Friday, February 12, 2010

GEMPAR | MELROMEO versus BEAN MORENO .

selamat pagi . Tiba - tiba aku bangun awal hari ini . Kepala pun lalok lagi jadi aku bikin satu entri . 




MELROMEO , nama yang tidak asing lagi dalam dunia blog masa kini .

ciri - ciri :

- tinggi sehingga aku terpaksa menjingkitkan kaki sebanyak 2x .

- simple dan bersahaja .


- mempunyai gaya ala - ala romeo malaya masa kini .


- tidak lokek berkongsi pengetahuan dan tips - tips berblogging yg beliau miliki .


- mempunyai trademark tersendiri , " miahaha " . so kau orang jangan cuba nak curi .


- "miahaha" aku gelarkan ' TMM ' iaitu " TRADEMARK MELZ " .


- blog penuh informasi seperti cara memilih warna untuk menghiasi blog anda sendiri dan seorang yang mempunyai semangat bermotivasi yang tinggi .



jika aku seorang gadis , aku akan membaca entri di blog melromeo 76 kali dan 44 malam tanpa henti . ahahaha , gurau saja . Tidak rugi jika kita belajar dari yang lebih tua bukan , bukan bermaksud abang melz kita sudah tua , tetapi usia beliau berblogging sudah hampir mencecah setangah dekad lamanya .




TAPI , KINI PENCABAR TERBARU MELZ ROMEO TELAH MUNCUL DI ALAM MAYA INI . BUKAN CALANG - CALANG ORANG NYA , BERSEMANGAT TINGGI DAN SANGAT BERDEDIKASI DALAM PENYAMPAIAN ENTRI DAN TIDAK ASING LAGI .




nah , sini aku kenalkan BEAN MORENO seorang blogger sejati . Merupakan salah sorang blogger tegar sehingga satu hari boleh mencecah 4 ke 5 entri dalam masa 24 jam sehari berbanding aku satu entri untuk dua hari . hahahahak .

ciri - ciri :


- mempunyai perwatakan yang ceria .sempoi la orang kata .


- mempunyai english versi high class english dan kini sedang cuba menyampaikan entri secara dwi - bahasa dengan cara tersendiri .


- mempunyai naluri sensitiviti yang tinggi kepada isu - isu semasa yang menyentuh hati.Tak pecaya boleh baca entri yang disini .


- seorang blogger romantik dengan cara tersendiri . ahahahaha . 


- kelakar dan boleh membuat anda ketawa tanpa henti jika melepak melebihi sehari .


- blog yang bagus untuk anda memantapkan diri dan mempelajari english secara tidak rasmi. 


- Penuh dengan berbagai informasi seperti tips - tips dunia IT dan isu -isu semasa tentang perkembangan teknologi .




Blog yang merupakan platform terbaik untuk anda mendapat informasi dan sekaligus membuat kan anda melatih diri membaca entri berbentuk english . Gaya penyampaian nya yang tersendiri membuatkan anda tertarik untuk lebih mengenali siapa sebenarnya BEAN MORENO si penulis entri . ahahahaha .




sekian . hari sudah pagi . Masa untuk aku tidur dan membuai mimpi . hahahahak .




p/s : kepada melz dan bean , kalau ada yang tersalah kata jangan disimpan dalam hati sebab  aku menaip menggunakan jari kaki . hahahak . OK , aku tengah lalok ni .hahah .



26 comments:

rathiqah azmira rosli said...

tenz dtg belog

hai:)

Kancilbiru said...

cis ko apa ko buat hingga sebegitu lalok....huhu

Jard The Great said...

oit.. neh entri membodek ke hapa? ehehehehe

maisyara Pot! Pot! said...

tibe2 melz lg comey drpd ko.. nape yek? hahaha.. ^^

BeaN MorENo said...

tq aus...hehe...ni yang asyik nak panggil ko je bile buat event...hakhak

ween said...

HAHA, bean memang kelakar :)

sumijelly said...

hahaha...aus..aus...somepk lagi ko buat entry di kala waktu pagi..hahahah

mesti mencurah2 idea di waktu pagi yek..hehehehe

tp bean dh berpunya..melz jer lom lagi..maish bujang..hahaha
tu ko x tulih yek..

http://sumijelly.com

helena's said...

2-2 saya suke!!hahaha

Qismina said...

dua2 best.. ehee

hans said...

hahahhaa
bean moreno tu macam org latin

enyheartsdiamond said...

mel sweet..bean funny :D

Aus said...

@ rathiqah

ahaha..hye !

@ kancilbiru

kekeke..kadi keluang man la kak oi..


@ jard

hahaha..xdela..aku habis idea da..kene sakit M .


@ maisara

hahaha..aku ketok kau ! hahak..

@ bean

hahaha..ceh , ini ke carenye ! hahak

@ ween

haha..sile gelak lagi 2 saat aween .

@kak sumi

hahaha...sompek lo..aus pun bujan g lagi.haha..


@ cik hel..

owh , curang ek..haha.

@ qismina

haha..kau pun jenis curang..xsetia..kekeke..


@hans..


die memang..tapi die kuat main zapin..zapin latin . haha


@ eny

aku caner lak ?? hahahah .

Natasha said...

jap2 ilang ingatan jap bila baca entry nie...sapa bean tu??? MR bean ker aus??

Aus said...

@ kak tasha


ahahaha..bean moreno la..
kekeke..
mr bean abg die..haha

BeaN MorENo said...

ces!!!

enyheartsdiamond said...

hooo...aus mestilah pretty!cantik :D

*thx sebab tolong sediakan soundtrack untuk entry donut tu..haha :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

weiittttttttt




nak ngorat melz je sbb mel single. LALALLALALALA

Melz said...

aku tak simpan . tapi aku terjah jer nanti :P miahahaha

tunggu kau .

fatynlicious said...

wah, dah jadik blog carik jodoh dah ni!

maisyara Pot! Pot! said...

nk ketok pakai tukul main yg ade bunyi2 tu taw.. bwu gempak! haha..



boleh tak aku jadi BODYGUARD untuk mengalahkan ASSASSINS?

Aus said...

@ bean.

lol..mare ke..kekeke..


@ lolly..

ahaha..sile2...mel trime je kot.haha..


@ faty..

aik..mane lak jodoh dtg ni..
ahaha..laki same laki..keke..


@ mai..

ahahaha....kau ni..kekeke..ketok betul2..sakit kau nnt..

Aus said...

@ melz..

ahaha..ala..xde ape nk diterjah pun..kekeke..

Eyriqazz said...

kalau melz + bean bergabung dan bukak blog jadi apa ye?

1)Bean Romeo
2)Mel Moreno
3)Na o Mei, Bean o Mel?

Aus said...

@ eyriqazz..

ahaha..
aku rase no.2 terbaek..hahak.

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.alalalala sweet2 nye adik aku soang ni buat entry khas utk abg2 tersyg
.kahhh kahhh~

unwanted said...

hahaha.
best pula aku baca entri ni.
macam babak pertarungan pun ada..ha3

Anda Mungkin Meminati Juga