Thursday, February 4, 2010

QISMINA , JARI KAU MENGGATAL SANGAT .

ya , kalau kau orang tak kenal siapa lagi qismina . lepas ni boleh lah kau orang terjah ke blog dia . Tapi yang penting baca dulu apa aku nak cerita . Sebab lepas ni kalau dia datang kat kau orang punya blog pulak jangan salahkan aku ok .

ini adalah gambar header dari blog qismina , aku rembat sikit je sebagai pendedahan esklusif untuk tatapan semua .




dan ini adalah salah satu petikan dari post terbaru beliau ,


"..Tahukah Anda dalam bahasa Inggeris dan Italy, jurugambar dikenali sebagai paparazi. Perkataan itu dipercayai diambil dari watak paparazzo dalam filem La Dolce Vita yang diterbitkan oleh Federico Fellini pada tahun 1960. Dalam bahasa Melayu pula, ayah kepada seorang budak yang bernama Razzi juga boleh dikenali dengan nama papa Razzi.."


itu hanyalah petikan , kalau anda nak baca dengan lebih lanjut sila ke blog beliau ok dalam artikel bertajuk  TAHUKAH ANDA  yang menceritakan fakta - fakta di dunia yang harus anda tahu . aahahaha 

dan mungkin beliau juga pernah mengapply menjadi salah seorang ustazah di pejabat jawi tetapi ditolak atas alasan - alasan tertentu lalu menjadi blog beliau sebagai salah satu medium untuk menyampaikan dakwah yang betajuk ATTENTION , IA SEMAKIN DEKAT . 
sangat bagus ok untuk kita semua ambil iktibar dari situ .



ok , ini sebenar nya adalah review pasal blog qismina , ahahaha . tapi kerana apa , itu lu pikir la sendiri . ahahaha .

kepada yang pergi blogger gathering ahad ni , kalau kau orang dapat isikan jawapan dengan betul . aku belanja main bowling satu game . ahahahahak . awas , ini serius ok.

"..qismina , jari kau menggatal sangat jadi.................. siapa suruh .." haa. kan da ada review,hahaha "


apa tunggu lagi . pegi lah terjah blog dia dan cakap , wow !


sekian . peace !


9 comments:

Anonymous said...

jeng

maisyara Pot! Pot! said...

law aq tk jwb soalan ko, nnt leyh blanje aq g main bowling? HOHOHOHO!

Nazatul shima said...

ko lanje aku main bowling dari jauh ok tak??haha..

daydeck86 said...

Followers


"..qismina , jari kau menggatal sangat jadi....Followers............. siapa suruh .." haa. kan da ada review,hahaha "

Qismina said...

siot ko.. aku tak penah apply jadi ustazah k.. huahuahuahhaahha..

jejari manisku baik wooo.. apa salah jariku ini?? ahahahaa...

deusXmachina® said...

aku dah terjah dah
wowww!!!!
erk888

BeaN MorENo said...

abang nas saya ade blog untuk abang nas terjah...

Aus said...

@ mysara

ahaha..boleh la..kalau kau datang..keke..

@ nazatul

main kat bowling ym je la..haha


@ daydeck..

skit lagi..haha..hampir tepat

@ qismina

adela salah die..haha

@ deus

ahaha..bagos2..

@ bean..

ahaha..mane2 ??

lizz said...

hahaha. rajin main terjah2 :)

Anda Mungkin Meminati Juga