Saturday, January 30, 2010

ADUKA DIKEJAR POLIS LAGI .












semalam , semasa di perhentian sungai besi . kereta polis yang membawa aduka berhenti untuk menunaikan solat asar . kebetulan aku yang ternampak sempat bertegur sapa denganya walaupun gari masih di tangan . aduka memang sombong , mahu saja aku hentak dengan lock kereta ketika itu . nasib polis yang ada sempat menahan dan orang- orang sekeliling turut membantu . tak guna punya worang !


Tapi dalam banyak - banyak orang kat situ , aku ada dengar suara memanggil - manggil nama aku pulak , feymes lak aku lepas jumpa aduka . Mungkin ada yang ingin meminta tanda tangan dan kaki dekat aku , tapi harapan ku untuk terkenal musnah apabila mendengar suara adik aku mengejut kan aku bangun dari tidur "..bang chik..hantar pergi sekolah.." , shit..aku bermimpi , baru saja teserempak dengan gadis comel tadi .



Hari ini aku bangun awal . terasa diri sangat bagus , ahahaha .  ceh , kalau tak sebab nak hantar adik aku pegi ko - kuriKULUM pagi ini . takde nya aku nak wake up in the morning . 



dah la pelawaan untuk keluar berdating dan persenggamaan aku ditolak . katanya tidak mahu bercumbu - cumbuan lagi . jadi , kalau ada para - para gadis yang tinggal di area bangsar mahu teman berdating , ohhhh cepat - cepatlah komen dekat aku . ahahaha . layanan gerenti superb sayang !



sekarang nenek aku ada kat rumah . entah apa kena pada orang tua itu . siang malam asyik meracau . kadang betul kadang tidak . hati taman aku agak sedih jugak , katanya kena buatan orang . entahla , manusia pun satu . kalau nak pedajal orang , pedajal la bagi kulit bertambah cantik ke , barulah best . tak payah nak beli produk avon lagi . cait !



eh , tiba - tiba ada orang berlagak pula sekarang ini , dah la jenis lelaki kuat merajuk . tiada telur agaknya  , atau mungkin ada telur tapi tiada isinya . ahahahaha . kalau kau jenis si gadis boleh la aku nak berpujuk rayu , ini anak jantan , tiada masa nak buat semua tu . mungkin kau tergolong dalam separa gadis seperti gambar di bawah ini . ahahahaha .



laki sama laki , sangat tidak boleh ok . banyak lagi ok gadis - gadis berdada besar dan berpinggang ramping dan mampu bersenggama dengan baik di luar sana dan kalau kau mahukan yang cantik manis pun masih ada ok , kau nak ke diceramah dengan saudara bean haaaa dalam artikel nya KHASIAT JUMAAT ,ahahaha ,  dengar - dengar cerita saudara bob juga kini merupakan saudara seangkatan nya . Tapi satu aku nak pesan , kau tackle -tackle gadis tapi lolly dengan mysara pot pot kau jangan ambik , itu aku dah booking untuk aku tengok tooth fairy nanti . ahahahaha . 


ayuh hari ni kita ke pantai ataupun let's go to the beach not BITCH ! ahahaha .

akhir kata , 



dari aku yang bosan sebab bangun pagi sangat . ahaha.

mulakan pagi anda dengan senyuman sayang .

26 comments:

ery said...

xpaham la cite ko ni??
btol ke ko nak hentak aduka tu??
apsal polis tu bangang sangat??
ade ke bawak pesalah boleh singgah solat asar plak... protokol salah tuh...

ARC™ said...

ahahahhaha baiklah sayang hahhahaha
adoillaaa si ery ni. Aus merepek je die mimpi ko g caye

btw, Aduka teruna ni makhluk bodoh nak mampus...dah serah diri pastu mengaku tak bersalah lak..bangang huduh!!

pastu ade sorg penyokong die...betina ni add aku kt fb dlu pstu hari2 hapdet status pasal die sokong AT

cekidaut AUS!!Terjah jom!!Ko start dlu pastu aku join

Blog BODOH!!

