Saturday, May 1, 2010

Browser Speed Test Comparison


1 . Java Script Speed .


 



2 . CPU Usage .




3 . CSS




4 . Page Load Time .





5 . Cache .




6 . Juara Keseluruhan .





Hari ni malas menaip . Aku letak gambar ni saja . Tengah buat preparation untuk Sesi Skodeng esok .



P/s : Agak - agak bila Program Realiti nak habis haa ?? 



34 comments:

mie said...

google chrome the best..
hehehee

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.x phm
.i lembab
.hahahha

Nazry Iskandar said...

internet explorer dalam muzium sudah.

Ery Farieha said...

yayyy!
GC the best.
hahahahah

Ariff Shah said...

erk. skodeng?

maisyara Pot! Pot! said...

habis banyak bisul kt mata ko nnt. ^^

Q said...

tapi google chrome makan space.

nawal said...

aku mmg suke gugel krom.. sbb x penah menghampakan aku!

BeaN MorENo said...

google chrome macam2 ada

miss neelopher said...

betul2 !
gugel krom memang terbaek laa..
even tak terer pasal komputer n internet ni, tapi speed die memang terbaek.. suke2.. :D

cuma2 kadang2 die hang terus crash.. tp mjur boleh bukak balek.. uhuk

Kapten said...

aku ler pengguna google chrome
google memang suka minimalist
tu yg laju



Latest: Kantoi Aku Meminati Seseorang - PART I, PART II

::cdot the dot:: said...

aku tak phm..yg penting aku pun tgu bila program tuh nak abis, berlakon jeek lebih...anak aku pun bole tarik beg kuar pintu umah, nangis2...heh!!

Eyriqazz said...

google chrome tetap terbaik...

Mr.Z said...

result google chrome terbaik..tapi kdg2 aku rimas dgn translattor dia..haha

cik bunbun said...

warrghhh.
kau tawu aku penggune IE. hahaha:D

tak suke mozilla sebb abg aku suke yg tu. haha. buleh tak alasan tu.

tak berapa gune gugel krom sbb bile dy loading fb habis rosak. sume rosak. mud pon rosak. bhahaha.

sekian:D

Farid Fernandez said...

G.C

terbaik!!!

Frodo Baggins said...

IE THE BEST!!!!
IE WE LOVE U!!!



hahahhahaha


>>___<<

fatynlicious said...

yeah saya seorang pengguna google chrome dan amat berpuas hati dgn prestasinya sampai tidak mahu bertukar kepada browser lain!

.Huda Luna said...

chrome mmg best

aku sdg view blog ko gn chrome

-И α Ě ɨ Ľ α- said...

perlu ke aku donload GC?

OPERA x BEST!

tp kadang2 Mozilla aku x dpt bukak blog, mcm pelik la..

tp IE jugak yg dpt bukak blog sbb ade software khas untuk IE supaya blog dpt dibuka..*sigh*

.::WaNiE::. said...

yeahh saya pengguna GC

FITRIHADI said...

oh sekarang chrome dah power ke? dulu banyak merungut pc jadi slow bila guna chrome. thanks for the info


(Video) Wah Mengancam Siot Rozita Che Wan Tayang…

helena's said...

google chrome tu best gak tau!multipurpose

FaTiN said...

semua layan. ie, gugel krom, mozilla. tapi safari belum cuba

Nazatul shima said...

hmm..google chrome lgi hebat ey..tpi nape aku cm nk sentiasa guna mozilla.aku tak mengerti la aus..hahaa..

|| nemo mimosh || said...

explanation plez ! =)

zida said...

xfaham la aus. lampi neyhhh, hahah

touyakaruma said...

on the spot aku guna Google Chrome ..(lima minit lepas aku guna firefox)

aku hairan .. kenapa masih ada yang guna Internet Explore

syahira ariff said...

i love google chrome yeah
ngeeeeeee~

DaHLia said...

chrome the best...xsesia2 ku memilih chrome :)

deus X machina said...

bila semua stesen tv bankrup
maka habislah program realiti
erk888

F U N F A B U L O S I T Y said...

hebat tuu aus-mencanak graft tu ;D

Yatre Hayati said...

dulu macam rasa tak best goggle chrome..lelama guna baru puas aty

-И α Ě ɨ Ľ α- said...

aus sy ade problem,
sy lepas bce entry nih, da donload GChrome, mule mmg laju
tp bile bukak youtube, crash je!!
then lame2 tuh cm laju & lambat?

pelik!
pelik bile crash pd youtube!

Anda Mungkin Meminati Juga