Wednesday, December 15, 2010

Notis Penting | Aktiviti Hujung Minggu



Selamat datang . 





Satu pertandingan bowling berat sebelah ( sebab sebelah tangan saja yang pegang bola )  akan diadakan :


Tarikh   : 17 Disember 2010
Masa     :  8 pm 
Tempat : Wangsa Walk
Motif     : 1 ) Merapatkan hubungan  2 ) Medan mecari jodoh .


Setakat ini sudah beberapa orang yang sudah memberi kata putus iaitu kak ina , daydeck , anak perak , chearm dan jard .


Jadi disebabkan aku malas nak inform sorang - sorang , maka terciptalah satu post berirama sebegini . keh keh keh . 


Jadi , kalau ada siapa - siapa nak join lagi boleh bagitahu kat sini . 


Pasal bayaran , kemungkinan besar sendirian berhad melainkan kalau bf/gf/skandal kau orang nak sapot , it's ok . 



Jadi , mari aku kenalkan MASKOT kita kali ni 



TADAAAA !!! 




Tambahan : Sabtu nya pulak kita akan berkaraoke bersama Chearm , sila lawat blog beliau utk berita terkini . keh keh keh 



23 comments:

daydeck86 said...

Maskot tu yang paling menarik
ehehehhehehe

Sumijelly said...

cian maskot tu....
asal tak pakai maskot?? wakakaka


Sumijelly.com

Jard The Great said...

uits.. ku dtg lewat tahu.. ntah2 dlm pukul 9mlm lebih2. hehehehe

J.M.R said...

cantik gk..reserve utk aku gak!:-)

cik helena said...

kompom :)

||| PöJìé PööH ||| said...

uikss tharu dijemput sama...
insyallah leh jer tp xjanji tau..
btw comel maskot tuh..

Rabiatul Adawiyah said...

wahh best.. tp xleh join.. ;)

cik Nemo said...

wow!

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Woooaaahaa.. men bowling.. aku Juara longkang Aus.. leh join ke?

yours
SH

intanurulfateha said...

dem. asal x buat early jan ngek?
17hb x leh. bz, akak aku nk tunang =.=

Ery Farieha said...

errrr kompem kot. tgk pd siapa blh amek aku ni. huhuhuh

eykameow said...

weyh tak tahu la mana tempat tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. sabtu aku free, nak ikutttttttttttttt!

Lovely Emy said...

ahlammak, kita susah nak keluar malam ni :b

YobSumo said...

thanks wei ajak. tgk kadaan ahhh aku adjust2 masa naaa. ape2 aku fb-ing ko

sw33tdarling.com said...

dekat jewww niii.. rugi kalau tak join...
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

/Dayah//Nurul/ said...

mcm best je. hohho medan mencari jodoh ea

Hasrol Nizam said...

aku terpaksa menjeleskan diri je la sebab tak dapat join.haha

asfz lily said...

men bowling!!
bestt!!

good luck :)

Eyriqazz said...

have fun..bean masih terjah longkang lagi ke>?hik3...

kak ina kl (1) said...

best ooo malam tadi..aus memang penganjur yang hebat ..dapat pulak karok tajaan che armster

mai pot! pot! said...

tlepas sudah T______T

intankuterpilih said...

wow..bestnye korang dpt main bowling sama2 blogger...aku ni jauh, kalau tak nak gak join...walaupon bola selalu ke longkang..

~La dOLce vyDa~ said...

kalo ader gath blogger lagi..sila2 inform erk...saya pendatang baru..ahaks..!

Anda Mungkin Meminati Juga