Wednesday, February 10, 2010

INI ENTRI TERPANJANG TENTANG BLOGGER GATHERING , TIADA LAGI ENTRI SEPANJANG INI TENTANG BLOGGER GATHERING . ( EPISODE 1 )



ya, ini merupakan entri paling panjang dan aku tidak tahu sepanjang mana ia akan pergi kerana aku menaip menggunakan jari kaki . kepada yang mengenali yuna mari aku kenalkan dengan kau orang adik dia iaitu RINA . berketinggian 165cm dan gemar memakai shawl seperti kakak nya . Cantik bukan , tapi malang nya beliau sudah berpunya . Jadi blogger yang hadir terpaksa mengusha gadis - gadis lain yang berada di sekitar mereka . Jadi aktiviti pertama pada hari itu adalah bermain bowling secara berirama diketuai oleh BEAN selaku pengerusi majlis .




pemenang bowling pada hari itu tidak dikira atas mata jatuhan pin tetapi dikira atas markah gaya bebas semasa bermain bowling . ahahahaha . walaupun KAK LILY dan big boss nya tiba lewat tetapi saingan yang diberikan agak sengit kerana mereka bermain bowling secara duet berirama gandingan mesra achik dan nana .










FATEHA mengungguli permainan pada hari itu sekaligus menjadi beliau pemain harapan blogger pada perjumpaan hari itu dengan kadar golekan bola 0.2 sesaat per pin .Kata FATEHA , "..bola perlu diayun secara teliti dan ayunan perlu sekata dengan hasrat hati.." . mungkin itu antara rahsia beliau yang kini masih menjadi misteri pada kami .


baiklah , jangan terkejut dengan pendedahan ini , tiada lagi gambar seperti ini dapat anda jumpai . Iaitu acara gaya kaki berkembar semasa bergambar . 






gaya ini telah dicipta dan diautomasi oleh EYRIQAZZ dan MELZ dan telah mendapat hak cipta daripada warisan ketuanan blogger yang hadir pada hari itu , awas ! sebarang peniruan gaya boleh dikenakan tindakan tatatertib blogger ok ! ahahaha .


tidak kurang juga yang cuba untuk bertanya kan tips - tips dari blogger tersohor seperti MELZROMEO pada hari itu .








oh , statement JARD hanya sebagai provokasi sahaja kerana beliau baru bermain bowling pertama kali katanya . ahahaha .


okayh . habis sudah episode 1 . seterusnya akan bersambung lagi dengan wajah - wajah blogger baru sayang . seterusnya akan disambung dengan wajah - wajah baru seperti 
CIK HEL , DAYDECK , ENY , KAK TASHA , BABY HEL ,YAN dan BOB . okaih ! 






SEKIAN EPISODE 1





p/s : pendek je bukan..ahaha..tajuk provok lebih .

26 comments:

Jard The Great said...

cissss...... ahahahaha.. lawak dowh

Jard The Great said...

aku nak gmbr wei!

maisyara Pot! Pot! said...

ko dpt jatuh kn bape pin?? msti masok longkang je keje ko.. :P

*mne muko ko?? adesh.. ^^

ween said...

HAHA. mst sgt FUN, :)

BeaN MorENo said...

wah...panjang nye...this is why i like it longer...boleh menang LG BL$) dengan entry ni

Qismina said...

letak lagi gmbar.. huhuhu.. best tgk korg pi gathering

Rina Salleh said...

hahaha. cis!
eh tapi mane tau ni.mmg tengah kumpulduit kawin guna nuffnang. hahahaha! ;p

Aus said...

@ jard

sabar taw..aku kecikkan dulu sme..

@ mysara...

aku malu la..haha..


@ ween

tapi xde swan..haha..


@ bean..

kau suke yg pnjg je...sme laki suke panjang..hahaha..

@ qismina..

ok2..saba...haha.

@ rina..

ahaha...agak2 je..
haha

Matjoe said...

awesome entry aus. best baca. hang bawak girlprend hang dak?

Aus said...

@ matjoe..

ahahaha..x la..sendirian..
matjoe..sori..lame x dtg blog kau..
hari ni hari last kelas..
aku free..
aku terjah blog kau byk2..
ahaha..

Matjoe said...

ahaks, kisah property n investment laa aper lagiks...
what matjoe are made off :PP

happy studying

Aus said...

ok matjoe..
ahaha..
ni test x hsbis2 lagi..
ptg ni setel la..

helena's said...

cis..aku meletakkan harapan yang tinggi dan memberi fokus yang hebat untuk membaca,,sekali.ah kau hancurkan hati aku aus..hahahaa

cepat update!!!hahaaha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.weyh aussssssss
.perli nampak
.lempang mau?
.hormat kakak sikit plsssssssss
.HAHAHAHAHAHAHA

.weyh, pemain terbaek
http://mohdhairihassan.blogspot.com

.sile letak link die
.huhuhu~

~ ReD ~ said...

hehe...meriah je korang.. :D

Baby HeL said...

ahaha panjang laa sgt...adoyaii...penat tol mahu baca...hahahahahha

Eyriqazz said...

Aus,butang komen agak tersorok la skit.kesian pakcik eyriqazz mencari....huhuhu..dah tua aku..

well done...entry yang santai...byk gambar...gathering ni mmg best...

P/s :Aus,Melz nak upah ko jadi photographer dia next time...hik3...

Melz said...

Miahahaha..takleh blah apsal muka aku macho sangat dalam pic² nie..

Sepatutnya Cute Oh No !! miahaha

weh gambar takdak camna nak update aihhhhhh

daydeck86 said...

Melz - miahahahaha tu ko punyer trademark ker

Aus said...

@ cik hel


ahaha..jgn risau..kau akan gembira lps ni..haha..

@ fateha..

hahaha..xdela..gurau je..haha..


@ red..

agkla..hahak..

@ uncle

ohohoh..sori2..aku pun da try ejas..xjumpe2..huhuh


@ melz..

ahaha...nnt bg email kau..


@ daydeck..

biase la tu..

sumijelly said...

wah.....ko pandai reka ayat gitu..
mana gmbr ko..
gmrb torg lain ko taram letak..gmbr sendiri kasi sorok..
x aci...hahahahaha.........

nanti kita wat 2nd gathering la pulak..hehehehe g umah uncle..kahkahkah


http://sumijelly.com

Natasha said...

wah!!!!! perli nampak bab air naik kepala tuh..... aus nak kena babab ni....siap ko ausssssssss!!!!!!

(Dalam kepala sedang merancang nak tembak aus masa main paintball)

hahahahha

daydeck86 said...

Aus dalam hati ada taman la kak tasha cam mana nak main paint ball

JAI said...

aus sapa yang juara?? Bro eyriqazz atau si bob..kalau si Melz dia main tipu sebab tangan panjang lebih garisan..ahaks..ahaks..

pink_butterfly said...

muke aku mana weiii?

Aus said...

@ kak sumi..

ahaha..menarik idea tu..uncle mesti sambut ngn mesra..haha..


@ kak tasha ngn daydeck.

komen korang tggu nnati..ade jawapan khas..haha..


@ jai..

ahahha..tu la kau xnk dtg..keke..


@ yan..

adela..hehe..

Anda Mungkin Meminati Juga