Friday, January 15, 2010

MALAM ASTRO BEYOND






ya terima kasih pada nuffnang dan astro kerana menjemput ke majlis mereka pada rabu bersamaan 13 january dan ini merupakan event yang pertama aku datang semenjak menjadi nuffnangers .
dan mungkin ini satu permulaan dan pembakar semangat untuk terus berblog pada aku .


masa mula - mula datang memang agak kekok kerana aku cuma hadir seorang diri pada malam tu .


di sini aku telah berkenalan dengan blogger-blogger lain. memang tidak dapat disangkal lagi blogger - blogger malaysia memang peramah dan tidak kekok untuk berkongsi ilmu .


antara nya ialah kak ina KL , cik lily putih , hafiz , azizul , kak baizura , daydeck , kak amy dan sumijelly .


terasa amat kerdil sekali diri ini apabila bersemuka dengan mereka memandangkan usia ku yang begitu muda..muahaha..bukan begitu lah , kerana mereka penuh dengan pengalaman dan pengetahuan yang tinggi .


mungkin bukan rezeki kami untuk memenangi astro beyond tetapi apa yang lebih penting adalah satu perkenalan dan pengalaman yang berharga untuk aku .


semoga persahabtan para blogger yang dibina berkekalan.








KALAH





credit to deydeck as a our unofficial camera man..hahaha





credit to cik lily putih

12 comments:

daydeck86 said...

salam bro
xda hal la tak dapat beyond tu
tapi yang penting kita semua dapat berkenalan antara satu sama lain.

BeaN MorENo said...

hehe...tulah...xdapat beyond tapi dapat backlinks lagey bagus...wakaka

kak ina kl said...

salam aus..betul kata 2 orang kat atas tu..tukar link adalah cara yang paling bagus nak fofolur..
tak menang pun tak apa..janji dapat pot pet pot pet kannnn

Matjoe said...

awesome jugak event nie. smalam traffic aku naik.

nice meeting u guys. aku taktau nak tulih entry lagi. mcm xde change je nk menang. tp aku akan tulih jgk.

Jard The Great said...

eh.. aku silap komen ar.. ahaha.. terkomen kat entri bawah.. =)

btw.. ku tudung pink..

ieyza said...

wahh...seronok yer kamu dik coz dapat jumpa blogger2 tegar...semoga semangat berblog tidak akan pudar...

Aus said...

@ daydeck

ahaha...ala..kalo dapat pon..mst la ko menang..
da ko org kuat astro..
keke

Aus said...

@ bean

ahaha..
itu yg plg penting...
da la aku 1st time..
mmg best la rase..
ahaha

Aus said...

@ kak ina KL..


alaaa..kak ina da feymes..xpela..
ahaha..

Aus said...

@ jard

ahaha..
aku lpe la nk mnyk link ko..
segan sket ngn org2 sekekliling..
haha

Aus said...

@ kak ieyza..

mekasih !!

fatynlicious said...

wuuu wuuu
tak dapat tengok gambaq u ngan remummy
wuuuu

Anda Mungkin Meminati Juga