Thursday, May 13, 2010

Cara Hasilkan Entri Tidak Bermutu

Selamat datang , hari ini aku akan mengajar kau orang semua hasilkan entri tidak bermutu . Hahahahak .

Ini mengikut pengalaman aku sendiri , benda ni biasa aku buat jugak bila menghadapi masalah keboringan melampaui batas . Tadi , aku rasa tak tahu nak buat apa , jadi aku berjalan - jalan ke blog orang - orang lain baca entri terbaru diorang lepas tu komen la sikit - sikit .


Hari ni aku bangun lambat gila , tiba - tiba hati jadi gelisah , tengok beg dompet yang semakin menipis kepala mula pening . Aku nak sedapkan hati aku check earnings nuffnang , lega sikit rasanya , sekurang - kurangnya ada sedikit simpanan , hahahahak .


Lepas puas melawat beberapa blog secara rambang dan rawak , aku tekan New Post , aku taip - taip lepas tu berhenti , aku tengok berita online pulak . Habis tengok berita online aku taip balik entri tadi yang aku tertunggak tadi . Tiba - tiba rasa malas , aku berhenti kejap , sambung edit gambar . Biasala , baru - baru je belajar guna adobe , sepatah haram aku tak reti function dia , aku bedal saja , janji siap , hahahak .


Habis edit gambar , aku tekan balik tab draft , sambung taip entri tadi , baru beberapa perenggan aku rasa nak stop menaip , kepala rasa macam berat gila . 


Nah , hasilnya , tadaa , inilah apa yang kau orang baca . 


Sekian .

26 comments:

hans said...

hahahahha
bermutu apa

Kancilbiru said...

hahaha...ni mutusamy ke apa?

Cik Norfa said...

senggol senggolan betul...memang menjadi ar tips ko nih..sabo jela.

ilyani said...

heheh.. ada jugak camni. saya pun penah jugak wat entri tak bermutu mcm ni kot.. ahaha

BeaN MorENo said...

apakejadahnya ni semua....ajaran rasul kahar dah masuk blog ke?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

insaplah kau aus :P

luvly mya said...

hahaha,,okeyla jugak.mampu dibaca sehingga habis ;)

siggplus said...

hahaha celaka

hakimfaridzul said...

ahahahaha

tak bermutu pun

saya baca samapi habis!!!

bahahahaha

Yatre Hayati said...

wah ini betul2 entry tak bermutu..

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.delete pls!

jane said...

bongok!
cisssssssss

hahaha

|| nemo mimosh || said...

ces.

hampa.

Natasha said...

apalah aus mencarut nie

Ery Farieha said...

hahahaa
aku agak dah.

::cdot the dot:: said...

ya allah.....sgt bermutu....rasa menitik air mata aku baca entry yg sgt bermutu ini...

JundullahOsman said...

kelaka plak bila baca
kadang2 memang takde idea nak tulis apa2 kan. he

~ ReD ~ said...

cisdel punya Aus! aku dh la sakit mata. punya gigih aku habiskan baca. alih2...??? waa!! menangis hentak kaki aku mcm ni...

encik tikus said...

errrr =.='

.::WaNiE::. said...

muahahhaha aku like hahaha

fatynlicious said...

hahaha gila ah terbaek punya entri tak bermutu :D
keep up the gud work okeyH!

fatynlicious said...

hahaha gila ah terbaek punya entri tak bermutu :D
keep up the gud work okeyH!

Q said...

haha. 1st time org buat tips entri tak bermutu. terbaiklah kau aus. haha.

Rara said...

la,ni ke hasilnya? xde la xbmutu sgt..hehe :)

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

memang tidak bermutu...

cik bunbun said...

aus.

GILA










hahahahahahahakkkkk! ciyom kau nanti baru tawu! hakhak:D

Anda Mungkin Meminati Juga