Tuesday, February 16, 2010

INI ENTRI BERBAYAR | TERIMA KASIH NUFFNANG !


selamat datang ke blog picisan . owh ya , kau gadis ? Mari aku ucapkan " selamat datang sayang " . Kau teruna ? aku ucapkan " welcome bro ! " . ahahahahak . Dengar - dengar cerita sendra sudah bertukar kepada domain sendiri . Tahniah dari aku kepada sendra , CEO kuehtart

kenapa kuehtart ? itu kau orang boleh tanya dia sendiri . Dengar cerita blog ini mendapat hits tertinggi semasa musim perayaan tahun lepas , mungkin mak cik bedah dan cik salmah cuba mencari resipi kuehtart tapi last - last kuih tak jumpa , entri pula yang dibaca . Ada sapa - sapa nak pakai nama kuih gak ? semprit , bahulu , dodol dan sebagainya . ahahahahak 


Hari ni , aku bangun pagi , siap berjoging , makan nasi lemak aku try bukak nuffnang tgk earnings . Dapat satu buffered dari nuffnang . WOW ! biarlah hanya satu , tapi aku merasa cukup gembira hari ni . hahaha . Aku baru berblogging sebulan setangah secara serius semenjak aku menyertai event astro beyond dan samsung corby . hahahaha , picisan lagi sayang .





ok , tak banyak nak ulas . cuma ucapan terima kasih kepada semua yang mengunjungi blog ini . hahahaha , salam sayang dari aus . hahahahak .

mungkin kau orang belum baca TIPS| TACKLE HATI PEMBACA . Kalau sudi singgah - singgah la ok . Ok , aku kena pergi berperang di red box karaoke . Jumpa lagi malam nanti . hahahak .



p/s : entri berbayar sebab kuih tart telah habis dimakan untuk lebih penghayatan semasa mempromotkan blog kuehtart . hahahah .








35 comments:

Kancilbiru said...

yeay! aku pun dapat jugak...terharu beta dengan nuffnang ni..

wawan said...

memang sayang nuffnang lebih!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

Mari aku ucapkan " selamat datang sayang "

*pengsan*

Sendra said...

bukak2,blog kau,tajuk entry,"ini entry berbayar",pastu ada gambar kueh tart..

aku dah terfikir,aik,cerita pasal blog aku ke ni?bila masa aku minta aus ni buat tribute blog aku?adakah aku perlu membayarnya??alamakk..
*suspen*

rupa2nya..

hahhaha,terima kasih kepada aus sebab buat tribute pasal kueh tart..terima kasih aus..harap kau ikhlas eh buat ni..terharu seyh aku..

kenapa kuehtart??soalan yang tak asing lagi untuk aku.haha.org tanya,mana kueh nya?takde langsung pun cakap pasal kueh tart..

jawapannya ada kat entry ni:

http://www.kuehtart.com/2010/02/entry-dari-hati.html

rasa menjawab kot open letter tu..ye aus,aku rasa mak cik bedah dan mak cik salmah mesti terkejut tiba2 terbaca entry..cik jah juga jangan lupa..haha,ni tricks nak tarik SEO,tapi hanya berkesan di hari raya..hahha..

anyway,aku nak ucap terima kasih lagi,aku happy berblogging dengan adanya kawan2 macam kau aus..support selalu..

pasal buffered earning tu,tahniah tw..mula2 memang dapat satu..lama2 naik banyak ah tu..nanti dah banyak kau komfem tak heran pun tengok buffered tu tw..percayalah..

err,aku kalau komen org mesti panjang2..sorry eh..tabiat..haha

cheers,
Sendra,
CEO Kueh Tart.

hans said...

owh,duit nuff aku tak naik pun minggu ni
langsung tak ada sen
hahaha

ween said...

jap, nak check Nuffnang.

ces. x dpt pun! HAHA T_____T

btw. tahniah utk kau :)

Jard The Great said...

wawawa... adik sorang neh da MAJU....

Jard The Great said...

tak larat nk baca seme entri ko aus.. harap maaf ye..

ko pemaaf jugak kan? kan? ehehee

deus X machina said...

nak tart!!!

enyheartsdiamond said...

taktaw la pasal buffered2 ney :(

ini blog wirdah said...

same dgn enyheartdiamond. tak bape tau jugak sal bufferd :|

oh.pasni muncul pulak kueh bahulu,kueh bangkit,tak pon kueh batang burok;)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

beshh kan dapat buff :-))


bile rr dapat ag kan ? ngeee

BeaN MorENo said...

belanja la weyh!!!hak2..

GhOsToNe said...

kueh tart?

lame x mkn!

kak ina kl said...

memang seronok sebab dapat bufferd earning kan..lepas ni mungkin ada lagi rezeki kamu...boleh belanja akak kat kedai di taman melati..

Baby HeL said...

terliur tgk tart!hehe

JAI said...

waaaaa..aku cukup terharu..waaaa..bukan pasal bro aus dapat buffered earning..tapi uncle jai nie hah..tak dapek-dapek lagi nie hahh..kang aku buat entry sergah nuffnang baru diaorang tau..hehehe..anyway tahniah bro..kuar jer iklan gua belanja 25sen hehehe

Eyriqazz said...

tahniah aus..teruskan usaha...bsk ada citer pasal hang lagi..hahaha..

Matjoe said...

kira dari 1 sampai 10 tart. satu tart, dua art, tiga tart, ........,......., sepuluh tart

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.aus!
.banje makan kueh tart pun jadik ah huhuhu

ejaa said...

owh otai nuff

Kancilbiru said...

aku sangkakan tersalah blog...hahahaha

helena's said...

alah..tatau jugak psal buufed nih..ha tgk eja pun ke laut dah..hahaha

maisyara Pot! Pot! said...

aq slh masok blog ke ni???? sowie bro, slh masok blog lerrr... nk tny, mne blog aus melankronik tu?? :D

*tibe2 aq geli dgn ayat ko ni "selamat datang sayang".. wahaha! abis keguguran hempedu ni.. :P

luth textile said...

hebat dowh!

Nazatul shima said...

haha..senget..tapi,kuih tart mmg bez!fav tuh!:)

atreyu strange said...

bile ntah buffered earning nak muncul kat profile NN aku. segan2 lak. cess.

sumijelly said...

wahh........akak x nak kawan aus..
nuff pilih kasih,..
kenapa kak sumi x pernah dpt..
x aci...
x moh lg dtg tgk ausnya blog..
wat sakit hati jer tgk iklan aus yg melkat2 x moh turun2 tu......
wah..jeles..jeles.........

http://sumijelly.com

lizz said...

cakap pasal nuff, last week baru dapat cheque. boleh lah jugak kumpul sket2. kehkehkeh

Jard The Great said...

wow.. rumah baru.. ehehe

sWeEtDaRLinG said...

tahniah dapat buffered!! semoga lebih bersemangat tuk blogging

Eyriqazz said...

update2 sebelum anda diterjah....hik3

DaHLia said...

nak jugerkkk....
meh ajar aku doa sket...hehe

bellar0ssa said...

nak kueh tart sendra lah.hehe.. kene bayar sndiri ke.blnje boleh x aus.hehe...

Anonymous said...

Beneficial info and excellent design you got here! I want to thank you for sharing your ideas and putting the time into the stuff you publish! Great work!

Anda Mungkin Meminati Juga