Tuesday, February 2, 2010

JANGAN BACA POST MACAM INI !

ok , semalam saja aku habiskan rm60 isi minyak kereta untuk pergi 
shah alam ---> bandar sunway ---> sentul . 

makan steamboat , aku tak nak kalah . orang ambil ketam , aku ambil ketam .
orang ambil udang , aku ambil udang . 

kadang - kadang terasa ingin membelai diri , lalu mendapatkan sedikit urutan kasih sayang di kaki .


ah , agak lucah sedikit posisi gambar kali ini . bukan porn 3gp sayang . 


si gadis juga ingin berlagak tua . tak sedar diri , kau ingat dengan mengurut kaki dapat kurangkan lemak di body ? ahaha . 


sekian .

p/s : aku dah cakap jangan baca post aku ni . hahahak .

17 comments:

pawaka19 said...

aduh wa kene beb lak..ni gamba kamu ke?

maisyara Pot! Pot! said...

post entry khas utk kanak2 mcm aq ney.. hahaha...

ko t try wt bekam! HOHOHOHO! xD

Cik Peanut said...

terbaca dan terkomen jugak..hehehhe

Kancilbiru said...

best woo urut kaki...walaupun aku tak penah urut sebab geli tapak kaki..hahaaha

BeaN MorENo said...

aku dah terbaca...apa boleh buat lol

Matjoe said...

DTA - Dont Trust Aus entry....

bettYone said...

fuiyooo~ urut kaki tu..aus..sedapnya makan ketam..nyum2~ x ajak pon..

fatynlicious said...

ahaha, apa motif entri kali neh?
memang terasa rugi kan kalo isi minyak banyak2 tambah pakai duet sindri
huhu

daydeck86 said...

Aus aku tgk muka akak yang urut kaki ko tuh aku dah tau
mesti bau tungkik
wakakakakkakkaa

silencer@chaie said...

haha.. naseb bek aku xbaca entry ni tadi.. huahua

kak ina kl said...

salam aus..semuga berjaya dalam contest lg tu...best per urut tapak kaki ni..tapi akak seganlah sebab dia orang urut depan orang lalu lalang...

Nazatul shima said...

waawawa..geli tak org urut kaki tu??

elmo said...

nak mengurut kaki jugak!!!
tengok macam best je...
ade yg sampai tertido tak ?
ehehehe~

tukang urut said...

bang,
dah berapa lama x basuh kaki ni?

HAHAHA :D

Aus said...

@ pawaka19

ahaha..saje begurau..haha


@ mysara

cet , bekam . menakutkan lol..hahak..


@ peanut

hahaha , aku pon te reply..hahak..


@ kancilbiru

cet , best woo..x geli la..sedap..hahak..


@ bean

xdapaek diselamatkan..hahak..


@ matjoe

hahak..ceh , provokasi..haha


@ yone

ahaha..smlm aku g shah alam kot..kekeke..


@ faty

xde motif..haha..kering idea la ni..haha


@ daydeck

haha..aku pun..patut muke kelat je..haha..


@ chaie

ceh , leh lak terkomen..hahak..


@ kak ina..

ahaha..thanx..ala..selamber je..org tgk2 tu jeles..haha..


@ naza

ceh..geli sket2..tapi sedap..haha..


@ elmo

ade..aku la tetido tu..hahak..kakak tu seap kejutkan..hahak..


@ tukang urut

hahak..ceh aweenn.kau jgn menyamar..hahak..

majid said...

http://facebooku.aidareez.com/2010/01/30/maxis-broadband-subscription/..lebih kurang mcm cerita aku je..

touyakaruma said...

Posisi gambar yang menimbulkan syak wasangka

Anda Mungkin Meminati Juga