Thursday, January 21, 2010

mari mengenali C.I.P.A.P

AMARAN DARI AMRAN HUSSEIN :
PASTIKAN ANDA BERUMUR 18 THN KE ATAS UNTUK  MEMBACA ARTIKEL INI .!


jangan ditanya siapa itu amran hussein kerana aku sendiri tidak mengenali diri beliau yang sebenar , dan munkin bagi anda yang ingin mengetahui nya boleh la menjumpai ahli nujum pak google untuk tilikan yang maut dan tepat . ahahaha .


ya , apa khabar semua . anda mencari porn 3gp ? jangan risau dan gundah - gelana kerana kami di sini menyediakan video hebat aksi remaja masa kini di ruangan share INI .


anda tahu apa yang dimaksudkan dengan C.I.P.A.P , teruskan membaca untuk mengetahui jawapan sebenar.









*******


al - kisah , pada zaman dahulu kala , ramai rakan-rakan ku yang bergelar single kini telah mempunyai partner maka tinggal lah aku hidup di dunia ini sebatang kara . Di saat aku sedang memancing bersendirian , mereka keluar bersama teman menonton cinema katanya dan tatkala aku sedang on9 menemani diri sendiri mereka sedang ber-ice skating gamak nya .


iyalah , apabila sudah berpartner , sebahagian atau sesuku masa bagi mat - mat romeo seperti melromeo , ahahaha , dihabiskan bersama pasangannya , apalagi , kehidupan bujang mula tergugat lalu muncullah berbagai ragam dan rintihan dari kaum adam apabila tidak dapat bermain futsal , mahjong dan sebagainya manakala bagi kaum hawa , sesi bergosip sebakul - dua semasa di pasar telah dilimitkan secara mendadak kerana mungkin akan mendatangkan kelewatan untuk membalas message sang teruna .


lalu , muncullah seorang rakan ku mengadu tentang permasalahan ini dan mungkin menjadi kritikal dan boleh mengakibatkan sakit sendi otot kepala menyerang tiba - tiba .


sedikit petikan kata - kata beliau ,


" leceh la pulak dah ada awek ni , nak buat apa pun susa "


ahahaha , mugkin tidak semua yang mengalami masalah ini , tetapi bagi meraka yang menghadapi mungkin telah berfikir secara telus bagaimana untuk mengatasi nya .


ya , anda bernasib baik kerana hari ini DR.AUS akan memperkenal kan satu formula terbaru masa kini kepada mereka yang mempunyai masalah ini .


iaitu C.I.P.A.P


kini tibalah perenggan yang akan membuatkan jiwa anda semakin bergelora , ahaha






@ bila bercinta , anda seharusnya sedar yang anda harus faham akan makna C.I.P.A.P .


@ bila bercinta , C.I.P.A.P seharusnya menjadi satu peringatan kepada anda dan menjadi satu dorongan untuk
anda lebih tabah .


@ bila bercinta , anda harus sedar yang sebenarnya anda sudah merelakanya untuk mendalami makna C.I.P.A.P.




kerana apa , kerana C.I.P.A.P itu menarik ? tidak sama sekali . aku menggunakan ayat C.I.P.A.P kerana ia mudah diingati dan sebagai pendorong kepada mereka untuk lebih bermotivasi . kerana , jika aku menggunakan ayat - ayat yang panjang , bukannya mereka akan ingat pun . ahahaa..


jadi C.I.P.A.P itu bermakna ,




C - CINTA
I  - ITU 


P - PERLU




A - AKAN
P - PENGORBANAN 




ahahaha..sekian . maaf jika bahasa yang digunakan agak kasar ok.







ahaha , saja aku letak gambar cikgu aku ni  . sekali tengok macam muka cik epal ada . haha .

26 comments:

BeaN MorENo said...

cis...dah pandai sedut hit eyh...main nagn content plak skang...ahaha

dr. ween said...

ces. formula anda hanya sesuai utk kaum lelaki, dr. aus. nah aku kasi formula bg pihak perempuan:

kpd awek2 semalaya, jika anda mahu kan hubungan yg berpanjangan, sentiasa lah berpegang kpd KOTE. jgn terlampau mengokong sehingga timbul rasa tidak selesa di dlm hati pasangan.

spt yg disuarakan oleh sahabat dr. aus:
"leceh la pulak dah ada awek ni, nak buat apa pun susa"

bukan kah tidak manis jika sang kekasih mula merasakan sedemikian?

oleh itu, beri lah ruang kpd pasangan utk melakukan aktiviti yg digemarinya spt bermain futsal, mahjong dan lain2.

awak nak gi main futsal, pergi la. nak gi main mahjong, pergi la. apa pun yg awak buat:

kasih orang tetap everlasting

Aus said...

