Friday, February 26, 2010

Bila Adik Memberi Tazkirah




salam maulidur rasul buat semua umat islam sejagat . Cuaca hari ni nampaknya tenang . Hari ni aku nak buat review pasal blog adik aku sendirik . Hahahak . Terkejut bukak - bukak tadi ada satu entri KISAH BULAN TERBELAH DUA . wow ! pandai pulak dia buat tazkirah di maulidur rasul ni . Hahahahak .

ala , ni kira ala - ala review pasal blog adik aku la . Hahahahak , aku pun tak taw mana dia belajar buat blog ni . Tahu - tahu je dah siap . Tadaaa ! hahahahak .


kau orang boleh la terjah blog dia . Tapi seriuously , blog ada autoplay pastu nak komen kena buat verification . Hahahahak . Annoying gak la . Takpe2 , nanti abang aus yang baik hati akan ajar . Kekekekeke . 


Hahahak , actually aku teruja tengok blog adik aku . Haish , budak - budak zaman sekarang makin maju . Hahahak .


So , kalau rajin kau orang pegi la skodeng blog dia , hahahak .





sekian , dari abang yang baik hati . Hahahahahak .

31 comments:

laila said...

walaaaaaa~
budak2 skarang
yg umo 10taun pun blog lagi dasyat dr kita

Mr.Z said...

dah pandai yek sekarang..zaman dlu2 budak2 mana reti buat blog ni. zaman dah berubah, dunia dah maju, budak2 pun dah bijak..haha

Kancilbiru said...

aku ada adik lelaki...sekian terima kasih...hahahaha

kak ina kl said...

aus...al fatihah buat arwah member kamu.semuga rohnya di tempatkan bersama-sama orang-orang yang beriman.

esok gi ke sana ker?

maisyara Pot! Pot! said...

pehhh! mmg maju yooo.. aq buat blog mase f4.. ngee^^

Epul Azimi said...

Aku ambik mase 2bulan blaja bwat blog,tu pon tak pandai lagi....ish3

Aus said...



@ LAILA

biasela .


@ MR.Z

hahahak , ayat nak politik je .


@ NIZAA

ha ? hahahak .

@ KAK INA

yup . pegi .


@ MAI

hahaha , kau pun kategori sme gk . haha .


@ EPUL

hohoho , asal xtaw lak ??

FaTiN said...

bagus adik ko. very up to date ^^

hakimah. said...

salam pakcik ranger.
ha ha bagus la adik kau tahniah kepada abangnya yang membimbing (kalau)
lol =P

neway aku nak promote baca satu je.

http://prima-lagenda.blogspot.com/2010/02/konsert-search-atau-ceramah-isk.html

eh tp ada sequel.
so aku nak promote yg kedua
http://prima-lagenda.blogspot.com/2010/02/syurga-atau-neraka.html

tee-hee

deus X machina said...

habis aus ko bila lak nak bertazkirah kat blog ko ni
erk888

zella said...

akan di terjah blog itu heheh

bdk2 skrg mmg advance...

btw,thanks for the wish... and sbb ape nk suruh adik2 kawen dulu... sbbnya lambat lg la sy nk kawen hahahah

maisarah bt md ismail said...

dunia dah maju. haha

miss lolly a.k.a luvfareda said...

keluarga beloger hoyeahhhhh !

fatynlicious said...

alololo adik aus
(:
mesti tomey

BeaN MorENo said...

habisla dia sedut traffik ko...hak2

sWeEtDaRLinG said...

alalalala abang aus ada adik cung...!

Epul Azimi said...

Ko ingat aku lulusan master dlm bdg it kew...ish3

master teddy said...

bgs2..pomot blog adk sndiri.mmg sorg abg yg bek.ahaxz

pawaka19 said...

agaknye genetik family ko aus..memang genius blog agaknye..hebat2..apakah akan jadi blog adik ko 10 thn akan datang?..funkyfunky.com siap wat forum leh download macam2

Aus said...



@ KIMAH

owh , ok !


@ DEUS

hahaha , samapi masenye la. hahaha .


@ ZELLA

yela , nnt kau jemput taw . hahahak


@ MAISARAH

aah , dunia maju . malaysia boleh ! hahahak .

@ LOLLY


hahahk , bini blogger boleh jadi .


@ FATY

abg die lg comel . hahaha


@ BEAN

hahahk , besaingla cepat .


@ KAK AMY

hahahak , selebet je . hahak.


@ EPUL

lor , cari je templates . paste . snang .


@ TEDDY

hahahk , baru taw ke ? hahaha


@ PAWAKA

hahahak , tulah . Aku pun xtaw la . hahahak .

lieya orange M.I. said...

adikku juga tergolong budak2 yg baru berblogger...kecik2 dah tahu pasal blog2 ni..kakak nyer, masuk u baru tahu...huhuuu

Aus said...



@ LIEYA

hahaha , samela .
aku msuk U baru taw..
hahahak..

Syarifah Nadiah said...

hebat hebat, dunia da berubah

~ ReD ~ said...

sambil2 tu promote adik..hehehe

Aus said...



@ SYARIFAH

hahha , malaysia maju .


@ RED

skali - skale je . haha

" I like thinking BIG. If you're going to be thinking anything, you might as well think BIG " said...

terbaik lah Ausss~.. heheh.. Amju budak2 skang nie.. :)

soffya said...

like brother, like sister...huhu

ARC™ said...

hahhaa baek gile abang ipar aku ni
opssss

ielamorry said...

budak2 sekarang memang lagi advanced. T__T hoho.

kalah kalah kalah.

hihi.

ielamorry said...

budak2 sekarang memang lagi advanced. T__T hoho.

kalah kalah kalah.

hihi.

Aus said...



@ SHAHRUL

hahahak .. layan kan

@ SOFIYA

hahaha , ade2 je .


@ ARC

aik , bile mase lak ni . hahahak .

@ IELA

tu la , kalah aku . hahahak

Anda Mungkin Meminati Juga