Sunday, February 21, 2010

Contest Montest | Terjah Eyriqazz @ GTO



Ha , terjah eyriqaaz @ Great Teacher Onizuka . Nak sangat kitorang puji - puji kau ye bro , tapi sorry blog aus yang takda header ni memang seorang kedengki . No puji - puji , kutukan akan ku beri . Hahahaha .



Ok , kita mulakan dulu dengan sedikit puji - pujian la , biar tuan blog rasa hati nya berbunga - bunga . Untung aku boleh menang tempat pertama . Hahahahak . 


1 . Bijak Bermain Psychology .



Nah , bagi yang pertama kali memasuki blog ini . Scroll je ke bawah nampak " GTO TIPS " . Dah la pertama kali tiba di blog GTO , lihat pulak ada banyak tips - tips terutama tentang nuffnang yang memang di cari ramai . Dalam hati mesti berkata " lol , terer tol brader ni , banyak tips - tips " . 


Bukan tips nuffnang saja ada . tips bercinta turut disertakan . Mungkin beliau dulu - dulu seorang pejuang cinta . Mungkin .


2 . Model Yang Cantik dan Tertarik .



Model bermaksud blog nya . Masuk - masuk sahaja sudah terpampang header nya yang gemercik itu . Penuh dengan keceriaan . Kena lagi wajahnya yang tampan . Huh , tergugat iman . Hahahahak .

susunan gadjet juga kemas dan simple membuatkan anda selesa berada dalam kawasan blognya seperti memandu kereta BMW dan mempunyai driver .



kemas dan simple bukan .


tamat sudah pujian secara berjemaah , ayuh mulakan sesi kutukan tanpa belas kasihan pula .


1 . Body post .


- hek eleh , apa barang body post kecik - kecik ni . Tak puas nak baca la abang GTO . tengok kanan , tengok kiri . Ruang banyak lagi tu . Kalau kak ogy nampak ni , komfem dia kata " gunakan ruang dengan betul ok " . Hahahahak . 

2 . Kombinasi Warna . 

- em , ni tidak berapa ketara dan bagi aku lebih baik selaraskan warna nya . header berwarna putih biru dan elemen lain menggunakan hijau . Biru dan Hijau , kan jauh  benar warnanya . hahahahak .


baiklah , seterunya kita skodeng entri kegemaran aku dalam blog GTO ini . Iaitu ,



Beliau memang suka terjah . Tapi terjahan nya pada hanis zalikha yang mendatangkan hits yang paling tinggi katanya . Sehingga beliau telah mencipta rekod baru dalam diri beliau . wahwahwah . Entri ini bagi aku telah dibuat dengan tulus hati bagi banyak - banyak sesi penerjahannya pada aku . Hahaahahaha .


sekian .

eyriqazz suruh tag 3 orang untuk contest ni so , 
TAG AKU : BEAN , MAI dan QISMINA .








26 comments:

maisyara Pot! Pot! said...

adekah ini tag atau contest terjah eyriqazz? hahaha

kang aq terjah beliau, memacam aq mepek wei.. seram lak entry aq buat utk eyriqazz ni.. hahaha

Aus said...

@ mai

hahahaha , contest la , baca la kat blog dia . Hahahaha .

Eyriqazz said...

thanks aus..teruja aku...entry yang aku nanti2kan..mmg tersentuh perasaan...

Jard The Great said...

aku selamat.. hehe

deus X machina said...

semoga ko menang aus

pink_butterfly said...

haih...mula2 mcm contest... bila smpai kt bwh dah jadik tag pulak...


kompius daku...

♥Huda Luna™ said...

chaiyo!

gud luck bro
hehe

BeaN MorENo said...

ces!!!selamaba ko tag aku yek...nnt aku buat...tungguuu terjahan zeonis dari aku

touyakaruma said...

Touya pun suka dia wat entry pasal Hanis Zalikha

fatynlicious said...

wahh, pasal hanis pon ada.
nak baca nak baca!

Ariff Shah said...

GTO ni mantap gak! aku memang respek dia!

Aus said...

@ eyriqazz

haahahha , yke . cmni dah , bagi aku menang je..
hahaha..


@ jard

hahaha , lupe nak tag kau . hahaha


@ deus

lol , mekasih . hahaha.


@ yan

comtest la ni..haha


@ huda

hahaha , mekasih .


@ bean

hahahah , x wajib la .


@ touya

sbb hanis cantek ke ? hahaha .

@ faty

bace la..klik je situ .. hahaha


@ arif

hahaha , mmg la .die cikgu aku..
hahaha..

helena's said...

aku ko tanak terjah?hahahaha

tp blog eyriqazz memang mantap!

JAI said...

Aus sepatutnya engko kutuk dia KAW-KAW mesti dapat tempat teratas..ahaks3..gud luck bro..wah..blackout ker blog engko nie..hehehe

Aus said...

@ cik hel..

hahahaha , tggu kau buat contest..
hahaha..


@ jai


hahahahak . tula..tapi xdtg idea lak..
hahahak .

kak ina kl said...

salam aus...wah mcm ada harapan ajer nak menang...akak tak dapat idealah nak terjah gto ni..nanti tunggu mimpi lah dulu..

sumijelly said...

Aus...meh..meh dtg blog kak sumi..
ada sesuatu tuk dikau..muahah

http://sumijelly.com

~ ReD ~ said...

lawak owh.. bro eyriqazz ala2 GTO ker? heheheh

Matjoe said...

wow, makin chun ko nyer blog. terjah jgn x terjah....

Mad About Everthing said...

Aus,
nasib baik ko tak tag k lily, klu x puas gak lah aku nak fikir psl terjah2 nie, manelah aku tau kan!

Baby HeL said...

ko pun suke bikin terjah ea??Senang2 pegi ganti nas ahmad tu..kaci terjah org!hahahhaa

ejaa said...

hoho ade kontest.

aus,
pe kate kau terjah je blog aku.
HAHA

miss lolly said...

mekasheh terjah GTO


*tetibe.

bellar0ssa said...

baik punye terjah.hohohoho.

MaS PuTRi said...

hahaha u r so funny aus =D

Aus said...

@ kak ina..


ahahaha , tggu mimpi . bhye woo..hahaha


@red

lol , asal..ok ape..
hahaha..


@ matjoe

hahaha , mekasih..kau pun boleh..hahaha


@ kak lily

hahahah , kak lily kan penat lagi.hahaha


@ hel..

hahah..nas tu pak cik aku la..hahaha

@ eja..

hahahaha , boleh2..tggu saje..
hahaha


@ lolly

hahahak , asal kau ni..hahaha.


@ bella

hahaha , sket2 saje..


@ mas

hahaha..lol , mane ade..aku serius..hahaha...

Anda Mungkin Meminati Juga