Saturday, December 5, 2009

.agak down la.

semenjak dua menjak ni. kepala aku makin 'jem' ditambah lagi lagi dengan perisa kari kepala ikan. da macam biol je rasa.

semenjak dua menjak ni juga. aku terasa macam kering idea nak update blog. macam- macam difikirkan tapi tak terluah bak kata orang dahulu kala. mungkin kerana rewsult yang agk menjunam ditambah pula dengan masalah-masalah yang tidak diundang seperti harga rokok semakin naik dan sebagainya. jadi banyak benda menghalang perjalanan hidup aku.



yang aku tambah bengang asal elektronik aku die bagi D+. kau nak salahkan aku ??. ko tu yang ajar cam tak nak ajar.  kelas pun macam ade dengan takde je.

dah la nama pun paper elektronik. tapi soalan pengiraan sikit pun takde. semua soalan teori. gila apa ??

da la. sebenarnya aku tak tahu pun ape nak cerita pada korang2 semua.
sebab tengah out of mood yang treamat.

p/s : nak hulur sikit la kat lecturer pasni.dapat A.

6 comments:

delour said...

sbo2..tgk subjek ko aku rs nk terjun bgunan jap...terorlh ko ambik subjek2 mmbunuh tu..klu aku cmfirm D sume..hehehe..

Aus said...

em..
ntah la..
layan jela..

pasni kne bodek2 sket ni..
haha..

dayah aziz said...

relax2..sabar..
pasni sila cr tips bodek lecturer...=p

Aus said...

haha..ayuh blaja tips bodek..
cepat2 sape nk aja..
haha

nizaa said...

aus, ko bawak kipas singer pegi hantar ka lecturer...haha. tu tips bodek tu, kipas lecturer...

Aus said...

hahak...
baek bagi air cond je..
sejuk x beringat punya..

Anda Mungkin Meminati Juga