Wednesday, December 2, 2009

terima kasih aloe vera..saya menang contest nizaa

setelah beberapa hari tidak berupdate blog ini. akhirnya dapat juga kembali menulis. FYI, beberapa hari lepas saya pulang ke kampung menyambut aidiladha di kelantan.

berita gembira selepas pulang. adalah saya memenangi CONTEST di blog NIZAA. perasaan yg amat teruja kini. haha..pertama kali kot masuk benda-benda ' cenggini '.

kata nizaa ---> apa ko kerja kat kedai printer ke aus ??

hahak...mana ada la..da kau suruh teka, tak kan la harga dia mahal pulak. mesti la murah. da la printer yg sgt2 complete. hehe

so. dengan kepulangan ku ini. saya akan kembali aktif mengklik nuffnang anda semua dan update link-link baru nuffrangers.

kepada yg telah mengklik nuff saya..terima kasih dan saya akan mengklik nuff korang gk
ok !

4 comments:

wawan said...

cOngratz! hari tu kalau p survey dulu harga printer tu kat pc fair ke berani jgk la sy nak jOin..hehehe

Sharinginfoz said...

dah makan potato kenyang.....

nizaa said...

hahaha..dah pos hadiah ko...kang ko dah received, pls roger me k!

Aus said...

wawan >


haha..
xpe..
rezeki la..
xyh g pc fair dlu..
keke..
hantam saja..

Anda Mungkin Meminati Juga