Friday, December 25, 2009

timah patah riuk

timah siapakah timah


sila refer post [ INI ] ok. ahahaha, jadi hari ini mungkin sedikit gelap bukan kerana hujan tetapi aku telah kemalangan. motor ku si timah hancur terus memang sukar untuk diselamatkan dan kini sedang dirawat di klinik motor ah peng.
memang tidak dapat dinafikan agak berlaku kejadian dramatik sikit semasa kemalangan berlaku tetapi bak kata mereka yang mungkin warga tua ' malang tidak berbau '.memangla..betul 100 %, kalau boleh bau, kita mesti dah elak kan dari menghidu nya.ahaha.





ini hanyalah kerosakab belakang.spoiler moto yang keras itu pun mampu dipatahkan.





kerosakan depan tidak dapat diambil kerana aku tidak sanggup menatap muka hadapan timah.
sangat terkilan.ahaha. no plat motor ini terpaksa aku blurkan sebab takut kalau-kalau ianya menjadi satu bahan tikaman bagi mereka yang kaki ekor di kawasan gombak ini.


mungkin kejadian ini berpunca juga badi membawa moto laju yang aku baca di blog  [ REMY ] tentang awek dan skuter . ahahaha, remy jangan marah.aku gurau saje ok !


p/s : aku trauma bawa motor lepas ini.
p/ss : terpaksa beli myvi sebiji lepas ni.ahaha..

11 comments:

Nizaa said...

sian timah ko...nnti dia dah ok ko peluk erat2 ok...hahahahha

http://kancilbiru.blogspot.com/

Capo Grande said...

xpe la...pasni nak beli myvi kan?? welcome to the club :-)...huhu..

QieFLy si Dolce said...

hurm takpe...belajar dari pengalaman....saya pown mmg trauma nek motor sebenarnye....*blushing

fatynlicious said...

Ya Allah, apa dah jadi ni
pasni hati hati k
tamaw bawak motor laju laju lagik
bahaya
ingatlah orang yang tersayang (=

Aus said...

@ nizaa

haha..timah da ok...tp xsecomel dulu..td g tgk kat kdai..haha..

Aus said...

@ capo

haha..ade team myvi ke..ahaha..

Aus said...

@ qiefly

haaha.
trauma gk..
aku nk jalan kaki je pasni..
haha..

Aus said...

@ faty

em..i bwk bese je..
sala keta 2..
hehe

aried said...

dasat2x,
trauma tuh..heheheh

Yuyun said...

ouh ciannye xcdent yep.
hehe dasyat name kan moto si timah . haha .

Eyriqazz said...

huhu,ngeri ngan accident..skang ni still fobia ngan traffic light coz kena langgar lari depan traffic light..

Great Teacher Onizuka

Anda Mungkin Meminati Juga