Saturday, February 20, 2010

Sila Kata Saya Cantik Seadanya








selamat datang ke blog picisan . Owh ya , jangan terkejut kerana kau orang masih berada di blog yang sama cuma wajah nya yang berbeza . Tapi  tetap takda header . Hahahahak . Ciri - ciri blog yang baru ini aku rasakan lebih mantap dan sedikit elegan dengan harapan dapat menaikkan sedikit perasaan gembira mata - mata cantik yang menatap nya . Hahahahak .


Owh ya , ini adalah 89.3 % hasil usaha seorang blogger ternama dan aku rasa aku tak mahu mention namanya atas sebab - sebab mengelakkan kejelesan kau orang nanti , hahahahak dan selebihnya atas usaha aku sendiri dengan hanya menebalkan sedikit muka dan bertanya soalan- soalan seperti macam mana ? , ini ke ? dan sebagainya . 


ayuh skodeng untuk mendapat feel seterusnya . 




macam biasa tetap tiada header dan ada riben di sebelah sana tu , kalau rasa nak jumpa kau orang tarik saja , nescaya seekor jin keluar menunaikan segala permintaan kau orang nanti . Hahahahak . Jangan percaya , nanti syirik jadinya .




Kalau tiba - tiba terasa mahu bersosial , di sini ada twitter , fesbuk dan apa benda ntah , aku pun tak sure . Kau boleh tekan jika mahu , tapi yang pasti aku tidak pandai menari kalau sosial itu yang kau mahu . Hahaahahak .


sudahlah , cerita banyak - banyak pasal layout sendiri apa barang , kalau rasa bagus biarkan saja . Biarkan mereka yang menilai nya . Hahahahak .

tiada lagi perkataan kesian kini , tapi , 

sekian .






23 comments:

cik eykameow :) said...

yer lah. cantik nyaa. teruja !!!

cik eykameow :) said...

hheheheehe. untung ada org nak tolong kann?

maisyara Pot! Pot! said...

sblom nk btolak g KLIA aq nk ckp simple word!

BLOG KO MMG TERBAIK YOOOO

^^

Jard The Great said...

tukar umah lagi.. ehehe..

aus.. ko mmg ade masalah tido ke? selalu hapdet awal pagi

Aus said...

@ eyka

hahaha..lol..cantik mcm kau..


@ mai..

hahaha..yg pntg comel cam aku..hahaha..


@ jard..

hahaha..terpaksa..

Kancilbiru said...

mantap dowh layout ni...!!! cuma satu jer...comment kat atas..nak kena patah balik la pulak lepas baca..

aNoZ said...

cantik2.. smpai skang aku x reti nk tuka ape2. hehe

enyheartsdiamond said...

hansomenya layout aus! :D

yg apa benda tah tu bukan lambang blogger ka?

haiyah aus nih!

*nak sambung cerita boleh :D

ini blog wirdah said...

aku dah cakap sepertimana tajok entri kau tu. tapi kau pasti tak dengarinya.huhuh~

ween said...

kau xckp pun semua org boleh assume ini mesti kerja Melz! HAHA. betul x?

ok. aku lg prefer yg ini sbb 2 column. sesuai dgn kau.

Mad About Everthing said...

memang cantik!
i like lisa surihani!

fatynlicious said...

takda header pon lawa dan bertambah elegan gituuuu blog aus!
hahak

nak satu!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.tumpang tnye
.cmne eh nk buat header mcm aus buat tu?
.menarik lahh
.HAHAHAHAHAHA

wawan said...

hamoih cantiknyaaaaaaaaaaa LISA SURIHANI


aus pun cantek jgk

hehehehe

DaHLia said...

hoh...rasa nk tukar layout gak ni...ade idea??

Aus said...

@ nizaa

ahahaha , saje suh korang susahkan diri . hahaha .


@ anoz

lol , copypaste sudah . hahaha .


@ eny

hahaha , ntah . agknye kot . hahaha .


@ wirdah

hahahak , aku dgr..kena korek sket je . hahaha .


@ kak lily..

kekek,,cantik macam sy..hahahk..


@ faty

hahaha..elegan mcm viva .


@ aweenn

asal 2 column sesuai ng aku..hahaha..


@ faetha

oit , kau perli aku ke ? hahahak..


@ wawan

hahaha..aku cantek kalau bertudung..hahaha..


@ dahlia, ada..nak ke ? hahaha .

ejaa said...

TAK CANTEK.
ahahaha.

ok la.cun²

FaTiN said...

aku suka layout yg ni. simple. header dia pun aku suka. memang bukan header. unik. cuma satu je aku tak suke, kenapa blog ko lagi cantik pada blog aku ?

AHAHAHAHAH !

Baby HeL said...

wahhhhhh sexy nyee header..tergoda aii aus..lalalala

fatynlicious said...

ahaxxxx, nak jugak viva i eh!

Epul Azimi said...

Kemas dan bergaye...ecehhh

myself0618 said...

kui3...
klakar larh..

sumijelly said...

wah...dlm diam ku menyintai mu,....
hahaha.... eh silap..
dalam diam ku menyukainya...hahaha..
suker konyer layout yek.. bukanko ye.. sila jgn perasan.....
hahahaha....
br hensem cikit..klau tidak cam malap jer..hahaha

http://sumijelly.com

Anda Mungkin Meminati Juga