Friday, May 21, 2010

Kisah Afra Yuri

Selamat datang . 


Hari ni bercerita kisah Afra Yuri . Sebenarnya aku bukanlah kenal dengan Cik Afra tetapi boleh lah sekadar kenal blog beliau . Saja hari ni bercerita tentang Cik Afra sebab dia merupakan pemenang contest Kancil Biru di mana beliau telah memenangi hadiah casing untuk laptop di mana mempunyai sedikit iras - iras nama aku , hahahak . 




Tadaa , itu hadiahnya . Jeles jugak sebab aku ingat dengan buat entri bodek nizaa si kancil biru boleh membuatkan aku menang hadiah yang disediakan , tetapi harapan tetap tinggal harapan , hahahak . Mungkin entri khas yang aku buat untuk Cik Afra ini boleh mengipas beliau pula , mana tahu tak dapat hadiah tetapi Pizza pula yang dibelanjanya . Hahahak . 


Jadi , dah alang - alang bercerita pasal Cik Afra , biar aku cerita la pula pasal blog beliau . 


1 . Cik Afra 




Orangnya cantik manis . Aku tak tahu potongan nya berapa tetapi dari gambar yang aku tengok orangnya mungkin tinggi dan kelihatan langsing , hahahak . Jangan marah Cik Afra . 


2 . Blog 




Dari segi labels yang beliau sediakan . Apa yang aku dapat hidu ialah Cik Afra ni gemar menceritakan apa yang berlaku dan kegemaranya . Mungkin juga beliau seorang kaki shoping . Hahahak . Jadi , sebelum kau orang cuba tackle dia pastikan poket penuh berisi . 


3 . Design 


Design blog yang sangat simple dan biasanya design yang simple dan kemas boleh menarik perhatian buat mereka yang pertama kali mengunjungnya . Kadang - kadang macam design Eyriqazz pun ada cuma beza pada warna . 



Mungkin itu sahaja sesi perkenalan Blog Cik Afra Yuri . Kalau - kalau rasa nak kenal lebih lanjut dengan beliau apa kata kau orang terjah sendiri Blog Cik Afra Yuri ni , hahahahak . 




 


P/s : Asal aku rasa nama Afra Yuri ni macam sedap haa ?? Nak tukar la jadi Aus Yuri . Hahahak .


15 comments:

Rasahatiku said...

Terimakasih atas perkongsian ini.
Teruskan usaha anda.
Tulisan anda secara santai dan bersahaja amat menarik dan menghiburkan. TQ

Ery Farieha said...

aus yuri?
cam buwok je
hahahaha!

haa blog aku xnak terjah?
=P

Sendra said...

austin yuri..stylo juga tu..hahah..aus,aku baru buat segmen baru dalam blog aku,segmen "blog rakan kueh tart di rantauan"..support!!hehe

cik bunbun said...

aku bangkang!!!!

aus yuri.
tak sodap uwekkkkkkkkkkkkk!!


wakakakakakaXD

Encik Tikus said...

setuju dengan cik bunbun,wakaka

Q said...

ni kira sesi terjah kau ke?

Anzur Anuar said...

ceh.. nie bukan seisi terjah.. nie seisi memikat.. ehehe.. btul bro?? gud luck!! ehehe.. ;)

::cdot the dot:: said...

aus yuri?? mcm gay!!

Kancilbiru said...

takyah...ko dok je ausmelankolik ni dendiam..kang conpius ingat kembar pulak dgn afra...ekeke

maisyara Pot! Pot! said...

austin cooper? tak sesuai dgn kooo...
aus yuri? lagi huduh je aku dgr..


ausenget dan ausengal! sgt kena dgn perwatakan ko. hahahak <- aku tiru gaya ko golak! xD

zella y said...

nama skrg ni dh best dh...hehhehe

Mummy Jelly said...

wah,....mau buang la Aus Jelly yek??
babab kang.......hahaha

Sumijelly.com

Nurul Harun said...

aus yuri? hahaha hampeh. :P

lawa cik afra tu. gorjess gitu.

Anne Boleyn said...

hahaha..aku tak leh tahan bile kau cakap case tu da dekat2 ngn nama kau. ngeng! austin cooper yer.

Yatre Hayati said...

walaweh..bodek secara terang2 ni....ko ingat ley dapt pizza lak?? tak dpaat la..(asal aku yang lebey2 lak ni..?? muaahah)

Anda Mungkin Meminati Juga