ko masa ko tgh amik gambar ngan Cik epal n Rina Salleh semalam. rugi rugi.. biar jadi macam Malaysia lwn Indo semalam. Hahaha

phreak-id said...

Weh. Curi gambar aku tu eh. Hensem plak ko amik (aku, bukan ko okeh). Hahaha

Terbaru > Aku Suka Rina Salleh > Piala Suzuki AFF 2010 > Senarai Penuh Pemenang Anugerah Skrin 2010

Aus MeLankoLik said...

@mAsHiMaRo

sabar2 jangan sentap , haha

Aus MeLankoLik said...

@maiMOONyet!

siapa plak ? perasan lebih la mai . kih3

Aus MeLankoLik said...

@phreak-id

uncle ni jauh melalut , haha , kau nak sgt kan gambar smart2 , haha .

ok , repot org rumah , kah3 .

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

lu mmg Howttsss stuff la wehh!! hahahah~

platipus said...

rjen pulak mamat ni updet

Aisyalicious said...

entry seterusnya mesti bagi tahu adakah antara calon yang dah dipilih. an an an.

Ery Farieha said...

gadis di hadapan che arm?
tia kan?
wahahahaha

che armster said...

Aku igt bean sorg je yang tak mau mengaku dah tua tamau lepak ngan org lain selain melz.. Rupanya phreakid pon sama -_-"

Aku skodeng Rina Salleh la!nak tegur malu :"> aku kan pemalu

cik aiLebiu said...

jadi ada tak yg berjaya memikat hati? hahaha...

nurayunni said...

wah..best2...jelez u!!

Fariq said...

fuh,, memang terbaik..

cik EPAL said...

hye abang aus jambu batu!

Encik Psychopath said...

pehal gambar aku takde.

mie said...

fuyoo!!
rina salleh tu...
gue mau bergambor dengan rina saleh juga

tia said...

h0i! apesal letak gmbr yg tuh! adehhhh!
=.="

Anna Boleyn said...

next entry jgn lupe letak gambar ngn link aku. haha ;p

HEMY said...

tak pernah join lagi blogger gather ramai2 camni

JAI said...

Hahaha..engko tak habis2 dengan jejaka perasantan..ahaks3..gud entri bro

HafizRahman.com said...

bess..rugi tak dapat pegi..huhu

syAzAnA said...

best3.

aus,
aku haus.
hahahha

cik helena said...

kenapa pooyo sangat ne ha? ha???hahahaha

ElyaElmo said...

aus..dh jumpa jodoh lom??heehehe

Anda Mungkin Meminati Juga