Tuesday, February 9, 2010

INI BLOGGER PUNYA GATHERING .


ok , kepada semua yang pergi the mines semalam sila tinggalkan link kau orang disini untuk aku update ok . sebab aku tiada link semua semalam .

sila hebahkan pada yang lain untuk mereka tinggalkan link sekaligus dapat naikkan traffic aku . ahahaha .

untuk peghantaran gambar melalui mana - mana sahaja tidak kira di mana anda berada , anda boleh memilih cara - cara untuk dihantar :

skype : add ausmelankolik
ym : add ausmelankolik

atau anda boleh tinggalkan 

email :
link blog : ( WAJIB )

ok , aku tak sempat update lagi sebab kesuntukan masa . ahahaha .maaf semua .
gambar selebihnya ada pada daydeck . sila desak beliau secara ganas dan kasarnya untuk mempercepatkan proses anda mendapat gambar . hoohhoo .

p/s : gambar banyak tak cantik sebab camera aku mengalami gegaran nusantara . 

sekian .

19 comments:

maisyara Pot! Pot! said...

hohoho.. t aq add YM ko.. kaco ko kt situ lak.. ngee^^

noor afzan said...

ramai ke yang gi beb?

Jard The Great said...

da adddddddddd........ sila approve ym ku

BeaN MorENo said...

da add....sila approve yek...

Baby HeL said...

dah add ym..sila approve yaa.....huhu!
tak pun email ke

galz_knoe182@yahoo.com

takpun add aje fesbuk!
tagged gambar sudah!
yey!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.alaa jarang YM kalau kt campus
.bg kt emel je lah ehh

intanurulfateha@gmail.com

.tq aus
.aus mmg photographer "terbaekkk"
.hahahaha~

helena's said...

nih email aku:

erena_latisha@yahoo.com.my

http://helenalatisha.blogspot.com

add fb sekali..nt aku add ym kau,pastu aku gegar2 kau sampai gamba aku dpt!hahaaha

enyheartsdiamond said...

kasi thru emel k :D

erniesz@yahoo.com

add fb sekali :D

http;//enykikilaladediamond.blogspot.com

kak ina kl said...

kalau akak add kamu..kamu nak layar ker??kat atas tu semua muda-muda..

pink_butterfly said...

my email, fb, ym--> pink_keys_luv@yahoo.com


sila add ye!

x sabo dah niiii~~~

Matjoe said...

power sehh

Aus said...

@ mai

ahaha..aku kick kau..hahaha..kau kan sakit..mane leh ym..


@ nor afzan

ramai gile..ahaha..


@ JARd & bean

ok..sudah !


@ baby hel.

ok2..aku hantar..


@ fateha

ahaha..ok2..

@ cik hel

ok2..


@ eny

ok eny..


@ kak ina..

ahaha..ok je..boleh aja masak..haha..


@ yan

ok2..

@ matjoe..

ape yg power..

haha..

redfingger said...

aku da add ym ko..
aku nak gambar banyak2...:-)

maisyara Pot! Pot! said...

aq dh sehat ok! cume, ase nk sakit balik! haish! nyampah giler dgn selsema ni..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

erk l0lly l0lly.

AHAHA l0lly dsebalik tiang the mines tu.a ad nampak tak ?

Kancilbiru said...

wah meriah. best!~ jeles ai...

Jard The Great said...

nk gmbr gak antar kat jardness [at] gmail [dot] com

Natasha said...

eny...oh eny..... enyyyyyyyy,,,opsssssss salah plakk.... nak panggil aus terpanggil eny, aduhhhhhhhhhh

|| nemo mimosh || said...

syioknye! :(

Anda Mungkin Meminati Juga