Wednesday, May 19, 2010

Puduraya La bukan Payudara



Selamat datang .


Sekarang aku ada satu penyakit sindrom tsekemia iaitu penyakit yang menyebabkan aku tidur seawal jam 11 malam dan bangun di kala jam menunjukkan 3 pagi . Aku tak tahu kenapa dan kalaulah benda ni aku amalkan sewaktu zaman belajar dulu komfem - komfem sekarang pngk aku mencecah 3.71 dengan cara bangun dan study . Hahahahak . 


Kisah nya bermula macam ni , berlaku agak lama juga . Masa tu , aku masih belajar di kedah dan kerap berulang - alik dari Kuala Lumpur dan Kulim , Kedah melalui Puduraya . Selalunya , aku akan mengambil inisiatif untuk pulang ke Kedah pada lewat malam sebab masa yang ada aku rasa tak terbuang lagipun waktu malam nampak macam tenang sikit , boleh ? Hahahahak


Dulu , selalunya aku akan menaiki Putra untuk ke Masjid Jamek dan berjalan kaki menuju ke Puduraya . Kalau ada siapa - siapa yang biasa jadi macam aku , kau orang pun tahu keadaan malam di Stesyen Putra Masjid Jamek memang sunyi dan hanya mereka yang betul - betul bersifat kental dan berani sahaja dapat melepasi rintangan yang ada di situ melawan ketakutan malam , hahahahak . 


Keadaanya begini , apabila kita turun sahaja dari Stesyen Putra Masjid Jamek akan ada dua simpang kiri dan kanan di mana simpang ke kanan menuju ke Bandaraya Kuala Lumpur manakala kiri pula menuju ke Puduraya dan kadang - kadang aku sendiri lupa sama ada mahu ke kiri atau kanan . 


Kisah terjadi apabila di suatu malam , berhadapan Stesyen Putra Masjid Jamek semasa aku sedang berjalan seorang diri , datang seorang gadis muda yang comel aku syak mungkin dalam lingkungan umur yang sama dengan aku mempunyai potongan badan 34 ' 26 ' 32 datang bertanya : 


" Bang , tumpang tanya  boleh ?  PAYUDARA kat mane ? " 


Soalan yang agak saspen bagi aku apabila seorang gadis comel bertanyakan di mana Stesyen Payudara , hampir - hampir aku mengesyaki dia seorang pelacur yang ingin menggoda . Hahahahak . 


Dengan pandangan mata yang nakal dan tajam , aku bertanya semula : 


" Puduraya ke Payudara ? " , sambil tersenyum manis yang boleh mencairkan dirinya . 


Menyedari dirinya mengalami masalah tersasul tahap kedua , gadis comel mula tunduk tersipu - sipu malu , hahahahak . Dalam hati aku , nak saja aku jawab dengan hanya menuding jari ke arah dada tetapi tidak sampai hati kerana mukanya memang ada ciri - ciri gadis melayu terakhir tanpa rasa bersalah di hati , hahahahak . Aku angkat tangan , jari dituding ke kanan , sambil berkata : 



" Puduraya kat sana " 


Memandangkan gadis tersebut juga mahu pulang ke kedah , jadi kami berjalan bersama menuju ke payudara , hahahahak .


Sekian .


P/s : Sekarang pilih , Puduraya ke Payudara ? 








53 comments:

maisyara Pot! Pot! said...

1st! hohoho.. xD

::cdot the dot:: said...

payudara..payudaraaa....aku vote payudara secara pukal....

Alfatanah said...

Hahahahaha. Pengsan aku gelak Aus.

|| nemo mimosh || said...

ini ko promote krim payudara ke hape?

hahaha~

nasib baik aus baik. Haha~



psssstt, mintak no fon die tak?? ;P

zaza said...

jahat la ko Aus...
tunjuk sudah kat mane puduraya tu..
yg ulang payudara tu ape hal,
sian budak tu.. adoiii.. malu3x...

Wahida Jumaat said...

hahahhahaha...*gelak guling2...apa laa aus niy

maisyara Pot! Pot! said...

kalau bapok yg tny mcm tu, ko nak tunding jari dekat payudara dia ke tak? hahahak xD

Anne Boleyn said...

ngahahah ngeng! malu siot

aurikelsan said...

hahaha lawak2x kalau aku la sure dah malu, confirm lari tutup muka..xde nya nak seiring & sejalan ke puduraya

Frodo Baggins said...

wakakakkakakaka
wa ske weh!!!'patut entry ni
kuar mlm jumaat arr bon!!
leh pomot krim "puduraya" ni!


weeeeeeeeeeeeeeee


>>____<<


((patut lu tunjuk jer "pududraya" sebenar beliau! haishhh. anti klimaks tooll lah!))

Ery Farieha said...

hoi
sian die
uuhuhuhuhh
naseb bek la ko x tunjuk weh
kalo x,mmg kene lempang x pasal =P

hakimfaridzul said...

bahahahaha

konon2 baik tak mau tunjuk terus kan???agagagaga

aus, belajar kat kedah??

kat ne???

