Friday, May 14, 2010

Gatsby Deodorant Street Fair | Kami Bakal Menerima Sijil Malaysia Book of Records !




Selamat datang , sambil - sambil melawat blog rakan - rakan lain sempat lagi melihat update dari nuffnang . Rasa gembira di hati kerana nuffnang bakal memberikan sijil penyertaan kepada setiap blogger yang datang memeriahkan acara pada hari tersebut . 





Nah , ini gambarnya dan ini kata - kata Nuffnang


" Do pop at our orange office to get certified asa a part of this unforgetable event Gatsby has brought to us Nuffnangers exclusively . Drop by to collect your certificates , fresh from our printers "


Jadi apa tunggu lagi , cepat - cepat pegi pejabat nuffnang semua , serbu , hahahak .




Terima kasih Nuffnang dan terima kasih gatsby .






Boleh disemak di sini 

34 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.ko seyes ke neh weh?
.ko nk amek bile?

syahirul said...

alamat dia kat mana? mana pejabatnya? perlu bawa apa2 ke utk buktikan kita dtg? depa takde bagi detail la susah tol...

Kancilbiru said...

wuiyooo...best tu...

.::WaNiE::. said...

Ye ek??

Aus MeLankoLik said...

@syahirul

alamat nuffnang ,

Nuffnang Sdn Bhd (762669-K)
12B-5 & 12B-6, Heritage House,
33 Jalan Yap Ah Shak,
50300 Kuala Lumpur

rasanya diorang ade kot simpan details kita lagi , hahahak .

syahirul said...

aku baru gtaw melz, sok pas event hari belia kat putrajaya, dia kata nak g amek sijil tuh.. tapi bukak ke opis nuffnang ni ari sabtu? hakhakhakhak...

Aus MeLankoLik said...

@syahirul

hahahak , ntah , kau try la kol , aku nk runner g sane pun dah tak sempat , nk kul 5 dah ni , hahahak

Aus MeLankoLik said...

@syahirul

call je , 03 2694 8828 , hahahk

|| nemo mimosh || said...

huhu.

besh la korang !

Sendra said...

hurmm..orang duk KL senanglahh..kalau kau tolong wakilkan tak boleh ke Aus??lecehlah aku nak ke sana semata2 nak ambil sijil je..bukan nya boleh apply sekolah berasrama penuh pun dengan sijil tu..

syahirul said...

melz dah kol tadi, opis nuffy tutup sok, so isnin aje aku ngan melz g amek.. hahaha... erm sok g lepak event hari belia syok gak :P

surihati_ku said...

salam ceria dari suri..
uik..awek2 smua seksi maksi..tak pasal den dh dosa..huhu..

nak jugak :) hehee..

Sky0ne said...

uish konfirm kene collect ni...thanks info bro...heheh

~ ReD ~ said...

alamak! bila masanya plak aku nk gi amik?? dh la wkend tutup..aiseeyyyy.

helena's said...

betul ke nih..so bile ko nak amik..amik sesama lah aus!

CikLilyPutih said...

bile nak pi amik, nak ikut gak?

pipiMuncet said...

perh awek napok pusat

syahira ariff said...

nak pergi
tapi jauh sgt kolumpo
T___________T

zida said...

peh bro. seyes ke dpt? agaga asal tau lambat? hohoho. bila last amek?

*byk btol soklan. haaha

JMR said...

wah, dpt sijil real lg nih..best2..jum2 sapa nak ikot aku g amik sijil....

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.jum pegi same3 tp bile??

cik eykameow :) said...

hehe orang yang tesenarai je la kan yg dapat? tapi yg under orang tesenarai tak dapat kan? AUS! sila jawab!

Sharinginfoz said...

thanks for sharing

Ery Farieha said...

weh
tanya ni...
yg dpt sijil ni yg dpt nombor je ke atau tak?
pasal aku x dpt nombor msia book of records tu.
huhuhuh

hakimfaridzul said...

aus : dia boleh post kan tak???ahahahaha

::cdot the dot:: said...

yg tak bole blah, muka ko stim bila pompuan china takda passport tuh berdiri sebelah ko!

fatynlicious said...

wahhhh. cantik habes aweks sebelah aus tu
hehe
maken aktif yaaaa aus ngan geng2 blogger ni :D

nasikputeh said...

nyesal plak x pegi..

|arieza| said...

wahh... ramai sgguh korang ke sane aritu ek :P hehehe nk fotostat je la ur sijil :p

touyakaruma said...

Jeles betul ngan orang yang tinggal kat KL nie

hans said...

bestnya dapat sijil

Aidi-Safuan said...

perghh. muka aus kacak la di samping gadis. :P

enyheartsdiamond said...

eny dpt tak?

Q said...

aku tak dapat pon email pasal benda nih. nombor pon aku tak ingat dah aku letak mana.

Anda Mungkin Meminati Juga