Friday, February 5, 2010

NUFFNANG CHARITY ADS - ADIK AMMAR



oh ya , baru terbaca tentang nuffnang charity project - adik ammar


kau orang kena enable " show charity ads " dekat blog manager .

setiap klik akan disumbangkan pada adik ammar .


aku akan berkempen selama seminggu .

sumbangan juga boleh dibuat kepada

Asmaniza Mohamad Kamal – 514093114912 (Maybank)


kos pembedahan menelan belanja rm 12 000 dan mungkin bagi mereka yang bergaji besar ini merupakan jumlah yang kecil tetapi bagi mereka yang memerlukan sedikit ehsan dari anda ,ini merupakan satu beban yang mungkin tidak tertanggung .

pembedahan adik ammar dijangka pada 22 februari 2010 .

kempen akan berakhir pada 17 februari 2010 .


untuk membaca kisah adik ammar sila ke http://mylife-asz.blogspot.com/


ini adalah langkah terbaik untuk anda beramal dan terbukti bahawa blogger seorang yang prihatin . semoga dengan cara ini adik ammar dapat terus menjalani kehidupan nya . mungkin suatu hari nanti anda pula yang berada di tempat mereka dan memerlukan ehsan dari yang lain . siapa tahu .


atas sifat rasa sayang sesama insan , aku menyertai kempen ini . biarlah kita tidak dibayar apabila orang klik iklan kita tetapi asalkan dengan sedikit pertolongan dapat meringankan beban insan yang memerlukan .


klik iklan untuk menyumbang kepada adik ammar .

9 comments:

Anonymous said...

orait

BeaN MorENo said...

OKIES

cik EPAL said...

comel la ammar ni :)

Nazatul shima said...

ok..nnti aku enable kat blog manager..

Mad About Everthing said...

hah aus,
dah buat pun...

laila said...

aku dah klik
nak wat gak la
xmampu nak menyumbang cara lain
moga cara ni pun cukup

Matjoe said...

aku ader cliks jgk.

Matjoe said...

yea, aku dh derma skit. aduhai, ko ada anak mmg ko tahu ler perasaan sayangnyer. kalau anak sakit skit jer pun, life mcm xleh pikir benba lain melainkan utk anak sihat.

aku pon dh letak charity ads

JAI said...

bagus bro..kerana prihatin..nanti aku gak nak bantu adik nie

Anda Mungkin Meminati Juga