Monday, January 25, 2010

OH , KAKI BLUE DITIPU LAGI .




macam mana , cantik kah gadis di atas ? ya , beliau masih single dan perlukan teman . sila taip


ON TEMAN [JARAK ] NAMA ANDA hantarkan kepada 34521 . 


ahahaha , ayuh hari ini kita belajar tentang keywords yang berjaya mendapat hit minggu lepas .









ahahaha , munkin ramai yang tertipu dengan labels - labels yang aku buat di akhir setiap post dan ramai bertanyakan kenapa post tersebut dilabels begitu .


jadi jawapanya , ramai rakyat - rakyat jelata yang mempunyai internet minat terhadap benda - benda lucah dan kerap mencari bahan - bahan porno di internet .




dengar sini ya , memang ini macam satu penipuan tetapi dari diorang cari benda tidak berfaedah di internet dan tersesat ke blog aku kan lebih bagus walaupun tertipu , ahahahaha .


sekaligus dapat menaikkan traffic dan cubaan mereka membirukan diri berjaya dipatah kan selangkah .


keywords yang paling mendapat hits adalah DR.BURHANUDDIN yang mana merupakan lecturer subjek aku yang mana telah pulang ke rahmatullah .


cipap juga tidak kurang penanganya pada minggu lepas .


tapi ....kenapa cipap sebenar yang dicari ? apa kau tak pernah tahu ke ? . sabarlah sayang oi , sampai masa akan kau jumpa juga tapi pastikan yang ori bukan fotokopi seperti di jalan haji taib dan dang wangi . ahahaha .


semua ini kerana entri yang lepas yang mungkin berbaur sedikit kelucahan iaitu
  MARI MENGENALI CIPAP .




tentang lubang sedap , yaa..mari kita berfikir secara positif . mungkin yang mencari nya adalah seorang kaki golf dan mencari tips - tips memasukkan bola ke dalam lubang dengan cara taktikal yang bagus . ahahaha , malang nya , kayu golf sendiri aku tak pernah pegang inikan pula bermain golf . mungkin kerana kekuatan entri LUBANG ITU SAKIT KE SEDAP .




rata - rata penggemar internet juga mungkin seorang yang single lantas mencari awek semudah abcde dengan hanya menaip perkataan awek di google dan mengharap kan seorang gadis jatruh ke riba malam itu juga . ahahaha.


dah la , aku ketandusan idea malam ni , tak cukup syarat nak create post . ahahaha .

7 comments:

maisyara pot! pot! said...

mai x bape phm dgn labels ney.. ape kegunaan dye???

Aus said...

@ mysara kuat pot pet !

ooo..
die macam biskut goreng..ahaha..
xdela..

ala..kalo xsilap , kalo kita seach kat google , first die akan detect kita punya tajuk dulu then kalo takde tajuk yang terkena die akan pergi pada labels.

macam tu la...

ibarat nak beli seluar biru gelap , tapi jumpa yang biru cair , so , belilah ,,asalkan ada biru2 gak suar tu ..

ahaha

Matjoe said...

aus mmg hampeh. blog label dia mmg hampeh. daydeck pun dh terikut2

BeaN MorENo said...

aus - aku mcm kenal la ayat yang ko bagi kat mai tuh...kat mana eyh kite dengar...wakakaka...cis ko gunekan lagey taktik keji ini ye...ahaha xgune...patutla hit 1000 sehari...

Aus malas log lagi sbb sibuk..ahaha said...

@ bean..

ahaha..ko ingat lagi..
ade orang ajar aku time karnivals samsung..
ahaha...

dr.bean name die..haha..

Kancilbiru said...

adehh...tajam siot ayat ko...walaupun aku tk ketahuan siapa, kalau kena lubang idung ni sahih dah jadi 3...hehe

Aus said...

@ kancil biru..

ahaha..jadi sila jage hidung anda..
ahaha...

Anda Mungkin Meminati Juga