Wednesday, January 20, 2010

durian runtuh dari DAYDECK versi HAUNTED UNIVERSITIES

ya , mungkin ini durian runtuh . aku sendiri terkeliru dengan makna asal usul durian runtuh , yang aku bayangkan selalu ialah selonggok durian yang disusun secara rapi tiba - tiba terjatuh dan sakit durinya aku masih terasa sehingga kini . 





anda dapat lihat tiket di atas . ia adalah pemberian seorang blogger top masa kini iaitu daydeck86 yang amat terhangat di pasaran sekarang . mungkin boleh dikatakan juga sebagai orang - orang kuat kak ina KL juga jika anda mahu . ahahaha .


jika anda juga ingin menjadi antara orang - orang terawal menonton filem - filem yang bakal dikeluarkan di pawagam berhampiran tanpa mengeluarkan belanja tiket hatta sekadar seposen , sila lah ke blog tuan besar daydeck86 dan meninggalkan kata - kata manis memikat hati kepada beliau . ini kerana mungkin anda terpilih untuk mendapat ajakan abg daydeck yang cukup bergaya dan terhangat di pasaran masa kini . 


di sini . aku berbesar kaki  hati untuk menkalungkan ucapan terima kasih kepada beliau dan cuba untuk mengipas beliau sekuat hati untun mendapat tiket - tiket yang bakal beliau miliki .




jadi , pe yang anda tunggu lagi . sediakan kata - kata manis memikat hati dan lawati daydeck86 sekarang !!

16 comments:

daydeck86 said...

ahaahhahaaa
ko ni buek klakar jer la
aku tak makan kipas la wey...
ahahhahahahha

BeaN MorENo said...

alamak...aku dapat invi gi screening nuffnang la plak 21 tuh...

Mad About Everthing said...

kenape korang nie sungguh bernasib baik? jeles okeh!!

Aus said...

@ daydeck

ahaha..ko nak air cond ke ? haha

@ bean

da tayang la smlm..ala2 preview gitu..

@ cik lily


jgn mara kami..aku xbesalah..ahaha

laila said...

cis dlm masa terdekat ni dah berapa byk nuff berhabis kat korang je
balik2 org yg sama
jeles aku

ps; kenapa label porn 3gp? hahaha

Aus said...

ahaha..
itu bukan dari nuffnang la..
itu dayceck yang bagi..keke..

labels..sebagai taktik jahat..haha

lizz said...

hahaha. rezeki ni. aku tak pernah pun dapay rezeki golek2 ni. kehkehkeh

laila said...

aku nmpk gmbr korg kat blog jard
pi event astro tu
jelessss

daydeck86 said...

air cond pun tak nak coz sejuk sangat ler.....

ARC said...

ehh?tajuk cambest
btw rags xleh blahh!!!!adeke porn3gp..aku nak wat gak ah..traffic naik tuu hahah

Burung apa?Burung apa?

kalau nak bergaduh mari bertumbuk

Aus said...

@ ARC

ahaha..saje je..mamne taw ade dak2 yang search google..
free2 dapat hits..
haha

kak ina kl said...

hai aus..kemain kamu skrg ni ek..kalau daydeck orang kuat akak tentu dia bagi tiket kat akak tau..bukan kat kamu..jelous tau.

fatynlicious said...

aus if u dapat banyak tiket bagi kat i satu!
haha

Aus said...

@ faty

ahaha...
insyaallah..boleh2..

daydeck86 said...

Kak Ina Kl - kan akak dah selalu dapat ticket wayang dari Nuffnang....

Aus said...

@ kak ina ngn daydeck

ahaha..betul2 !!

Anda Mungkin Meminati Juga