Monday, February 8, 2010

BLOGGER GATHERING TAK SERONOK SANGAT .


ok , petang tadi baru sahaja pulang dari blogger gathering di the mines then siapa cakap blogger gathering seronok sangat haa ? secara jujur dan yakin nya aku katekan ia bukan seronok sangat tetapi sangat seronok okay ! ahahaha .

sekadar update manja - manja orang kata akibat ketidak laratan .







update yang paling simple sebab esok aku ada test gelombang , tak sempat nak tengok semua gambar dan edit bagi korang nampak cantik , tertarik lalu mengebom . sekadar ucapan terima kasih kerana sudi menjemput aku . ok . 



16 comments:

enyheartsdiamond said...

alaaa..saja je aus ni kan..hehehe :D

rina mmg cun..suka tgok da :D

Nazatul shima said...

lor..nape sikit sangat pics nye??letak la bnyak sikit..:D

RINA SALLEH said...

tadi macam dah jadi jurugambar pro. tapi hampa dua je gambar upoad. benci

maisyara Pot! Pot! said...

tiba2 aq naik jeles dgn bola tu!!! lame GILER taw tk melayang bola bowling tu dkat pin2 tu smue!!! waaaahhh!!!

*kambing golek tkleyh lwn dgn bowling!!! warrrgghh! RUGI GILER TK PERGI! mama!!! :P

kak ina kl said...

memang akak jelous sungguh tau..

JAI said...

cembuluuunya aku tak dapat pegii...

cik EPAL said...

haha.. memang seronok la tu :)

Matjoe said...

perghhh, mcm best.. ehemm aus, check my latest entry....

BeaN MorENo said...

taula ade strike...belagak seyh...

ARC™ said...

cheh aus mane komen aku?rasenye aku da komen semalam
sori r weh aku xdapek nak join smalam...ni pon xabes kemas lg hahahhahah

helena's said...

huihui..takpe2 bak kata mel..buat part..biau banyak part pun takpe..heheehe

Shahrul Shaharuddin said...

terbaek dari ladang.. sory guys bukan x mo g, p aku kne siap kan studio aku cepat2.. hehehe pelaburan jangka panjang..

t aku jempot semua blogger tuk ke majlis loncing ye.. :) terima kaseyy~

Ayda Munir said...

Erm..memang nampak macam tak seronok sangat.Hehe.

sumijelly said...

wah ko aus...saja jer letak entry gitu kan...
"bukan seronok sangat tetapi sangat seronok okay"
kasi bikin panas jer...dh la x dpt joitn...wa...wa... jeles..jeles...

Qismina said...

pe laa ko aus.. ingt betul2 tk seronok... aiyyaaa...

Natasha said...

10 kali masuk blog aus nak komen tapi tak jumpa button...rupanya nyorok cam osama laden

Anda Mungkin Meminati Juga