Saturday, February 6, 2010

ISU | KAU LELAKI KUAT MERAJUK


ok , selamat datang sayang . Kau lelaki tapi kau kuat merajuk . ok , kau boleh terus baca kalau terkena tepat pada batang hidung kau sendiri . oh , lelaki kuat merajuk , patutkah ? 


merajuk banyak kategorinya . Ada merajuk manje dan merajuk mengada . ahahaha . Aku jenis yang merajuk manja , ahahaha . Ok , lupakan . Bukan mahu menceritakan kisah aku merajuk tetapi menyentuh isu lelaki kuat merajuk .


kalau kau orang jumpa jenis yang sebegini baik cepat - cepat lari sebab kau mungkin akan terasa serba sedikit annoying ok . aku ulang , baik cepat - cepat lari . selalu aku jumpa yang jenis merajuk sesama lelaki , w*** t** f*** ok . sama lelaki mahu merajuk , bukan kah geli . Kalau kau mahu terasa hati . Ok , aku faham , mungkin kau orang yang jenis yang cepat tersentuh hati. 







come on la , kau mahu jadi seperti saiful ke isu lelaki sama lelaki dan kau mahukan pujukan serta perhatian . even kalau cik zuhidayati merajuk sekali pun aku tidak akan pujuk ok , inikan insan bernama lelaki . Maaf cik zuhidayati , aku kehabisan ayat untuk memujuk kau . ahahaha .


secara jujur dari pandangan peribadi aku , kalau bernama lelaki tapi kau kuat merajuk tak usahlah menjadi lelaki . biarlah kau katakan hati kau berjiwa taman dan kumbang sebagainya , itu bukan alasan ok .


Mungkin kalau pada perempuan cara mereka bergurau senda cubit - mencubiti dan berlaga pipi sebagai tanda kemesraan diri tapi bagi lelaki setakat tumbuk dan berlaga kaki seakan satu cara perkenalan diri . Tapi tidak lah sampai membawa pergaduhan sesama sendiri ok . Perlukah lelaki juga berlaga pipi sesama sendiri ? oh , kalau kau mahu silakan . Tapi bukan dengan aku , kau carilah insan yang lebih mengerti.


Aku menulis kerana atas permintaan rakan aku mengulas tentang isu lelaki merajuk berdasarkan kisahnya . Ok , tutup dan cukup sampai di sini . Risau nanti orang kata aku minat pada lelaki . ahahaha , kepada para - para gadis yang membaca , aku masih lelaki sejati ok ,  kau orang boleh terus datang ke blog ini .


sebagai penutup entri, kalau kau lelaki , kau fikirlah sendiri ok . kalau kau perempuan baik kau cabut lari . ahahaha .


p/s : merajuk manja sesama kekasih hati dibenarkan disini , ahahaha .

17 comments:

Aus said...
This comment has been removed by the author.
lelaki sejati said...

aku merajuk dgn kau Aus (sambil laga2 pipi). HAHA

Qismina said...

apesal ade tag tetek ilang?? ape kaitan?? hahhahaaha..

ex aku dulu suka benor merajuk.. tk lrt nk pujuk.. last2 aku wat bodo jer.. ahahaaha.. tk pon aku merajuk skali.. tunggu dia pujuk plak.. ishk3.. qis..qis.. crite lm jgn dikenang.. huhu

maisyara Pot! Pot! said...

dlu ade skali ex mai majok.. bapak sadis coz awek wt buduh! pdn muko.. nk majok, pi main jejauh.. igt aq ney jenis kaki pujok ke?! wahahaha.. pangg kang?! :P

nasib baik koling todok aq skang ni skema! ^^

fatynlicious said...

aus pon mesti kategori lelaki kuat merajuk kan.
haha meh i pujok meh

ain nia said...

menyampah jgk kadang-kadang dgn laki kuat merajuk ni..lebih dr pompuan..wahaha ;P

Nazatul shima said...

hehe..ko merajuk manja ke aus..ish3..buka pekung di dada nih..hehe..haih..tak malu majuk..;p

♥akukahmilikmu®♥ said...

tk bleh blah laki mrajuk..rasa mcm tk kena jer..tpi skit2 tu ok la..masih boelh layan lagi..

BeaN MorENo said...

yaks...

Eyriqazz said...

aus kuat merajuk?hik3..nampak macho..tapi fragile juga hatinya ye..hik3

hans said...

best kut merajuk2
ada orang pujuk
hahahaha

aku dah penat kut kempen undi..
nih aku kempen lagilah dkt ko
hahaha

P/S : Kalau sudi jangan lupa vote entry no 19 dekat komen box blog nih tau

http://denaihati.com/hidup-berani-untuk-gagal-apa-entri-pilihan-anda

suruhlah member - member kamu vote entry no 19 yer...

tarikh tutup vote 7hb pukul 11.59 malam

deusXmachina® said...

Merajuk macam awwwww jek
erk888

♥Hernee Nazir♥ said...

sib baik la hubby akk x kuat mrajuk..klau x jenuh akk nk mujuk..llaki mrajuk cam x macho..hahahaha

|| nemo mimosh || said...

haha..lelaki merajuk..oh tidak!! :)

Sendra said...

kalau aku tak puas hati dengan perempuan,aku diam je aka merajuk..tapi kalau aku tak puas hati dengan sesama lelaki,kita setel bersih lah..keh3.

Aus MeLankoLik said...

@Sendra

agakla

||| PöJìé PööH ||| said...

aku kuat merajuk sama keKaseh hati..
sbb apa??
sbb nk dia pujuk n belai²..
dpt kiss terus senyum!!
hahah!
sbb aku manja bai!!

Anda Mungkin Meminati Juga