Kancilbiru said...

aku ingat ko jumpa dia betul.tgk gambar dok menggelupur...haha.. eh cer ko tunjuk sket senyuman sayang tu camna..teringin gak aku nak blajar...hahah

Aus said...

@ ery

cet , betul la . tapi x berkesempatan , ahahahahak . protokol tu dalam mimpi dikire betul la. hahak .



@ ARC


hek ele , jap2..oi , tu link blog dak tu ke ??

cis , bedebah bedah . orang da maafkan kau kire bagus la tu . nak buat kepala lagi .

Aus said...

@ kancil biru

ah . mahu diajar lagi pada kau .
semnyuman kau sudah cukup menawan .
ahaha .

ery said...

aiseh..mimpi rupanya...
hahah..ceh aku hengat btol la tdi.. hehehe

Aus said...

@ ery

ahaha..layan lah , ceh , tade masa aku nak crite pasal aduka , kasi hantam sama dia..hahak .

TPK said...

Hampeh Aus, mati-mati aku igt macam real. Rupanya mimpi dalam mimpi je. Chet. LOL

BeaN MorENo said...

cis gune taktik kotor lagey...byk dosa aku dah ni kasi ilmu kat ko...wakakaka

Aus said...

@ TPK

ahaha..ceh , aku da bosan tak taw nak buat ape..hahak


@ bean

xpe..kan kite ada wat group tabligh..
ahahahak..

Jard The Great said...

waaa.. siap booking gadis blogger yg cun saja...... yg tak cun tak nk ke? ehehehe

fatynlicious said...

ahahahaha sampai termimpi2
ada jodoh ni =p

Nazatul shima said...

hahha..ko ni bangun pagi pon nk heboh2..mesti first time bangun awal nih..hahah..lenkali tido basuh kaki.baru x mimpi.hehehe..

Aus said...

@ jard..

ahaha..okieh je...jnji sanggup belanje aku teh o ais..hahak..


@ faty

cit , ini hanye rekaan okeh ! hahak


@ nazatul

ahahaha..kantoi..mesti la..bangge woo..hahak.

LORD ZARA 札拉 said...

aku sebat dak aus ni kang~

hahaha~

aku baru nak percaya woo~

ciskek~

btw aus syg, aku dah update URL ko kat Terowong~

TQ singgah beb~

Aus said...

@ zara

owh..zara syg aku..
hahak..syg zara juga
tapi cuma untuk separuh masa..
hahak..

ok zara..!

FaTiN said...

aduyai mimpi rupanya..ingatkan real...describe macma real gitu=p

Aus said...

@ fatin

ahaha..jangan marah
nanti kena jual..
haha

niny said...

ceh..mimpi rupenye.ak ingt btol2 ko jumpe adukateruna tuh. cait

Aus said...

@ niny

ahaha..mimpi je la..
ahahak..
xde nye nak jumpa..nak buat ape..hahak

phatgurl said...

masa baca blog aduka tu mmg rasa die kurang ajar sgt. tup2 esok lusa kena tangkap... kalo tak puas hati pun nak mengutuk pun berpada la jugak. padan muka dia.

Aus said...

@ phatgurl

eh , asal phat gurl..minat too phat ke..hahaha...em..aduka2...entahlah , mungkin die ada sesuatu hndk disampaikan..
ahaha..
eh ..asal aku cam back up ni...
hahakk

kawie2020 said...

mimpi yg best kan... hehehehehhehe

touyakaruma said...

Ko mimpikan orang lelaki ?

Aku ingat ko jumpa betul-betul.

Aus said...

@ kawie

ahaha...best la sgt..hahak..


@ touyakaruma


ahahak..ceh..agak geli mungkin..hahak

lizz said...

lor, ko mimpi ke pasal aduka tu?aku tertipu woo.hahaha

Anda Mungkin Meminati Juga