Wednesday, May 19, 2010

Entri Ringan - Ringan | Kisah Pagi Hari dan Buffer Earnings

Selamat datang . 


Tajuk tak catchy langsung , marah nanti bean moreno . Hahahak . Hari ini macam biasa kita bangun awal dan biasaanya kalau dah mencapai klimaks kebosanan aku akan melakukan sesuatu yang ganjil iaitu menolong mak mengemas rumah dan sebagainya . 


Tadi ke pasar pagi , dengan muka yang tak mandi , rambut serabai mencanak ke atas berseluar pendek aku gagahkan juga ke pasar . Terasa rugi , sebab ramai gadis - gadis manis yang ada di sana dan aku cuma mampu tunduk menahan malu . 


Jadi , ke pasar ini yang aku dapat . 




Tadaa , nasi lemak lengkap dengan telur dan sambal paru , hahahahak . 


Selain aktiviti mengemas rumah , aktiviti menyakat kucing juga dilakukan sebagai mengisi masa lapang .



Pagi - pagi macam biasa , check analytic kat nuffnang , satu lagi buffer telah bertukar menjadi metered , makin lama makin banyak yang habis . 





Jadi ini saja yang tinggal . Amount terpaksa dirahsiakan , hahahahak .



Semua sudah menjadi metered . Pencapain terbaik untuk aku setakat ini , terima kasih kepada semua yang sudi menyokong .



Sekian . 



36 comments:

Cik Norfa said...

bersyukur hendaknya...
tapi gile banyak buffer ko ek..tahniah la yer. jgn lupa belanja la cokelat utk aku. huhuhu...

adakah menolong mak mengemas rumah dikira aktiviti ganjil.. hurmm...

hakimfaridzul said...

wah lau weyh!!!

aus, hebat kau nye buffered weyh!!!

agagagagagaga

tahniah!

luvly mya said...

fewwiit..banyak tu buffered earning..hehe ;)

BeaN MorENo said...

nak aku tulis bape buffered total ko...aku boleh kira ikut ko punya CTR earning tuh...hak3...

Aus MeLankoLik said...

@ bean

jangan kira , hahahak .
sikit , kantoi aku nanti . hahahahak .

~ ReD ~ said...

sakat kucing??kau bt pe?:D

Aus MeLankoLik said...

@ red

kucing aku penakut la , badan je besa .

kak ina kl said...

wowww terpegun..

zella y said...

aus!! ko wat aku lapar ni...
dh la aku xle nak mkn ns lemak...
seminggu had nyer 1 kali je waaa...
;(

pawaka19 said...

apa rahsia ko dpt bufer byk ha aus?

maisyara Pot! Pot! said...

aku sampai skng tak check nuffnang aku. mls nak tgk. takut sakit hati boleh jadi gilo.. ngee^^

*wei! aku puasa ni. nyesal tgk nasi lomak sambal paru tu. iskkkk..

nursarah said...

nasik lemak sambal paru mmg heaven ah!..

banyaknya b.e ko. berbarisssss.!

CikLilyPutih said...

dpt duit nuffie nanti belanje k lily makan nasi lemak okeh?

syahira ariff said...

masa kau ke pasar td,tok imam nampak
terus tak jadi nak buat kau jdik menantu dia
rugi wuu,anak dara dia cun
hahahaha

thniah dpt BE~!
aku bler lagi...
T__________T

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

fuyyooh..banyak dapat BE... steady ar..

pak long said...

salam..
memang lawa ekoq kucin tu...

Jard The Great said...

hehe.. lawa kucing tu wei.. guna kamera apa?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

k0 dah kaye sekarangggg :(

Anne Boleyn said...

ceh ko ni men rahsia2 lak... ak nk gk tau bpe ko dpt...spy jd inspirasi. Haih~

siggplus said...

hoh buffered bersepah2. apa lg, belanja ah. heh

Fitrihadi.com said...

perghh kucing..mahal ni kalau jual sebab chubby dan ekor kembang hehe

berapa earnign setakat ni? share ar skit..sebagai perangsang nafsu kitorang nak blogging hehe



- - -
Nasihat Untuk Lelaki Dan Hakikat Perempuan [Versi Fitrihadi] Part 1

Q said...

gemok gila kucing kau. comelnya. aku nak culik ah.

suri cahaya cinta said...

uik banayk yang masuk tu bro..
tahniah..

nnti klu aus nak jeguk blog suri link kat kata-kata manis yer..hehehe

- zuriey - said...

fuyoo..berderet tue...leh belanje aiskrim nanti

Epul Azimi said...

comellah kucing ko,bagi kat aku bleh?.....hehehe

sambal paru kegemaran hamba ni.....hehehe

aku dah hampir sebulan tak check nuff,malas lah bro asik masuk 0.0002 sen je.......hehehehe

Hasrol Nizam said...

itula , lain kali g pasar pagi tu mekap2 la sket..haha...
aku pun baru 1st time dpt buffered earning..hehe

Ery Farieha said...

pergh banyak metered. huhuuh
wey comel kuceng!

Afra Yuri said...

weee banyaknya! baru nak buat entry metered earnings jugak heh.

::cdot the dot:: said...

ooo dah kaya senyap2..patutla tak da sms, call lg....tak pe..tak pe....kita CLASH!

suhaisweet said...

hi there..nice blog & pics...visit mine if free..

Rara said...

perhh,npk sdap giler nsi lemak tuhh..lme plak rasenya xmkn nsi lmak..

Nurain Hasan said...

pergh.sy xphm neh.mula2 mmg campaign dulu ek?mcm ne leh bertukar ke metered n buffered earning ek?leh explain x?huhu

Matjoe said...

naper tak cashout lagi...

Nurul Harun said...

jealoussssssss :((

Yatre Hayati said...

alamak..jumpa nasik lemak lagi..lapar...lapra.

cHiQuE CoMeL said...

[komen off topic - refer http://nazwaa.blogspot.com/2010/06/jodoh-si-kucing-tampan.html]
kucing gambo kat atas tuh jantan tampan ker betina jelita??? kalo betina jelita apa kata kita berbesan??? nak???

Anda Mungkin Meminati Juga