Thursday, January 28, 2010

DARA FREE DAN BONUS RM 100
















eh , berita bagus ni . ragut dara dan dapatkan RM 100 sekarang juga . ahahaha , cit poodah . 


terkejut membaca satu berita bahawa seorang gadis berusia 19 tahun di rogol oleh seorang lelaki di ladang sawit semalam . ahahaha , dah nama nya rogol , tak kan la perempuan rogol perempuan pula kan . Tapi apa yang lebih mengecewakan adalah apabila si gadis sendiri merelakan diri mengikut suspek untuk dihantar ke tempat kerja . 


nah , sudahlah tidak kenal , berani pula menerima ajakan si laki durjana , duit juga turut melayang .


menurut laporan , si gadis tidak mengesyaki niat jahat suspek . mungkin kerana si gadis pernah beberapa kali bertemu dengan suspek di pasar raya membuatkan si gadis tanpa rasa yang was -was seperti kita menggunakan produk zaiton terus bersetuju mengikut suspek .


persoalanya , si gadis tidak mengesyaki niat jahat suspek .


ada ke alat yang para - para gadis di malaysia ini guna untuk mengesan niat seseorang baik atau buruk ?


atau ada ke teknik - teknik yang mungkin si gadis pelajari dengan hanya memejam mata dan mengingati wajah seseorang maka dapat di ketahui niat seseorang itu ?


atau mungkin si gadis mempunyai satu alat pengesan seperti ini 







dapat mengimbas apa yang ada di akal fikiran seseorang lalu mengetahui niatnya . 




tidak sangka , dalam dunia serba moden dan intelek ini masih ada yang tidak dapat membezakan antara realiti dan nyata . 


supaya kejadian ini dapat dijadikan pengajaran kepada mereka - mereka yang baru hendak mengenali dunia ini di luar sana .


"..apabila manusia semakin bijak ... benda mudah akan mula menjadi susah ..."




p/s : fikirlah sendiri maksudnya . ahaha .
p/t : bila baca balik , asal macam skema drama je bahasa aku . ahahaha .
p/u : sumber METRO

17 comments:

Kancilbiru said...

aku rasa dia kenal mamat sial tu...sekian terima kasih...

Aus said...

@ kancil biru

agak la..diorang penah jumpe beberapa kali b4 ni..katenye..
hehe

BeaN MorENo said...

diorang xpernah jumpe tetapi pernah berhubung dengan blog masing...jadi kancilbiru anda faham maksud saya...wakakaka

Nazatul shima said...

hmm..sgt sgt sgt bahaya! oleh itu, beli keta sndiri.tak pyh tumpang orang.ish3.

Mad About Everthing said...

ntah2 suke same suke tapi dah x best ckprogol plak..
ishk aper jahat nor aku ni ek?

lollyheartyM@nis said...

ei menakutkan..
moral: naeklaa basikal.. ;))

hans said...

budak2 sekarang terlebih berani

fatynlicious said...

dalam zaman intelektual dan serba canggih ni, penggunaan ilmu hitam dan pukau memukau masih berleluasa.

mungkin perempuan itu dah
"terkena"

who knows? wallahuallam

sumijelly said...

memang dia kenal la..
x kan la nak cakap kenal lak?? gile rker..mau mak pak dia mengamuk sat lagi..
ada ker pencuri nak mengaku dia mencuri?? huhuhu

http://sumijelly.com

Maisyara Pot! Pot! said...

suke same suke ke??? sengal yeaaa!!

buduh jela.. sbb tu mai tana bace surat kabar!!! takowt!

Aus said...

@ bean

ahaha...kuat blogwalking ni..ahaha


@ nazatul

ahaha..isk2..betul..mntk la tlg abg ke..adik ke..aus ke..ahaha..


@ lily

ahaha..opssss...ahaha


@ lolly strawberry

ahaha..kalo dari KL ke seremban naik basikal caner ek..ahaha


@ hans

ye..berani..baru cool ! ahaha

@ faty

ahaha..no komen....kekeke


@ kak sumi

ntah..kena intervew tuan badan..hahak...


@maisara pot pet kuat cakap

ahaha...abes tu mai baca blog je la..
ahaha

Matjoe said...

metro poyo. ekceli pompuna tu tak wujud. penulis hanya imaginasik

Kancilbiru said...

ciss ko bean..hahahah

Maisyara Pot! Pot! said...

a'ah.. dok bace blog.. hehehe... ushar mamat jambu kt photobucket! xD

Aus said...

@ matjoe..

ahaha...yke..keke..kes ditipu la ni ek..


@kancil

oit..ape gado2 ni..
ahaha..


@ mysara..

ahahaha...
xde koje..haha..

Mr.Z said...

maksiat berleluasa!

Aus said...

@ mr z..

biasela..akhir zaman...huhu

Anda Mungkin Meminati Juga