Monday, May 10, 2010

Sesi Pulih Semangat Blogging




Selamat datang , tak perlu cakap dan tanya ke mana aku pergi , kerana tok sudah tahu soalan sama akan ditanya . Hahahak . Hampir 3 minggu blog aku terabai , tapi tak mengapa sebab 3 minggu yang menyeksakan sudah pun berlalu , bak kata pepatah melayu , " Usah dibiar sang gantang melukut di sisinya " . 


Sesi skodeng pun dah dua minggu tidak dapat disiarkan , tazkirah jumaat pun sama . Tapi tak mengapa , jika diizinkan aku akan terus aktif kembali setelah lama bercuti . Biasala , bila dah lama tak update semangat pun makin kurang , idea kadang - kadang macam mati , otak kau kebas segala bagai sakit semua ada . 


Contest - contest pun banyak dah aku terlepas . Sekarang blogger semua makin kaya , contest - contest hadiah semua lumayan , mau tak gila kau nak cari idea . Yang terbaru adalah contest dari eyriqazz , aku pun tengah mencari idea . Mungkin agak susah sebab aku belum ada anak lagi , hahahahak . tapi tak mengapa , yang penting kita cuba . 

Ini update orang kata macam mesra - mesra la . Dah lama tak post , kita main ringan - ringan dulu , baru berat - berat . Takut nanti kau orang terkejut pulak , tiba - tiba lama tak update , terus datang sebijik entri pemikiran tahap kritikal , hahahahak . 


Sebelum tu  , terima kasih la pada yang datang melawat walaupun aku jarang melawat kau orang masa minggu exam hari tu , tapi jangan risau , ditanggung beres naa . Hahahak . Mari - mari , semangat berblogging datang kembali , hahahahak . 



P/s : Agak - agak kalau aku nak buat gathering ada tak yang nak datang ? Hahahahak .



34 comments:

Shahrul Shaharuddin said...

welcome back Aussss! =)

zella y said...

hehhehe...aus dh pulih smagat nk berblog ye...

aku xbsemangat lg... ;(

maisyara Pot! Pot! said...

yeahhhh.. dah lama tak menggila dengan AUSenget! xD

cengkerangcipot said...

dah kembali bersemangt ye bang..
bgus2..

deqyalalink said...

aku pun tgah x semangat ni ..cuak gile tengok trffc nuff smpi tak berani ahh nak tgok hahaha :p besela dah cuti lame dari blogging. bila nak strt balik mcm kekok sikit

Matjoe said...

aus - harap skor peksa. flying colors

::cdot the dot:: said...

huh..ko tak tau yg ko ringan2 ni la, aku dok tunggu2...sila tambah ringan2 ko...AKU KAN KILANG!!!

Kancilbiru said...

ko nak wat gathering nak suh pom2 girl bagi sokongan kat ko ke? hehehe

Jard The Great said...

kalau ko buat gathering.. konfem aku dtg.. ehehe.. ok tak exam? 4 flat ek?

cik bunbun said...

miss u so much bebeyyyy.

kekekekekekekeke;P

Sendra said...

aku pun tgh exam ni takde mood langsung nak update blog..mood takde,idea takde..nak blogwalking pun punyalah malas..reply comment pun dah jadi malas..ramai loyal reader aku hilang..sob3..

daydeck86 said...

P/s : Agak - agak kalau aku nak buat gathering ada tak yang nak datang ? Hahahahak .

cam kenal jerk ayat atas tuh
wakakakakakkakakaaa

ismishahril said...

hoih! kita serupa. cuti panjang dan menelaah tahap extreme buat otak jadi lemau.

~ ReD ~ said...

muahahah...selamat kembali ke dunia blogging:D

aku ingat baru nak buat entri pasal tips meniru dalam exam. kau dh habis exam plak..ekekeke

Aidi-Safuan said...

aku konfem datang punya aus! tapi kena ade hot chicks la! takkan aku ngan ko jer kan? :P

BeaN MorENo said...

ko jemput aku tak?kalau jemput aku datang...hak3

.::WaNiE::. said...

hihihi welcome back :)

kak ina kl said...

welcome backkk..lawa dah blog ni..
sibuk sgt nak buat gath..biler tu?

cik EPAL said...

welkam welkam bek bek bek :)

cik eykameow :) said...

hehe, kene perli dengan daydeck dekat ayat terakhir. lalala~~

cikgadis said...

gath?
ku x dapat join
org jauh~~ huhu

pawaka19 said...

trima kasih kerna masih menyinggah blog aku aus..ingat da lupa aku..tima kasih atas komen2 entry lepas..

hazman aka species1980 said...

yess.... fokus pada exam itu lebih utama....

p/s: rasanya next time kalau time exam week ... boleh je set auto publish post entry tue..... ( just cadangan )

kisahremaja said...

boleh kongsi citer pengalaman dan pancaroba mahupun dugaan time exam tue....

kisahsensasi said...

bile free.... boleh la updte blog ari2... blogwalking jangan di lupa....hehehehehe

Nurul Harun said...

welcome back!

kalau aus buat gath, nurul dtg aa. jangan risau. hahahhaa

zida said...

yeah yeah cepat buat entry barru. ahah

INTANKUTERPILIH said...

gathering katner??nak join..cewah

INTANKUTERPILIH said...

gathering katner??nak join..cewah

Q said...

soalan last kau tu aku jwb aku datang.

Epul Azimi said...

wah,lama aku tak exam,rindunye kat skolah.......hehehe

ko nak buat gath?aku takleh dtg kot sbb skunk anak2 aku yg kena jaga....:)

qismina said...

hi aus.. slmt berblog dgn semangat... bgi skit semangt kt aku...

depresssssssssss

F U N F A B U L O S I T Y said...

selamat datang kembali aus...
semuga peninggalan anda dahulu tu berbaloi-jom blogging balik!takder aus-hilang seri blog malaysia! ;D

|| nemo mimosh || said...

ye, i'm back juge!

back>>>>bukan dibelakang tapi kembali..ahaha!

Anda Mungkin Meminati Juga