Monday, May 24, 2010

Contest Nota Cinta dari Coffee Mate

Selamat datang . 


Kalau kau orang perasan , hari ini ada iklan baru dari Nestle iaitu Peraduan Nota Cinta dari Coffee Mate




Dalam contest ni , kau orang kena tengok video yang disediakan . Serius , video dia memang menarik dan seronok dan tiba - tiba aku rasa teruja gila bila tengok , hahahak . Pelakon wanita dia pun cantik dan tertarik , hahahak .


Caranya mudah , 

1 . Tonton mana - mana episod video .
2 . Tuliskan nota cinta versi kau orang sendiri .
3 . Isi borang pendaftaran.
4 . Share video tersebut dengan 3 orang rakan kau orang .


Hadiah yang disediakan juga menarik , sesuai untuk mereka yang ingin berbulan madu secara romantik . 



Hadiah Utama 

Pakej Percutian ke Bali untuk 2 Orang !!! 


Lupa nak bagitahu , Cerita Episode 1 dia memang menarik , serius kau orang akan teruja lepas tengok lepastu mesti kau orang rasa tak sabar nak tengok episod ke - 2 . Hahahahk .

Jadi , ape tunggu lagi , cepat pergi tengok lepas tu bikin kau orang punya slogan . 














43 comments:

Hasrol Nizam said...

percutian ke bali tu..macam best je..tapi aku tak reti la buat2 slogan ni.hahaha

maisyara Pot! Pot! said...

hehehe.. btul la ape ko kate. terasa tak sabar nk tgk smbungan dia.. aiyooo.. xD

BeaN MorENo said...

SEJAK BILA PANDAI BUAT ADVERTORIAL NI...KE DAH DAPAT ADVERT NI...HAK3

cengkerangcipot said...

weyhh..
jiwang la siang..
tp xpe..
aku suke..
wakakaka

- zuriey - said...

aduh..kena buat nota cinta pulak..xreti den

anastasyea said...

contest yg menarik... nanti nak join lah, tp bab buat nota cinta tu slow sikit le... tp x apa, balik umah nanti minta tolong gan cik abg kite lah. mana tau dia ada idea bernas =)
~ ANaSTaSyeA: DiSebALik KaNtA CokLaT ~

|| nemo mimosh || said...

sweetlah laki dalam video ni..haha

*berangan nak kawen kejap.

JMR said...

jiwang beramai-ramai..ke bali kite!

Matjoe said...

aus, masuk kontest eyriqazz, jgn lupa...

.::WaNiE::. said...

tengok iklan dia kt tv pun comel sgt

Anne Boleyn said...

err..tak reti lah nk jiwang2 ni. Hakhak :p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.hoh, mesti masuk neh! ;p

helena's said...

ah malas cinta2 nih!benci!hahahaa

Encik Tikus said...

pelakon dia memang cantik woo,aku dah tengok dah iklan dekat t.v tadi

x-po said...

macam menarik tertarik je ni..hoho

Wan Perlis said...

best tu bali
boleh spa2 kat sana hehe

suri cahaya cinta said...

salam kawan..
jka hari2 minum sure akan dapat aura utuk membuatnyakan..

semoga sahabat berjaya dlm contest tersebut.

Huda Luna said...

haha ok aku nak masukkkkkk!

[nadya] said...

sambung 6 jun??waa...lambatnyeee!!!

chybee said...

macam best juga contest ni..video mmg menarik..mana aus nye nota cinta? meh tgk sketttt :D

syahira ariff said...

best ker?macam nak tengok pulak video dia..

hadiah percutian ke Bali tu kalau pegi ngan suami angkat best jugak tu
hak hak hak

~ ReD ~ said...

suka la tgok pic 1st tu..ada lesung pipit..hehe

Jard The Great said...

ku nk join gak! besh klip die!

INTANKUTERPILIH said...

nak join gak...tapi...aduh, bab cintan cintun ni yg lemah nie...

Yatre Hayati said...

ko join tak aus???

Sir Marcello said...

a'a join tak? dia seronok kalo kawan2 join..kita pun nak join..baru ada persaingan yang sihat..hehehe

tp bab2 cintan nie..patah hati plak...

pape pun all da best :)

Mr.Z said...

percutian ke bali tuh..em nota cinta?
aku pun tak tahu la bab2 cinta ni. hehe

F U N F A B U L O S I T Y said...

kalo menang ke bali-bawak balik ole2 kat dex ea?ok?(aus menang!aus menang!aus menang!)

fatynlicious said...

ahahah sweet
aus bila lagi nak tulis nota cinta ?

FaTiN said...

aku blom tgk~~
out of date btol aku ni

weh aus! sori la lama x dtg kat blog ko saje je nak kasi ko rindu kat aku sikit wakaka!

aphids said...

boleh tahan la jugak cite cofeemate tuh. pnat gak nk menunggu next episod camniihh

eqbalzack said...

salam bro...
nanti singgah blog abg eq...
ada something kat sana...tq

beliamuda said...

sweet je laki tu. tapi apa yang terjadi lepas tu ek? ish, tak sabar nak tgk part seterusnya.. :)

Amri Bahruji matPuisi said...

sweet nye pasangan ni.. dua2 cantik n ensem.. ahaks..! :)

Narimah said...

girl yang jadi seri dalam cite memang sweet la!. tak silap saya nama dia jeany. mix kot. dia memang pernah menang award pelakon terbaik masa dekat universiti dia. tak silap saya lah. apapun memang cantik dan ensem..

::cdot the dot:: said...

aku dah berangan gi bali ngan ko smbil naked!

enyheartsdiamond said...

aus masuk tak? aus kan romantis ;p

EYANG RESI 313 said...

Cerahkan hati dengan pancaran sinar Illahi
Tebarkan kedamaian dengan cinta kasih dan kelembutan.
Tetaplah berkarya mengisi kreatifistas dengan pancaran cahaya Illahi
Karyamu tetap dinanti.......

EYANG RESI 313 said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

sape name actress dlm citer nota cinta ni eh? sbb cam familiar je....

Aus MeLankoLik said...

@Anonymous

kalau tak silap , kamal rezuan , yang perempuan tak sure , tapi boleh check kat fanpage die kat facebook .

Anonymous said...

Aus, yang perempuan tu nama dia Jeany Amir. saya tengok dekat fanpage dia. sweet je kan dia :)

wavechaser said...

hi aus!

terima kasih sebab buat entri pasal coffee mate ni yea. teruskan support our local scene :)

x
jeany amir

Anda Mungkin Meminati Juga