Monday, January 18, 2010

SAMSUNG CARNIVAL VERY MELETOP SAYANG ( EPISODE II )



ya , lagi sekali kita digemparkan dengan berita hangat masa kini iaitu samsung corby punya carnival itu mari sambungan daripada entri INI. bukan sekadar corby tetapi porn 3gp boleh juga didapati di sini dengan syarat korang belakon sendiri , bagi link , meh cek upload kat sini . kompem hit tinggi setiap hari . ahahaha .


kali ini cuma disertakan gambar sekali bagi anda lebih menghayati suasana dan agar anda yang sihat dilanda demam corby sekali lagi .





kita mulakan dengan para - para penghias acara . dan mungkin disebabkan keseksian beliau menyebabkan kaunter pendaftaran mendapat sambutan hangat pada pagi itu .





sambil - sambil beratur , sempat para - para blogger menemuramah saim -saim sekeliling dan bertukar  - tukar no talifon dan tidak kurang juga yang meminta wang perlindungan dari blogger lain untuk mengelakkan diri daripada ditembak semasa bermain paintball. mari kita lihat aksi aku dan bean memotong barisan sambil melakukan cubaan memujuk rayu untuk mendapatkan HP corby yang terbaru .







alhamdulilah , samsung carnival telah berjaya menemukan aku dengan seorang bakal kakak ipar yang amat berkaliber dan agak comel -comel garang gitu walaupun beliau tidak merelakan diri nya sendiri menjadi akak ipar ku. 







nara yang agak tesipu - sipu sambil tidak mengerti bahawa gambar beliau sedang dirakam kan oleh lensa kamera ini bertindak untuk mengekal kan kemachoan nya . dan di kanan sekali sambil memegang baju berkaler oren jambu batu itulah cikgu yone yang di dakwa kerap melakukan aksi pelik iaitu menulis secara terbalik . dan pada yang melihat gambar ini , jangan terkeliru bahawa adakah beliau sedang jalan ke hadapan atau mengundur ? 
ya..yone masih mampu untuk melangkah ke hadapan . ahahaha.


ini adalah aksi jai selaku perancang strategi paintball menentang pihak lawan yang agak ketamakan markah di situ .





dah la , malas aku nak merepek panjang - panjang . korang layan je la gambar .





aween dengan tragedi tidak dapat bermain swan ride .





pemenang tempat kedua - yellow team .





johan SAMSUNG CORBY - orange team .


* segala gambar yang diambil didebitkan  dekreditkan kepada shahrul photography .

23 comments:

daydeck86 said...

Aus - kalau hang nak boleh aja cam mana aku nak pas kat hang

Shahroll Biz DSG said...

salam bro!

aku suka versi 2 nie.. haha gelak sakan aku!
siout dow ko nyer penulisan.. hahah~ very malatop sayang~ weeehhH~haha

ween kempunan nak main swan said...

hey xada pic yg lg selebet ke kau nak tempek kat sini? comot nya aku T_____T HAHAHA.

usus aku nak tercabut baca entry2 kau. eh kalau betul Yone jd kakak ipar kau jgn lupa jemput aku kenduri hokeyyy :)

Aus said...

@ daydeck

email already submitted..ahaha

@ shah

aiseh..ko sudah ber gay dgn aku..aku xrela..haha


@ ween swan

ahaha..tggu yone bagi kate putus..hahak

Kancilbiru said...

penglucu betul la ko nih..!~~

Aus said...

@ KANCIL

penglucu..ayat baru ni..ahaha

redfingger said...

adoi...bergegar perut aku gelak..:-)

Aus said...

@ redfingger

ahaha..sensitif bunyi nye bob..
ahaha

aurikelsan said...

teammate, best blog post still entitle nk dpt corby kan....gudluck.. aku kuciwa sehingga xmampu menulis ttg corby carnival huhuhu

-suria-

redfingger said...

aku sudah update blog..:-)

wan2911 said...

cet!...aku made in korea r...hak3 :p
memang best entry ko ni,
boleh jadi penulis jemputan untuk blog aku tak? nak menang corby gak ni...hehhe

CikLilyPutih said...

wah! sungguh bergumbira ko kat sana ek. Siap leh dpt kakak ipar nie...syabas beteh!

Matjoe said...

besh seh, byk event ko turun. wa sudah tulis story pasal blogger aku jumpak kt event astro dlm latest entry aku

wawan said...

panjang gila entryyyyyyy

taniah!!!

hehehehe

Aus said...

@ mat joe..

ahaha..ok2..aku bakal datang ke blog kamu..sabo ek..


@ wawan

eh2..tahniah..?? kalah la..haha..

wawan said...

taniah sebab bjaya buat entry yg sgt panjanggggggggg


hehehehehe

Aus said...

haha..
cet..ingatkan nape td...
haha..
bagi la satu bintang cam zaman2 tadika sket utk menghargai..haha

laila said...

oh tu gambar yg sgt aku syg
xsempat bergambar ngn abangnara itu
masuk sipi2 pun jadila
nak crop biar tinggal kami berdua ja
haha

haah yone punya writing style mmg menakjubkan okeh!

Aus said...

@ laila..

ahaha..tula..kalo ko da begambar ngn nara..top la pasni..haha..

yone mmg unik..keke..mate trbalik..haha

laila said...

alangkah bestnya klu beliau uplod gambar aku kat BN jugak kan?
wowwww
haha

Aus said...

laila..
ahaha..
tggu ko ganti datuk siti..
haha..
kompem kuar gmbr ko..haha

cik eykameow :) said...

uiyoo. brape kali dah ko join event nuffnang?>

Aus MeLankoLik said...

@cik eykameow :)

hahahak , ntah .

Anda Mungkin Meminati Juga