Saturday, November 13, 2010

Review | Red Wok Restaurant

Selamat datang . 





Restoran Red Wok merupakan salah satu restoran menarik terletak di bangi . Temanya berkonsepkan makanan cina dan kedudukan nya cukup stategik . Terdapat juga hidangan steamboat bagi mereka yang gemarkanya .


Sebagai panduan kepada mereka yang gemar mencari dan berkunjung ke restoran - restoran menarik , aku akan memberikan pandangan dan sedikit penerangan tentang restoran ini . 


SUASANA 




Suasana yang menarik , luas dan meja yang disediakan khusus untuk satu keluarga atau lebih daripada 3 keluarga . 


MENU



Di restoran ini menyediakan berbagai hidangan masakan dan lauk pauk dan disediakan dengan berbagai jenis cara masakan . 


HARGA




 
Pink Guava - RM 3.50 
Ice Blended Chocolate - RM 4.50




Ayam Pandan - RM 8.00 ( 8 ketul ) 




Black Pepper Beaf - RM 12.00 




Sotong Masak Stim Limau - RM 12.00 




Satay - RM 0.70 secucuk . 




Nasi Putih - RM 1.20 







Jumlah keseluruhan untuk menu malam ini adalah RM 65.90


Pandangan :


1 ) Layanan yang diberikan amat memuaskan . Staff yang bekerja sangat mesra . 
2 ) Tempat adalah bersih dan selesa .
3 ) Ruang yang besar . 
4 ) Terdapat kemudahan seperti tandas dan surau . 
5 ) Servis yang pantas . 
6 ) Harga yang berpatutan 
7 ) Masakan juga adalah seda dan sangat berpuas hati .
8 ) Kemudahan parking yang cukup luas .



CARA UNTUK KE DESTINASI


Selepas susur keluar Tol Bangi , anda cuma perlu melalui 3 bulatan dan ketiga- tiga nya menuju ke jarum 12 ( terus ) . 
Selepas bulatan ke - 3 , Red Wok Restoran terletak di sebelah kanan anda .


Red Wok Restaurant Sdn Bhd
Lot PT 70550 , Jalan Kajang Impian 1/2
Taman Kajang Impian
43650 , Bandar Baru Bangi
Selangor Darul Ehsan

03 - 8927 4100


Untuk maklumat lanjut boleh la berkunjung ke laman web Red Wok di klik RED WOK



Semoga anda dapat mencuba . Dengan ini saya memberikan rating 5/5 untuk Red Wok Restoran . 


Sekian .








11 comments:

Yatre Hayati said...

sotong masak stim limau menggegarkan nafsu makan...

luvly mya said...

memang best, berapa kali pergi tanpa jemu. menu pilihan ayam kung pao. sedap gilaaa ;D

fatynlicious said...

wow sedapnya!

CikLilyPutih said...

jauhnye pi makan. kedai nie dekat btl dgn umah k lily & k sumi tau

Aus MeLankoLik said...

@CikLilyPutih

yeke , ces , nanti datang saye kol kak lily , hahaha , untung2 dapat mkn free .

Matjoe said...

fuhh sedap ni aus. menang kontest nuffnang bleh gi makan sini

Minho said...

ni mkn sorang ke berdua?
hehehe

Sumijelly said...

fuh..sebaik ko kata call kak lily jer... tak per..tak ingat mumy jelly pun tak per... (leh save duit banjer aur jelly) hahaha.

http://sumijelly.com

Bella Enveeus said...

hmm nak kena try satu hari ni.. kajang ngan bangi bukannya jauh sangat.. ok gak ni :)

che armster said...

dekat jugak ngan rumah aku hahaha

♥ Juliana Violet ♥ said...

Sangat meggugat keimanan selera mamam...
:p~

Anda Mungkin Meminati Juga