Thursday, December 31, 2009

korban dara






ya betul, kenapa anda tidak percaya malam ini adalah malam terakhir di tahun 2009
maka dengan ini makin bertambah la umur anda-anda sekalian, makin bertambah la azam sedangkan azam yang lama belum tertunai..muahaha.


jadi malam ini saksikan lah dunia


BERAPA BANYAK DARA YANG TERKORBAN


BERAPA BANYAK BOTOL ARAK TERJUAL


BERAPA BANYAK KONDOM TERPAKAI


BERAPA BANYAK SAMAN DIKELUARKAN


BERAPA BANYAK KAKI DIGADAIKAN MAT REMPIT


JIKA INI TIDAK CUKUP...MARILAH LIHAT HASILNYA PADA 9 BULAN AKAN DATANG


BERAPA BANYAK BAYI AKAN TERBUANG ???




mungkin ada yang menyambutnya secara berhemah dan mungkin ada menyambutnya dengan cara yang songsang.


sedarkah anda semua nya berlaku pada hari jumaat pada tahun ini iaitu 


RAYA HAJI....AWAL MUHARRAM...KRISMAS DAN TAHUN BARU


renung-renungkanlah !


p/s : teringat bahawa KIAMAT juga pada hari jumaat.





14 comments:

luuna said...

erk..!kebenaran..sesiapa yg tlibat rasalh pahitny kebenaran ini..

Magrib said...

Last prhase..
nice one..
SUME HARI JUMAAT

Aus said...

@ luuna

huhu..entri ini juga ditujukan pada tuan blog supaya ingat tentang dirinya..huhu

Aus said...

@ magrib

jumaat kan penghulu segala hari
huhu

Fiffy Syafiqa Hazirah said...

huhu...

tahun baru, merdeka, mmg banyak menda ni berlaku.

tahun baru: perasmian dara??

merdeka: memerdekakan dara? memerdekakan bayi dari perut secara haram?

time merdeka la yang aku kecewa sangat. orang dulu merdekakan tanah air dengan tumpah darah, nyawa tapi budak sekarang??

Aus said...

@ fify

perasmian dara..wow !!
macam best..ahaha..

em..budak2 sekarang..hurmmm

azam.blindside said...

superb!

den duk bilik je ni aus....
meh la temankn aku...
hahaha

Aus said...

azam --> haha...aku kat umah gk..relax je..
hahak

fatynlicious said...

wahh, tetiba bergetar seluruh tubuh ini.
huhu

manusia perihatin said...

saya menyokong keyataan anda...

YobSumo said...

huh.

sgt mendalam. aku suka.

kenapa kes buang baby menjadi jadi ha. sedih betul lah.

Aus said...

@ faty

ahaha..seap bergelek lagi..
haha

Aus said...

@ yob

haha..buang sbb xnk bela..
kang takot dak 2 menyambung lagi keturunan luiar nikah..
haha

hBz said...

menarik betul kes korban dara ni. nnt bulan ogos, kita boleh buat bisnes jual bayi

Anda Mungkin Meminati Juga