Wednesday, December 16, 2009

otak tersangkut

sejak akhir-akhir semakin terasa erti kemalasan untuk mengupdate blog yang sememeh ini..mungkin kerana faktor-faktor kesibukan yang melampaui paranormal dan kekurangan idea dan tenaga kerana hidupku tidak ditaja oleh brands seperti pelajar-pelajar akademi fantasia.

jadi semakin tipis la harapan nak jadi blogger yang kaya rabak..hahak..
semakin tipis la nak tekenal ala-ala mr smith

jadi..memang aku takde nak tulis apa-apa..hahak..

jadi....


dah la..

itu je..

takde ape da...

3 comments:

Atiqah said...

biasa la tu..sometime blogger ni de masa2 tertentu die x tau nk blog psl pe..
thats why kat blog sy tu penuh ngn contest..mengisi kekeringan idea..at least ebrupdate jgk blog tu..and one more thing..bila menang tu semangat lagi nk msuk contest...hehee

toing3 gurlz said...

hahaha.. ala takpe.. sekali sekala malas nak update pe salahnye kan.. ^^

YobSumo said...

takpe aku tolong klik2 kayakan kau ok!

Anda Mungkin Meminati Juga