Wednesday, February 17, 2010

ENTRI TANPA HEADER


ok , aku mahu taip entri . Tapi bila bukak blog sendiri tiba - tiba idea jadi mati . Kau orang tengoklah sendiri , header ini telah membuatkan sedikit kecacatan tidak terperi . Aku memang xreti design , html dan sebagainya . Keadaan header yang buruk ini memaksa aku tulis perkataan " ini bukan header " sebagai mengcover kelemahan aku . hahahahak . 

Ada jugak yang ingat ini adalah nama blog aku . Hahahahak . 

seriously , tadi masa aku dalam kereta idea mencurah - curah sampai aku terpaksa mintak idea tu pergi sekejap untuk aku berehat . Sampai rumah , tengok saja header patah mood aku . hahahaha . 


Jadi buat sementara ni . Memang kau orang akan nampak perkataan tersebut selagi aku tak reti cara nak tukar header . hahaha . 

selalu aku akan tamat entri degan perkataan " sekian " . Tapi hari ni kasi tukar sikit .

KESIAN .




37 comments:

rentan said...

mmg kesian weh.. haha
anyway blajar la plan2 wat ..blh nye bro!

sayang said...

cool apa .

ejaa said...

akaka aku7 pun ingt tu header.
akakakaka.
lawak2.kesian .suka ayat last tu.
haha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.aus, kau memang terbaek lahhh!
.hahahahaha!

maisyara Pot! Pot! said...

aq igt slh masok blog td.. rupa yea ko tukar name.. igt ni name blog ko.. bace entry ni, buat ku sian dgn ko.. wahaks!

*aq dh balik rumah! best! wahahahaks!

ini blog wirdah said...

unik ape tanpa header! haha.
unik untuk sementara je kot.heh.
aku pon takde header jugak meh :D

bettYone said...

aus..ada je ko punya celoteh ek..yoe kekeringan idea!!! bantuan!!!

cik bunbun said...

hahahahahahaahahahaha.. kosian ekau nih.. haha

nak adik tulung ajar ke bangg??

ekekekeke :P

enyheartsdiamond said...

nk mekap blog haa???
aus p mana lama2 tinggal eny?

haha

aNoZ said...

eh.. best gak apa tajuk ni. haha.. x yah tuka nama lah. =)

Jard The Great said...

wow

Kancilbiru said...

hang p tanya org yang terra la...

ween said...

oi mana Aus Melankolik? HAHA. ingat kan salah ruma. heh.

lieya orange M.I. said...

...bagusnye mengaku salah..hihiiii...

...tp jgn risau, bukan kamu sorang yg taktahu wat headermeader ni...lieya pun, mmg hampeh ta reti benda2 alah ni...=)

fazura said...

hahaahah..sbr ye aus..usaha tangga kejayaan

zella said...

hahahha...igt kn tu header blog ni td...xpe..tenangkan mida n buat yg baru... ;)

BeaN MorENo said...

meh sini aku designkan header

wawan said...

ha.. mr.bean dah offer tu.. bagi la jOb tersebut kat bliau! =P

cik EPAL said...

stylo jugak :)

sumijelly said...

wah...dr hari tu kak sumi nak tegur, nak tnya.. tu memang konyer trade mark ker?? hahaha
sebaik ko dh jawap kekusutan pada soklan itu..

kasi rkea cipta la...bukan susah..
ko ambik jer gmbr anak2 kak sumi @ kak sumi jer..ko letak jadi header..mesti org konpius..ni blog sapa? AUS @ Sumijelly... muahahaha


http://sumijelly.com

helena's said...

aus..kau nih poyolah tahu??
hahaha

tapi aku suka baca!

Miss Ziela said...

kesian sungguh...patutla camtu je headernye...~

Hanafana said...

Ala, pegi jeh google then curi mana mana header yang ada~
Kuikuikui :D

fatynlicious said...

hahha kira ok la tu dari tadak langsung!

Baby HeL said...

sempoi ah..woh!

deus X machina said...

kesian ko
erk888

sWeEtDaRLinG said...

kesian...

kak ina kl said...

k per..lain dari yang lain..kesiannnn

Kyuubi_85 said...

masa masuk tadi ingtkn nama blog ko... haha...

betul la..

lucu2..

yuyuEyuliAnayusOf said...

cool :)

cik eykameow :) said...

huhu, aku pown kebuntuan idea utk header. lastyly..amek kau..header kat blog adalah display image di ms aku. :P

hans said...

header blog aku cantik x?
hahaha

-afiera- said...

oke pe .
sempoi .
HAHA .

-afiera- said...

oke pe .
sempoi .
HAHA .

myself0618 said...

kui3..
klakar !

cik eykameow :) said...

hihi, mesti selit nme "eny" . lalalaala..~

btw, gelak guling² baca entry nie. kem salam kwn hang tu naa.. :P

Papa meow said...

Ko ni mmg lawak lah hahahahar

Anda Mungkin Meminati Juga