Friday, December 4, 2009

.benda biasa saja.




gambar ini diambil semasa dalam perjalanan ke kelantan.kebetulan macam best je ambil gambar signboard ni.
masa on the way balik  memang jem tahap gaban. biasala, masing2 sibuk menyambut raya haji.
sebenarnya aku just nk share tentang gambar ni. aku tangkap masa dalam kereta.




lori yang penuh dengan muatan lalu membahayakan pengguna lain.

inilah manusia yang hanya tahu mengejar keuntungan tanpa memikirkan keselamatan diri dan orang lain.

mengikut teori aku. contonhnya bangunan yang tinggi memerlukan tapak yang lebih besar untuk mencapai kestabilan.

bagi lori di atas. tapaknya iaitu tayar dan muatannya sama besar.jadi fikir2 lah sendiri ek.

6 comments:

fatynlicious said...

kalo ada lori balak tu sebelah atau hadapan i,
i akan pecut laju laju dan potong lori tersebut
takut wooo,
takut jadik cam filem final destination
huuhu

Budak Malu818 said...

itu,kalu tergolek kt keta....
sape la nak jawab...
adoi..
huk2~

FdausAmad said...

salam,

Gua nak ajak lu dtg lepak blog gua.Rilek rilek.

selambe...

hBz said...

nice pic. ko letak gambar je pun dah meletup..huh..bahaya

YobSumo said...

gila over loaded lah lori tu!

Aus said...

faty --> memangla..nk K.O ke duk blakang lori 2..hahak..

budak malu --> xde sape nk jwb..ambulan dtg la jwbnye..hahak..

hbz --> lame xnmpk ko..aku pon bz gk..haha..da besawang blog..

yoB ---> loaded cam perot lembu !

Anda Mungkin Meminati Juga