@ bean

ahaha..bajet nk wat gempak sket je..
kasihanilah aku..
haha

Aus said...

@ ween

ahaha..
hebat betol KOTE ko aween..
haha..
aku gelka 3 minit xhabis ni

BeaN MorENo said...

wakaka...aween2...memang xgune...apa lagey aus buat entry tgk...hit tak blog ko..wakaka

ween said...

hoi aku mana ada KOTE, HAHAHA.

Aus said...

@ bean

ahaha..mane ade..hits bese je..
haha

@ weeen

eh , ko da pandai log in..haha..
aku taw la ko xde..
haha..
xyah di perkenalkan lagi..

laila said...

tengok tajuk, wowww
baca entri, berdebar
baca komen

terkedu terkesima terpesona
caya laa dr ween
mewakili gadis2 semalaya dengan formula berpegang pada KOTE
hahaha

Matjoe said...

kote laa cipap laaa. oh budak2 sedang belajar. sib baik ada gambaq chun cik epal, aku tarak marah sama entry aus

Aus said...

@ laila.

ahaha..
ko menyokong KOTE ween la ni..
haha...
xpatot btol...
keke

@ matjoe

ahaha..
owh..ko nk ngorat cik epal ek..
haha

Kancilbiru said...

siot jer korang ni...hoi hoi..nak melucah pun smpi dalam komen ke? wahahaahah...

BeaN MorENo said...

aus - aku perlukan PUKI ...ada tak???

Pil Untuk Kuat Ingatan....

Aus said...

@ kancil biru

ahaha..dorang yg mule..aku xsala..haha..

@ bean

PUKI...ahaha..ade kot..sile cari snediri di bawah kain berhampioran..ahaha..di kedai berhampiran la..

kak ina kl said...

salam aus..memang betullah istilah kamu ni..hemm akak dah banyak kali berkorban tiap-tiap malam 2 kali seminggu..sebab di main bowling dengan member-member dia..skrg dia pulak kena C.I.P.A.P. sebab akak ada jugak gi event Nuffnang..dia kena tinggallah pulak...

Mad About Everthing said...

wah2 hebat penangan C.I.P.A.P nie ek hehehehehhee

ieyza said...

addussss dik...
sungguh P**N entry kamu nie
walau aper pun...
akk tetap enjoy...
sukalaaaaa...
kehkehkeh...
(dh gatal nie)

sumijelly said...

wah..ko pandai yek cari traffic dh..
hahaha..memang class gitu...
hampeh ko...
nak kene buat gakmcm tu..hahaha

Mr. J @ pengerindu.com said...

heheh. maaf dari swk datang bertanya "cipap" tu apa. perkataan lucah ke bro?

Aus said...

@ kak ina KL

ahaha..btol gak..akak da la aktif skang ni..tepakse la ek..xsaba nk jmpe akak lagi..bile ade events lagi ni..haha



@ cik lily


ahaha..memang hebat penanganya..tidak kira secara maya atuapun nyata..haha



@ kak ieyza


ahaha..saje je mencabar minda sikit..haha..biar orang senang ingat..ahaha..


@ kak sumi..


ahaha..cet..mane boleh tiru..keke..akak tgk daydeck..ahaha..labels die semua mengancam gitu..ahaha..



@ MR J...


owh orang sarawak sudah mari..
slmt datang..kalo di sarawak cipap tu mksud die ape ??

kalo kitorang kat sini...cipap itu..
aiseh...susa nak cakap la...
tapi mcm mencarot la..
kemaluan P*******N..

Mr. J @ pengerindu.com said...

ic. thank. kalau "keting" dalam bahasa di sarawak adalah kemaluan wanita. . hehe.. bagus tu , bertukar2 dan memahami bahasa dari setiap negeri dalam malaysia. takut tercakap pula, macam "gerek" maksudnya kekasih di Sarawak. kalau tak silap "gerek" maksudnya basikal di kedah.

salam kenal bro.

ery said...

Mencarut yer.. hehehe

Aus said...

owh..keting..
ahaha..

sarawak kan banyak suku , memang bahasa semua lain - lain ke ??

kalo orang kedah sebut basikal diorang sebut gerek..betullah tu..haha

Aus said...

@ ery..

ahaha..mane adela..haha

fatynlicious said...

ahahahahah XD
memang cinta perlu pengorbanan
kalau tak mampu berkorban, jangan bercinta lagi

CERITAKU... said...

oi..cikgu aku tu..hahahahah

Anonymous said...

lpyp xwjsm Free Porn dwsjrn s yg y ars

Anda Mungkin Meminati Juga