Hasrol Nizam said...

der, malu gila la dak perempuan tu..hehe

Epul Azimi said...

puduraya dan payudara,mmg hampir samalah sebutan pasai tu pompuan tu tershashul...hahaha

krim tu nk beli kt mane ea?.........hehehehe

Huda Luna said...

aku pilih payudara

hahah eh x puduraya

aku pernah overnite kt maybank dpn pudu tu semata2 tggu bas pg nye

ngn mat indon nye lg
isk!

aku x sggup jalan kaki dr masjid jamek ke pudu

semput!

encik tikus said...

Ofcoz lah aku nak payudara ! Buahaha,gatal sebentar..=.='

Eyriqazz said...

payudara?hak3...adaje hang ni bro...oh ya, hang nya feed ada problem ke?tak update di blog eden...

P/s : bro, jangan lupa Jika ada kelapangan dan keluangan masa, minta tolong vote untuk
saya...mudah saya...register ruumz, log in dan tekan like..Ini link nya:

http://projectalphagroup.ruumz.com/Videos/View.aspx?id=86944

Kancilbiru said...

tu krim payudara saper tu? baik ko ngaku cepat..

eZaT eLaNo said...

hahahha..malu siot..buleh plak tertuko..ish2..hak3..

cik bunbun said...

aus.

aku terdiam. hahahakkk. klo aku jadi pompuan tu mesti aku dah bunuh diri kat situ. hahahakkkkkk! lagi2 klo lelaki tu kau. kau kan stok gatal2 kekekekekeke:P

fatynlicious said...

huih, bahaya punya entry
btw, puduraya dah siap renovate belum?

mie said...

eh!!!!
nasib baik x ditunjuk payudara..
ehheheeee

chaie safri said...

payudara la.. haha..

iena_nazir said...

xsnonoh kau aus...
hahahaha!

syamimi said...

haha..lawak laa..
ermmm
tu krim payudara sapa tu haaaa?

tirah watif said...

haha, puduraya!

soffya cik bulan said...

ada je kau ni cite sensasi..tajuk sensai..haihh...

siggplus said...

sejak bila kau jadi agen jual produk memantapkan payudara ni? hahaha

chybee said...

ahaha...this 1 funny! xsangka ade gak org tersasul cmtu. lol

Nurain Hasan said...

hah.cam sengaja je buat2 tersasul
hak3

hellioz said...

itu gambar latest pudu ke?
cam smart jerh~

btw,
ko x setting ke pompuan tu mintak num fon dy?
gyahahahahahhahahahaha~

zella y said...

maluuunnnnyyyyaaaaaa...kalau tersasul mcm tu hehehhe

- zuriey - said...

huhuhu..segannya mesti awek tu nak cepat smpai tak perasan silap cakap

Q said...

hahahahah. siap ada potongan badan lagi tuh. takleh blah.

pawaka19 said...

aus ..nak dua2 sekali boleh tak..ish peluang keemasan tu aus..

~ ReD ~ said...

wakakakaka;p

.::WaNiE::. said...

aus, ko promote payudara ke puduraya ni?

ahahah

syahira ariff said...

pengajaran seumur hidup
jangan tersashul nk sebut puduraya
hahaha
thanx aus krana mengingatkan
agagagaggaga

giler malu oh pompuan tue
XD

BeaN MorENo said...

dua2 pun penting ketika itu?betul atau tidak?hak3

J. Love said...

aww damn. 34-26-32?
is this your type? :p

Matjoe said...

payudara? saya mesti pilih

INTANKUTERPILIH said...

hahaha...aus senget!!! dah mcm org giler aku gelak sowang2 kat dpn lappy nie...seb baik takder org tengok...

merduwaty said...

puduraya da tukat ker?nampak macam lain jer...

Nurul Harun said...

aus gilaaaa

hazarimi ♥ said...

gelak golek2 atas lantai...
lawak yang sangat sweet, boleh?

touyakaruma said...

Haha giler ah ! Jeles aku !

MX said...

hahaha...

kalau aku memang dah tergelak dah tadi...

laki takpe jugak...

ni plak perempuan yang tanye...

hahaha

Yatre Hayati said...

hahaha..chantek a entry ni....dah jalan berdua2 tuh apa korang borakkan??

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.lucah lah ko neh
.berdosa aku bace
.hahahak

cengkerangcipot said...

masyukkkkk..
nak payuu..
hahaha

arrizz said...

hahaha..lwak siot..bleh msok raja lwak ne..sien awek tu ek..asal x tuding jer jari ke dada pmpn tu?haha

eykameow :) said...

hahaha. kau ni memang lawak la. kat dunia realiti ngn fantasi sama je kau. hahahahahaha. ape lah pompuan tu pikir masa tgah bercakap ngn kau kan aus....

fndrocka said...

"kenapa..payudara adik hilang ke" jawab kepada perempuan comel itu.

Latest Entri Fndrocka: 7 Hari Menjadi Cikgu Zara

Anda Mungkin Meminati Juga