Thursday, February 18, 2010

AKU UPDATE KERANA BLUR .

selamat datang . Owh ya , macam biasa , apa khabar sayang ? hahahahak . mungkin di saat aku menulis entri , eny sedang merindui . Normal bukan daripada kak sumi kerana kak sumi telah bersuami . Hahahahak . 



semalam menghantar si gadis ke mersing . Jauh , tapi tak mengapa sebab aku hantar sampai ke stesen bas sahaja kerana si gadis ada kerja yang harus dilangsaikan bersama batu - batan di utara mersing sana . Biasalah , kata ahli geologist . Takkan mahu mengkaji kewujudan video 3gp pulak . 

semalam kawan aku , wan nama dia . Datang melepak kat rumah aku .Biasa lah , dah lama tak jumpa , dari hal luaran sampai rahsia dalaman dan teknik - teknik memikat gadis cantik yang baru turut dikongsi . Tiba - tiba Wan pun tanya :

Wan : Kau buat apa ? 

Aku : ' blog ' , header die cam harem .

Wan : Asal ? kau nak tukar ' blog ' lain ke ? 

Aku : Takla , tukar header je .

Wan : La , asal ? kau nak korek head ke ?

lol , tiba - tiba aku blur . Ada ke patut dia tanya soalan " kau nak laju mana lagi ?? " 

cait , aku terkena ke dia yang terpinga ? hahahahak . 



**********************

last - last cerita sebenarnya, wan ingat aku nak tukar " engine block " kat motor aku si timah tu   , dia ingat aku nak modified moto bagi boleh pergi sampai 360km/h agaknya . Haiyaaa , sorila . Wa takda itu lacing - lacing punya worang . Wa semayang punya orang . hahahaha . 

Akhir kata , lain kali kalau kau orang bersembang sila bezakan antara perkataan







BLOG DAN BLOCK



hahaha . itu adalah " block " ok . 



sekian . 






p/s : aku masih tak boleh bezakan sepak dan sepak . hahahahaha .



31 comments:

enyheartsdiamond said...

sesungguhnya dinda benar-benar merindui kanda aus!!!

wahahahahaaa:)

*eny pon tataw misteri tertinggal purse tu mcm mn..haish!mmg sengaja diberi dugaan kot :)

maisyara Pot! Pot! said...

sengal yoo ko yea kwn.. haha.. cube ketok pale dye lelaju.. kompem ok jap lg.. ngee^^

Baby HeL said...

aku sepak kau mahu tak aus??
lalalalala ....

Eyriqazz said...

hik3...seb baik melz tolong aku buat header..masih berhutang entry header ngan melz ni...

bettYone said...

oits adinda aus..kakanda juga merindui adinda..wawawa:D belog jela aus;P

Jard The Great said...

ko sebut tak betul tu..

BeaN MorENo said...

kekanda aus...adinda bean moreno merindui mu

redfingger said...

meh aku sepak & sepak ko.. 2 2 mesti sakit punye aus..hahaha:-p

zella said...

hahah..member tu msti kaki motor smpai ape2 pkataan pn igt moto..
;)

FaTiN said...

aku konpius perkataan :

conservation dengan conversation

terbelit-belit lidah aku

Mimpi said...

belog,blog, block...
bleh confius.

hans said...

kesian member ko miss communication

aNoZ said...

sepak pakai tgn dan sepak pakai kaki. boleh beza x? haha

Kancilbiru said...

sepak & sepak hanya boleh dibezakan melalui tindakan dan perlakuan..kau mahu try sepak & sepak aku? muahahaahaha

ween said...

HAHA. baca statement terakhir kau, come in mind sepak (guna kaki), baru sepak (guna tgn). aku rasa semua org pun baca mcm tu kut? :D

Matjoe said...

sengal laa itik cakap dgn ayam

ejaa said...

ape punye sengal la ko ni.hahahaha

cik EPAL said...

blog block dan blok. Semua benda lain lain :D

Mad About Everthing said...

ko nie dah suker plak dgn eny ek? aku sepak sepak ko kang baru tau!

wAnIe said...

cehh ingtkan ape laaa tadi..haha
salah phm rpenye..

~ ReD ~ said...

hehe..words sama2 ni sebut bior betul..tapi telinga orang lain plak dgr lain..hehe

miss lolly a.k.a luvfareda said...

oh aussss.
memuahhhhhhhhhh

helena's said...

nak mintak tolong bean buatkan header bg comel macam ko aus..

eh macam aku.hahaha

Nazatul shima said...

sepak= terajang
sepak= penampar
terima kasih!
hehe..

fatynlicious said...

ahahaha.
nak bagi laju motor tu eh?

HAHA!

sepet a.k.a zack_u said...

aku boleh bg kau paham....hahahaha!

senang je...konfem ko teros faham kan...muahahahaha!

enyheartsdiamond said...

dan hensem da page kanda :)

*silalah bayangkan awana tu macam mana :D

imHepPie said...

samala aku nk gtau membe aku yg blog kena block pon susah adesla x psal2 kena tulis~

eqbalzack said...

takdak header pun ok...hehe

bellar0ssa said...

gaga,misunderstanding yg agak lawak.dah mcm kucing ngn biawak bercakap pon ade.

DaHLia said...

hoh...susah gak ek kalo dlm kepaala kita lain, member lain... nasib ko cept tangkap jugak..hehe...kalo sis lama dah blur..

Anda Mungkin Meminati Juga