Friday, February 5, 2010

BILA AKU DILIWAT LAGI







"..Dia dengan nada marah berkata: "Why?" Saya kata perkara sama, saya tak sanggup melakukan tapi dia marah lagi. Saya yang takut kemudian diarahkan masuk ke bilik tidur utama.

Saya
mengikut permintaan Anwar masuk ke bilik tidur. Anwar pergi ke hujung bilik dan tutup langsir sebelum datang balik untuk tutup lampu bilik.."



antara petikan saiful bukhari azlan semasa perbicaraan kes liwat bersama datuk seri anwar ibrahim .

aku tidak menyokong mana - mana pihak hatta saiful mahukan anwar . 

while i reading this article , i just imagine that i am saiful and then sumone especially guys ask me to follow him to the bed room .

if u , would u accept it ?



p/s : aku masih lelaki sejati okeh ! ahaha .

14 comments:

atreyu strange said...

It is either (1) it never happened (anwar is not guilty); or (2) saiful has 'something' that he wants and he DID IT in exchange of that 'something' (anwar is guilty).

OhPolitics!

~ ReD ~ said...

yang penting hang lelaki sejati..hoyeah! hihi

maisyara Pot! Pot! said...

aq agak geli dgn ayat ni

Saya mengikut permintaan Anwar masuk ke bilik tidur. Anwar pergi ke hujung bilik dan tutup langsir sebelum datang balik untuk tutup lampu bilik

aq tk dpt bayang kn mcm mne ia berlaku? wahahahahahaha!!!!

fatynlicious said...

eww, i pon rasa something bila baca artikel ni kat paper semalam.

BeaN MorENo said...

aus jom tido ngan abang meh...sini la aus...wakaka

miss lolly a.k.a luvfareda said...

sussassss tau nak komen.

t kene saman. allalalalalala :P

Jard The Great said...

die tipuuuu

Aus said...

@ ateryu

hoho..aku hanye diam membisu..
ahaha..

@ RED

ahaha..yeah ! haha


@ mysara

ahaha..mmg pun..aku puj asek pikir kat situ je..haha


@ faty

ahaha..u x pikir i lak..haha


@ bean

ahaha..kau dah gile ! haha..ajak bob skali..haha.


@ lolly

ahaha..saman lolly la cmtu

@ jard

sape tipu ??

laila said...

aku pun takut ahh
kang ngan aku skali dorang heret ke court
:p

Qismina said...

ahhaha.. aku bygkan dia relakan dirinya di perlakukan sebegitu rupa... ahahha,, dgn kata lain.. dia suka... ahha.. apelaa saiful nih.. gunalaa ayat best skit,, ni tidak.. wat geli tekak aku jer

maisyara Pot! Pot! said...

hahaha.. ko jgn, kang tergugat iman ko.. wahahaha...

syaira said...

eee,buwuk bena lau laki merajuk,,wakaka

deusXmachina® said...

it's all about money beb
kerana duit, mengaku diliwat pun tak apa la....

Semoga kebenaran akan terbukti akhirnya
Amin

Aus said...

@ laila

ahaha..xpela..jgn komen ngarut2 dah la..

@ qismina

aku no komen..ahahaa..


@ mysara

ahaha..asal lak..keke..aku kuat iman lagi..hahah


@ syaira

ahaha..


@ deus

yup..akiu mcm sokong kau.
ahaha

Anda Mungkin Meminati Juga