Sunday, January 31, 2010

WHY I LIKE IT LONGER







adakalanya , yang panjang itu menawan dan adakalanya yang panjang itu menyenangkan dan kenapa aku suka yang lebih panjang . ini jawapannya .





TELEVISION

salah satu kelebihan apabila mempunyai produk yang panjang . anda dapat lihat apabila mempunyai television yang panjang akan memberi kan anda satu kepuasan apabila menonton seperti di panggung wayang . setiap inci pergerakan dan setiap inci bentuk badan akan dapat dilihat tanpa perlu duduk berhampiran . apa lagi yang anda mahukan . Kerana itu saya sukakan yang berjenis panjang . memberi seribu satu kepuasan .


PETI SEJUK

antara kelebihan jika produk yang anda pilih adalah panjang dari aspek peti ais . tidakkah anda rasa bahawa jika mempunyai sebuah peti ais panjang seperti ini memudahkan anda untuk menyimpan barang - barang mentah tanpa perlu risau akan ruang yang ada dan dijamin dapat memenuhi keperluan makanan sehingga satu bulan lamanya mungkin . tambah lagi jika anda memilih produk daripada  LG


KENDERAAN

lagi , pernahkah anda terfikir sekiranya anda memiliki kereta yang panjang seperti ini . berapa pula muatan yang dapat anda penuhi . dan , dapatkah anda bayangkan keselesaan yang anda kecapi . inilah kelebihan yang ada apabila anda memiliki produk yang panjang .


kebiasaanya , untuk diaplikasikan dalam kehidupan saya . saya amat - amat memerlukan sesuatu yang panjang kerana ia mudah dicari dan mudah untuk dicapai . ini buktinya .


SEBELUM (PENDEK)




SELEPAS (PANJANG)




anda dapat lihat , apabila ia panjang maka mudah untuk dicapai berbanding produk yang pendek . aahaha .

jadi kesimpulan untuk KENAPA ANDA PERLU SUKA AKAN BENDA YANG LEBIH PANJANG .


MEMBERI KEPUASAN .


MEMUDAHKAN PENYIMPANAN .


KESELESAAN DIRI .


MUDAH DICAPAI .



    DAN INI MOTTO SEMPENA CONTEST LG DARI SAYA

    " Longer is Good "







    22 comments:

    JAI said...

    wah menarik bro..gud luck

    Shahrul Shaharuddin said...

    terbaek Aussss~ all the best!!

    shahrollbiz.blogspot

    swan said...

    hadoi twinnara pun join contest ini xada can la aku nak menang, HAHA.

    Good luck Aus :)

    fatynlicious said...

    ceh ceh aus nak yang panjang ja
    eh sejak bila dapat ads dari nuffnang ni. haha

    kawie2020 said...

    hahhahahahha... pic lakunan tu menarik tol... hahhahahahha

    gd luck yer... hehhehehehehe

    ~ ReD ~ said...

    gud lux!;)

    maisyara Pot! Pot! said...

    chocolate? peehh!!! beli satu utk aq k? hahaha.. xD

    bettYone said...

    wah2~ longer is gud:) gud luck my little bro;P

    Aus said...

    @ jai

    okeh..cuba nasib je..mekasih !

    @ shahrul

    thnx wei .

    @ swan awwn kurus

    ahaha...
    ceh , macam la aku boleh menang. hahak..


    @ faty

    lagi panjang kan lagi best..aiseh , asal mcm lain je ni..haha..


    @ kawie

    ahaha..mmg belakon pun..hahak..


    @ red

    orait !

    @ mysara..

    ceh , kau bawah umo..beli coklat dan jajan kau suka la..haha


    @ yone

    thnx yone..bile nak kawin ngn abg aku..haha..

    maisyara Pot! Pot! said...

    bwah umo? tk lame agy aq cukop umo.. jajan2 ney smue tk pandang daaa.. ngee^^ LG tu touch skrin ke?

    Ery said...

    Good Luck (GL)
    hihi

    ko mesti mng nye la.. Itupun klo aku referee nye... Huhu

    " I like thinking BIG. If you're going to be thinking anything, you might as well think BIG " said...

    SAYA MAHU PANJANG~ huuehu,..

    p kalaw jalan panjang org x suke Aus.. hueuheu~ jalan sotkat ske ah.. :P

    ARC™ said...

    aus, aku bminat tgk gmba awek tu sbnanye....

    awek ko ke?cun siottt faveret aku ar mate besar pastu pakai cekak hak3
    pass kat aku ar gagaga

    ke adik ko?
    kalo cmtu, ABANG IPAR!!!!

    phatgurl said...

    good luck. kalo ada rejeki leh menang henpon baru kan...

    miss lolly a.k.a luvfareda said...

    w0w.

    semua masuk c0ntest panjang2 nih huhuhu!



    g0dlucky !

    lizz said...

    kehkehkeh. cool entry ko wei. good luck!

    BeaN MorENo said...

    alamak pesaing baru la plak...

    Aus said...

    @ mai

    aah..skrin sesntuh..hahak..


    @ ery

    camtu kau jadilah referee..hahak


    @ thinking big...


    hahak.sotkat bhye...byk roadblock..hahak..


    @ ARC

    hahak..tu corsemate aku la..haha..
    kau nak try la..haha..single lagi


    @ phatgurl

    orait..thnx !


    @ lolly

    kami suke yg panjang ! hahak.

    @ lizz

    ahaha..thnx oi


    @ bean

    ceh , entri cap aym je..hahak..

    dun wori bebeh !

    Matjoe said...

    bro, kalau menang tepon tu, kasik phone lama ko kat aku. muahaha

    bettYone said...

    aus mengongs~ :D hohoho..

    Aus said...

    @ matjoe..

    hahak..ceh , mane aci..kau kan da dpt 10k..haha..


    @ yone

    aiseh kak ipar..haha..

    Hazwan Hakim said...

    romantik gitu post..hehe
    harap2 kamu menang..



    http://www.keemzone.com/2010/01/why-i-like-it-longer/

    Anda Mungkin Meminati Juga