Thursday, February 4, 2010

BILA BLOGGER BERSUA MUKA [ BLOGGER GATHERING ]


oh ya , kau orang sudah nampak apa ada di atas sana . boleh baca bukan . 

seperti yang kau orang tahu reunion blogger akan mengalahkan reunion sekolah - sekolah di malaysia kerana selalu nya reunion diadakan 2 tahun sekali tetapi untuk bloggers ia nya 2 kali dalam sebulan .


Aktiviti : 

bowling padang dan sewaktu denganya .
karaoke sampai lebam .

kepada kau orang yang mempunyai ketinggian kurang dari 170cm sila bawa kerusi bersama kerana abang MELZ kita akan turut hadir bersama . ahahaha .


jika anda berminat untuk menhadirkan diri boleh hubungi UNCLE BEAN dan INCIK MELZ .


p/s : aku insyaallah datang kalau tiada aral melintang atau menegak !

23 comments:

maisyara Pot! Pot! said...

errrgggh! akn ku bodek mak ku sayang! harap2 dpt!

bettYone said...

uhui~ gath besaq ni..hikhik:D

ween said...

aku mcm xboleh attend. kenapa kau org xbuat kat Mlk, JJ paling besar akan dibuka pd 5th Feb, HAHAHA.

jealous T_____T enjoy urself!

BeaN MorENo said...

aus - tq sebab buat entry pasal ni...jom2 ramai2..wakak

Yone - ada tiada alasan...kene pegi...jgn nak kasi alasan student soh buat kelas tambahan ye...

ween - melaka???owhh...belom sampai tahap itu lagey sebab nuffnang pun buat hanya di kl je ok!!!

syaira said...

wah,beshnyer!tp jauh sgtlaa tmpat tue.....owg klantan nk pgi jauh,,,huhu

~ ReD ~ said...

err...macam nak join tapi keseganan la plak...huhu

Matjoe said...

aduhai, mcm sibuk laa hari ahad ku itu....

Nazatul shima said...

aus..aku nk datang..tpi,aku takut dh nk naik bas sani..hehehehe..

Aus said...

@ maisara

ahaha..ayuh bodek mak kau..kalau nak kitrg tolong bodek pun blh..

@ bean

ahahaa..curi idea


@ yone ngn aween

bean da jawab..keje aku mudah..haha..


@ syaira

lew..mmg jauh pun..xpe2..pasni kite akan turun kelantan..hehe..


@ red

owh..xyh segan..biase je..kat sane nnt ramai kawan punye..

@ matjoe

ala..mane ade org sbk ahad..haha..

Aus said...

@ nazatul

owh..kau dari mane naza ?

JAI said...

mmm..bro eyriqazz ada cakap hari tuh gak..aku tak tahu lagi dapat gi ke tak..takut anak aku ada sekolah daaa...

ARC™ said...

Kalo sabtu buleh ar sbb jumaat aku ade latihan gamelan kat UNITEN

Ahd xmungkin sbb aku nak fly esoknye

Aus said...

@ jai

aik..ahad skolah..??

@ ARC

ahaha..xpela..xkan kau nk rushing lak..baek kau lepak umah je..
haha..abiskan masa kat umh puas2..

cHiQuE CoMeL said...

nak pegi ke tanak... nak pegi ke tanak... nak pegi ke tanak... mcm nak pegi tp skodeng dr jauh ajerlah... ai pemalu yu ;))

cHiQuE CoMeL said...

lg satu... the mines tuh BESARRR PUNYERRR... so kat mana agaknya pot sesuwei utk nak skodeng nih yeak??? ;))

ARC™ said...

tp aku nak naikkan traffik akuuuu!!!!hahaha

atreyu strange said...

Nak pegi, tapi segan. Ishk. Nampak sgt aku bukan soSIALista~

Aus said...

@ chique

ahahaha..jgn skodeng kitorang..
ahaha..datg jela..gerenti best..
haha


@ ARC

hohoho..kau try la datang..haha..


@ atreyu

ala..biasela..mula2..da sampai gerenti ok..
haha

cHiQuE CoMeL said...

@Aus
u all gather² kat boling yeak??? okie lah book tiket wayang kat mines lah ahad nih... bley jlnkan misi ambik gambo dr jauh nih ;)

joegrimjow said...

ayah razzi pon paparazzi?
haha
terbaik!

Aus said...

@ chique

aiseh..xnkla..datang join taw..
ahaha..


@ joe...

ahaha..ok la tu..haha

Mr.Z said...

boleh join ke?haha
jauh la bai..btw have fun bro ;)

Aus said...

@ mr z

mstila boleh.
ahaha..
ok2..

Anda Mungkin Meminati Juga