Thursday, December 23, 2010

Notis Penting | Jemputan Hujung Minggu .

Hai Korang !


Tengok , gua dah terikut - ikut dengan perangai Ery dan Tia . Akibat kerap sangat berbual dengan mereka di waktu senggama ( baca : senggang ) . 


Selepas aktiviti pada minggu lepas di wangsa walk ( boleh refer entri ini ) , kami lagi sekali akan mengadakan aktiviti beramah mesra , bahan - membahan , pancing awek dan cari jodoh pada ahad ini bersempena dengan kedatangan melz







Segala maklumat lengkap semua dah ada kat atas . Tak payah gua nak taip , bagus melz ni , memudahkan kerja orang malas . 


Macam biasa , motif gua pada hari ahad ni :


1 ) Merapatkan silaturrahim . 
2 ) Medan mencari jodoh . 
3 ) Makan Kukis Kak Ina .
4 ) Bahan mangsa .
5 ) Berlagak terror .


Jadi dengan sukacita nya gua ingin menjemput : 


1 ) Para - para bloggers ibu seperti Kak Ina , Kak Sumi perasan cantik dan ibu yang lain .
2 ) Gadis - gadis yang comel , lentik dan manis .
3 ) Kaki bahan rakan seperti daydeck dan seumpamanya . 
4 ) Yang sudi dibahan seperti Nopa dan lain - lain . 


Setakat ni yang komfem datang dan terpaksa komfem datang dalam senarai gua :

1) Melz .
2) Rina Salleh . ( Gadis Melayu ) < --- Ini gua dah cop dulu nak bergambar . 
3) Daydeck .
4) Chearmster dan pasanganya Tia Fazunia Agen 34 .
5) Ery Farieha Agen 32 .
7) __________ ( gua tak pasti , harapnya gadis comel yang isi )



Gua rasa tak nak jemput hamzah , sebab gua masih ingat lagi , pertama kali jumpa hamzah , dia potong line gua nak bergambar dgn mira , jadi gua pulang dengan kecewa . Jadi , kalau hamzah membaca post ini , gua harap hamzah tak berkecil hati . kihkihkih .



Jadi , untuk TEMA gathering kali ini gua memperkenal kan : 



BALING BERIRAMA



Sebarang pertanyaan dijemput hantar ke ruangan komen beralamat tekan saja post comment  .

Bye Korang !! 



20 comments:

che armster said...

perghhh ko memang sengaja mahu menjatuhkan saham aku kan..

.::WaNiE::. said...

hi sayep nak join bolih

kekekekek

nik said...

wakakakkaakakakakakakakaka...
aku gelak bertubi2 baca entry ni~~

tapi aku sentap la ko tanak ajak aku!!!!

pastu gelak bertubi-tubi balik sebab tengok gambar si ikan paus di bawah~

Jard The Great said...

hahaha... tinguklah camna.

maiMOONyet said...

kenapa ler korg buat gath time aku tgh di timpa masalah? aduh T____T

Cik Norfa said...

sorry seems to be the hardest word...
daku tak dapat join...gaji tak masuk lagi. tkleh berjimba...

hope korang enjoy!!


p/s : aku nak merealisasikan azam aus. kena praktis dr skrg. aus kata takmo tengok muka aku lagi. hakhak!

Ery Farieha said...

wahahah jatuh saham che arm ;P

agen 32 melaporkan insyaAllah akan hadir pada ahad ni. sekian.

tia said...

aku xtau nk gi ke tak,
xde member,
then aku mne layan bende2 neh,
gayatttt! hahahaha!

kak ina kl (1) said...

aiseymen..gi bercuti dengan familylah ke pantai timur. Kalau dapat bergambar dengan rina tu pun akak dah suka..tak ada rezekilah nampaknya.

Kirim salam kat melz, rina dan juga bloggers yang kenal dengan akak..tak dak rezekilah nak rasa kukis akak.

daydeck86 said...

APSAL NAMA AKU NO 3 KO LETAK AR
BUKAN AKU YANG ORGANIZE
YANG TEMPAT KOSONG TU MESTI KO LETAK NAMA MIRA KAN
AHAHAHHAHAAAAAA

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Adesss.. why hari sunday.. uhuuu~

ReD Linda said...

aku x join! kalau ada yg nk sponsor aku njoy aritu, baru aku join. haha

Aus MeLankoLik said...

@.::WaNiE::.

eh , datangla , aku pun tak penah jumpa kau lagi , kih3 .

Matjoe said...

aus, wah 2 gathering dlm masa 2 minggu. mmg hebat laa korang. kalau ada rezeki aku akan joint sekali ahad ni.

ni aus, nak ajak ko joint contest aku:
CONTEST AZAM 2011
simple jer contest dia, bleh menang cookies kak ina lagi. cash/top up pon boleh menang.

ok aus joint tau

sharaBUNGA said...

patotla la lai aku tnak g....
dye majok upenye~

sharaBUNGA said...

patotla la lai aku tnak g....
dye majok upenye~

eykameow said...

nak pegi.sbb nak jumpa rina salleh. uhuhuhu and hopefully mira gerak sekali <3 hee

cik Nemo said...

confirm ke boleh dpt jodoh nih!? hahahahah~

ika honey bunny said...

takbley bla nak cari jodohh. hahaha

enyheartsdiamond said...

tak dapat join lah aus :|

Anda Mungkin Meminati Juga