Thursday, January 21, 2010

PUJIAN DAN KUTUKAN MASA KINI

p/s : selalu orang buat kat bawah , tapi aku nak buat kat atas . ahaha . entri ini sekadar nak sedapakan hati je . nak skip pun boleh . ahaha .






ya , tiba -tiba hari ini aku terasa moral aku sangat down dan hati berbelah bagi . Jadi aku mengambil satu langkah drastik untuk menulis bagi menyedapkan hati .


kepada anda -anda , sila  lah berikan sokongan moral kepada saya tidak kira dari depan , kiri atau kanan dan belakang , TETAPI AWAS !! anda tidak digalakkan memberi sokongan secara berhadapan kerana mungkin ketika anda membaca entri ini saya sedang berjalan ke hadapan secara menendang atau parang berada di sisi tangan . ahaha .


tetapi setelah beberapa rangkap di kata , hati aku masih belum puas dan dipuaskan lalu aku mengambil langkah drastik secara sukarela dengan mengintervew rakan - rakan ku tentang persepsi mereka terhadap aku . 
ahahaha . 


salah satu nye ialah cik faty  , rakan yang aku kenal di arena mukabuku dengan soalan berbunyi 


"..hey faty , i ni macam mane ek ? terok ke ? ahahaha "





dan ini jawapan dari faty , ahaha , memang terbaik . sangat rajin memberi kan idea secara berpanjangan . 


dan lagi satu survey yang dijalankan sehingga memaksa aku untuk memaksa mereka berkata secara lantang .





dan hasil nya adalah ini . ya , aku sedar aku tidak sempurna . ahaha . 
lantak la apa orang nak kata , aku sedar la aku macam mana .




entri ni saja aku tulis nak sedap kan hati . orait .

10 comments:

aRe_ReEb said...

aperhal lak kwn aku sgt nie..sejak biler ko reti down2 nie.....issshh juz take easy jer k..

Jard The Great said...

ah lagi satu.. ai tinguk yu neh kan.. agak pendiam.. wakakaka.. first impression

Anonymous said...

eh. u mmg jahat xteman I naik swan, I benci u tawww HAHAHA.

kenapa tiba2 boleh down? chill ok, nobody perfect :)

Aus said...

@ areeb

ahaha..xde apela..

@ JARD

ahaha..yke..aku malu la aritu..
keke..tp apabila sudah rapat kemaluan akn mula hilang..
haha


@ aween

haha...swan xhabis2..
keke

BeaN MorENo said...

hati kaca seyh!!!

@aween datang kl kite naik swan...amacam ade beran???

Aus said...

@ bean

ahaha..bukan kace la..
aku nak hati taman..
haha...

Matjoe said...

poyo laa entry ko aus. mmg menyedapkan hati ko sorang. mmg aku patut skip :P

Aus said...

@ matjoe

ahaha..
aku da kate da..
keke

ieyza said...

biarla org nak cakap aper pada diri kita asalkan kita tau saper sebenar kita dan tiada siapa dapat menghalang apa yang nak kita buat...

Aus said...

@ kak ieyza..

aiseh malu la..
haha...
ni saje suke2..
kasi lepas sket tulis dalam ni..
haha..

Anda Mungkin Meminati Juga