Sunday, January 24, 2010

MEREKA SUDAH , ANDA PUN SUDAH , SIAPA YANG BELUM ??




abaikan gambar diatas . ahahaha .




bean - anak tiga orang .
kak ina KL - anak lima orang .
aween - sarat 7 bulan .
bob - anak dua nak masuk tiga .
aku - still muda remaja .


ya , entri kali entri akan menceritakan tentang mereka yang sarat mengandung dan dikategorikan sebagai bakal ibu dan juga bapa . sebagai tanda sokongan , sempena hari bapa anjuran persatuan ibubapa dan guru sekolah menengah sri jati , marilah kita sama -sama menerjah blog mereka dan mengucapkan selamat hari ibu dan bapa atas dasar penghargaan yang tidak terhingga .


sudah , kita tidak seharusnya bergurau . minta maaf kepada tuan - tuan blog di atas . ahahaha . 
( mood serius )
ini hanyalah satu teknik penjeretang sahaja . tapi , apakah itu penjeretang ? jangan ditanya , kerana aku sendiri masih tidak mengerti apa maknanye .


sila berjumpa dengan AUS GOOGLE seperti di bawah ini. ahaha .











cerita sebenarnye adalah begini 




semenjak aku menceburkan diri dalam event -event nuffnang , ramai kawan - kawan aku mula bergiat dengan blog . Mungkin kerana aku katakan yang nuffnang ini boleh buat duit dan ini menjadi satu tarikan kepada mereka . ahahaha . Mana yang jarang update blog , terus hari - hari update blog , yang tiada blog terus create satu blog sendiri . ahahaha , dan aku rasakan ini adalah satu perkembangan positif kepada dunia sebelah zara , eh...dunia berblogging . ahahaha .


antara mereka yang mula berjinak - jinak dan telah dijinakkan .




dengan ini , aku melancarkan SATU KEMPEN iaitu blogwalking sesama blog untuk menaikkan traffic dan menyokong blogger baru ini dan yang lain - lain . ahahaha .











ya , sebagai tanda anda menyokong kempen peningkatan traffic ini , sila letakkan gambar ini di side bars anda . ahahahaha ..




p/s : KEMPEN INI SEKADAR REKAAN SAJA . AHAHA ,  TETAPI BLOG WALKING DIGALAKKAN LA . AHAHA.





16 comments:

pepsi light said...

auuuussssssssssssssssssssssssss..
aku datang dan tinggalkan..

JEJAK....

okeh?
miahaaha

ARC said...

page aku da berat sgt r aus nak letak logo2 nih huk3

1.7sec kot load

kak ina kl said...

salam pagi ahad...bagus punyer N3...akak suker ahakssss...baru 5 orang tau..manalah tau ada rezeki lagi...kotlah bertambah ..selagi belum monopus dan selagi ada suami...ahaksss

kak ween said...

akak dah xlarat nak jalan dik, akak tgh sarat mengandung 7 bulan ni. kang xpasal2 teberanak tgh blogwalking. HAHAHA

p/s: berkesan sungguh produk jusmate yg adik sarankan. suami akak tiap2 mlm duk puji akak HEBAT :D

BeaN MorENo said...

satu kempen yang bagus...tapi yang xbagusnya aku yang muda remaja lagey baru berkahwin dikatakan anak 3...muka ku ynag babyface ini dikatakan beranak 3...ces!!!aku support!!!

kawie2020 said...

kalau dah masuk nuffnang memang terikat nk naikkan traffic blog...

aku? ntah le tapi aku setuju blogwalking tu penting... :)

Aus said...

@ pepsi..

ahaha..patutla manis je blog aku ,ada pepsi tumpah..hahaha



@ ARC

alala..sianye..xpe..ni kempen main2 jela..ahaha..tggu aku jadi menteri , kempen aku sila ikot ok..haha



@ kak ina..

ahaha...xpe2...tmbh banyak2...semua tu rezeki..tgk mcm bean....haha..


@ kak ween

ahaha..bgos ek akak..kekal hebat sepanjang masa..haha..



@ bean

babyface..izinkan aku ketawa sebentar bean...haha...


@ kawie

mmg terikat..lagi tggi lagi bgos..but aku xkesah..blog utk suka2 je..haha..

Nazz said...

Fuh nasib baik trafik tak jem..
singgah yer.. nice entry

miss lolly a.k.a luvfareda said...

NGEE.

nice entry.

belogwalking itu pasti =D

s h a r v i na said...

visiting you! ;)
tp i x pregnant! ;)

Aus said...

@ nazz

ahaha..kalo jem..korang la x bagi signal..haha


@ lolly syg betty la fia

ahahaha..orait !!


@ shavrina

xpregnant..
boelh cuba lagi...
ikot cnth abg bean..
hahak

naim said...

hehe..aku ingatkan mule2 tadi ko citer bile nak buat anak..rupenye pasal trafik.haha.pepepun,nice entry!!

Matjoe said...

bean dpt anak kembar 3 tue. bunting pelamin

Melz said...

kempen yang bagus nie aus..

Aus said...

@ naim

ahaha..xde nye nak wat anak..haha..


@mat joe

memang..ank kembar..hahak


@ melz..

ahaha..kempen suka - suka aku..haha

Anonymous said...

Good fill someone in on and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Gratefulness you seeking your information.

Anda Mungkin Meminati Juga